|
|
نوشته شده در 16 / 7 / 1392
بازدید : 1683
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: نه آمریکا جرات تجاوز به ایران را دارد و نه ملت ایران اهمیتی برای این حرفهای بیحساب قائل است.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی که در صدر هیئتی پارلمانی جهت حضور در یکصدو بیست و نهمین اجلاس بین المجالس جهانی در ژنو به سر میبرد، با حضور در این اجلاس طی سخنانی در کمیته صلح و امنیت بین المللی، به برخی از مهمترین عوامل ایجاد ناامنی در جهان و اهمیت خلع سلاح هستهای و نیز نقش پارلمانهای کشورها در تحقق این موضوع پرداخت.
* 4 عامل ناامنی در جهان
لاریجانی در ابتدای سخنان خود با اعلام مسرت از اینکه «خلع سلاح هستهای و نقش پارلمانها در این امر» به عنوان موضوع این اجلاس تعیین شده، گفت: در یک ارزیابی کلان از امنیت جهانی می توان چند عامل اصلی ناامنی جهانی را دریافت.
وی ادامه داد: اولین عامل، سلاحهای کشتار جمعی به خصوص تسلیحات هستهای در همین مقدار انباشت فعلی است که ظرفیت نابودی چندباره کره زمین را دارد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
لاریجانی ,
اتحادیه بین المجالس ,
نوشته شده در 16 / 7 / 1392
بازدید : 1714
نویسنده : کامران وزیری
|
|
مجله مهر: پرزیدنت های ایرانی در لباس سفید احرام. پس از انتشار شنیده هایی مبنی بر دعوت پادشاه عربستان سعودی از رئیس جمهور ایران برای حضور در مراسم حج تمتع امسال، ااین دعوت از سوی مقام های ایرانی تکذیب شد. همین چند روز پیش بود که رسانه ها به نقل از یک مقام آگاه در سفارت ایران از عربستان نوشتند که تاکنون دعوتنامه ای برای سفر روحانی به عربستان دریافت نشده است.
شایعه حضور رئیس جمهور دولت یازدهم در مراسم حج، اگرچه رنگ واقعیت به خود نگرفت. اما پیش از حسن روحانی، روسای جمهور ادیگر ایران سابقه پوشیدن لباس احرام و زیارت خانه خدا را دارند. هرچند این سفر برای بعضی از آنان در زمانی پیش یا پس از ریاست جمهوری شان اتفاق افتاده است و بعضی دیگر نیز در مقام رئیس جمهور به این سفر معنوی مشرف شدند. از میان روسای جمهور ایران، تنها شهید محمدعلی رجایی به سفر حج مشرف نشد.
حالا که ماه ذیحجه آغاز شده است و حج گزاران امسال، خود را برای انجام اعمال مخصوص حج تمتع آماده می کنند، دیدن تصاویر دیدنی و خاطره انگیز روسای جمهور ایران در سفر به سرزمین وحی و انجام اعمال و مناسک این سفر، خالی از لطف نخواهد بود:
حاشیه مراسم حج سال 1358 و رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع همسفرانشان. حضرت آیت الله خامنه ای آن روزها عضو شورای انقلاب اسلامی بودند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
مذهبی ,
,
:: برچسبها:
حج تمتع ,
روسای جمهور ایران ,
روحانی ,
نوشته شده در 16 / 7 / 1392
بازدید : 1658
نویسنده : کامران وزیری
|
|
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، بعد از تحرکات دیپلماتیکی که در مجمع عمومی سازمان ملل و دیدارهای حاشیهای بین هیئت ایرانی و غربی به وقوع پیوست اکنون صحبت از موانع پیش روی تحقق اقدامهای عملی مطرح شده است.
تغییر لحن اوباما در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل، دیدار دکتر محمد جواد ظریف با گروه 5+1 و حضور جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در این نشست برای اولین بار از اتفاقات مهم خبری در هفتههای اخیر بوده است. مصاحبه با روزنامههای و شبکههای مختلف خبری در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی هم از اهمیت خاصی برخوردار بود. اوج تحرکات دیپلماتیک بین ایران و آمریکا هم با گفتگوی تلفنی ریسجمهور دو کشور کلید خورد.
اکنون با فروکش کردن موج خبری و بازتابهای رسانهای پرسشی مطرح میشود و آن اینکه آیا لابی قدرتمند رژیم صهیونیستی در سنا و کنگره آمریکا قدرت مانور به اوباما را خواهد داد؟ لابی صهیونیست در آمریکا چقدر قدرت دارد که اوباما پس از تماس تلفنی با دکتر روحانی در کنفرانس خبری میگوید من اسراییل را در جریان تماس تلفنی با روحانی قرار داده بودم؟ آیا پیشگامان تحریمهای ایران در کنگره و سنا به این راحتی اجازه رفع تحریمها را خواهند داد؟ آیا این امکان وجود دارد و یا لابی صهیونیسم این امکان را میدهد آمریکا بتواند بدون توجه به خواسته های رژیم صهیونیستی به مذاکره و برچیدن دیوار بلند بیاعتمادی بین ایران و آمریکا اقدام کند؟
یکی از افرادی که در مجلس سنای آمریکا نقش بسزایی در اعمال تحریمهای یکجانبه علیه ایران دارد بابمنندزگ سناتور اهل نیوجرسی است؛ وی یکی از اصلیترین حامیان رژیم صهیونیستی در میان مقامات آمریکایی است.
این گزارش به پشت پرده روابط منندز با رژیم صهیونیستی، نقش وی در موضوع تحریمهای یکجانبه سنای آمریکا علیه ایران و همچنین فسادهای اخلاقی این سناتور آمریکایی پرداخته خواهد شد.
سناتورهای پرنفوذی همچون «باب منندز» که از طرف رژیم صهیونیستی خطدهی میشوند از تشدید تحریمها و فشارها بر ایران سخن میگویند و دورنمای بهبود روابط چندان هم امیدوار کننده به نظر نمیرسد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
سناتور منندز ,
رژیم صهیونیستی ,
تحریم ایران ,
نوشته شده در 16 / 7 / 1392
بازدید : 1601
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رئیسجمهور سوریه در مصاحبهای که روز دوشنبه در نشریه «اشپیگل» آلمان به چاپ رسید، بر عزم خود برای مقابله با گروههای تروریستی تا رسیدن به ثبات در سوریه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجله آلمانی «اشپیگل» روز دوشنبه مصاحبهای طولانی با «بشار اسد»، رئیسجمهور سوریه منتشر کرد. اسد در این مصاحبه بار دیگر بر تداوم تلاش برای به ثبات رساندن سوریه تاکید کرد و گفت اگر عربستان، قطر و ترکیه به حمایتهای مالی و لجستیکی خود از تروریستها پایان دهند، بحران سوریه ظرف مدت چند ماه قابل حل است.
خبرنگار اشپیگل در ابتدای این مصاحبه پرسید: آقای رئیسجمهور، کشورتان را دوست دارید؟
اسد در پاسخ گفت: قطعا، بدیهی است هر انسانی به جایی که به آن تعلق دارد عشق میورزد. البته موضوع فقط دوست داشتن نیست، مهم این است که ببینید برای کشورتان چه کاری میتوانید انجام دهید، به خصوص وقتی که مسئولیتی داشته باشید. این موضوع بیش از هر زمان، وقتی بحرانی پیش میآید، محرز میشود. الان که باید از کشورم محافظت کنم، تازه میفهمم چقدر کشورم را دوست دارم.
انتخابات ریاستجمهوری
وی در مورد احتمال کنار رفتن از قدرت گفت: این مردم سوریه هستند که سرنوشت مرا تعیین میکنند. این چیزی نیست که این احزاب بتوانند تعیین کنند. این گروهها چه کسانی هستند؟ آنها نماینده چه کسانی هستند؟ مردم سوریه؟ حداقل بخشی از مردم سوریه؟ اگر اینطور است، خوب بگذارند صندوق رأی تکلیف را معلوم کند.
وی افزود: دوره دوم ریاستجمهوری من ماه اوت آینده به پایان میرسد. دو ماه پیش از آن، ما انتخابات ریاستجمهوری را برگزار میکنیم. نمیتوانم از الان بگویم که در انتخابات شرکت میکنم یا نه. هنوز برای گفتن این حرف زود است، چراکه باید خواسته مردم و شرایط آن زمان را در نظر بگیریم. اگر بدانم که دیگر از حمایت مردم برخوردار نیستم، خوب شرکت نمیکنم.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
سوریه،بشاراسد ,
نوشته شده در 15 / 7 / 1392
بازدید : 1670
نویسنده : کامران وزیری
|
|
در روزهایی که به 13 آبان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی نزدیک می شویم، بحث حذف شعار مرگ بر آمریکا در فضای سیاسی کشور با انتقادات زیادی همراه شده است. امام خمینی در یکی از بیاناتشان به همان موضوع تسخیر سفارت لانه جاسوسی اشاره کرده و می فرمایند که ما شعار مرگ بر آمریکا را در عمل جوانان پرشور در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا تماشا کردیم.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
امام خمینی (ره)،آمریکا ,
نوشته شده در 14 / 7 / 1392
بازدید : 1684
نویسنده : کامران وزیری
|
|
خبرگزاری فارس به مناسبت تحولات اخیر در روابط ایران ـ آمریکا نگاهی به مواضع مقامات آمریکایی در قبال نظام و ملت جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۵۶ تاکنون دارد.
در این گزارش نگاهی به مواضع مقامات آمریکایی در قبال جمهوری اسلامی ایران از پیش از تشکیل آن (1356) تاکنون داریم.
مواضع مقامات آمریکا در سال 1356
22/2/56 سایروس ونس وزیر خارجه آمریکا در تهران همزمان با اعلام موافقت کارتر با فروش 160 فروند اف 16، به مسئله حقوق بشر اشاره کرد و به شاه یادآور شد که حقوق بشر عنصر اصلی در سیاست خارجی دولت کارتر میباشد و خواستار رعایت حقوق بشر در ایران شد.
19/6/56 کارتر خواستار موافقت کنگره با فروش هواپیماهای آواکس به ایران شد. کارتر: دفاع از ایران برای آمریکا اولویت دارد.
19/8/56 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: شاهنشاه به عنوان مظهر امنیت و ثبات منطقه، بزرگترین مانع برای اهداف آنارشیستها شناخته می شوند.
25/8/56 کارتر پس از دیدار با شاه در واشنگتن: ما خواهان ایران نیرومند تحت رهبری شاه هستیم. آمریکا نیازهای نظامی ایران را تامین میکند. در تهران ( در سفر به تهران) نشان میدهم که تا چه حد به روابط ایران و آمریکا اهمیت میدهیم.
10/10/56 کارتر در تهران: ایران به دلیل رهبری بزرگ شاه مبدل به جزیره ثبات در یکی از آشوبزدهرین نقاط جهان شده است. (19/10 – سرکوب خونین قیام مردم قم )
مواضع مقامات آمریکا در سال 1357
18 شهریور 57 (یک روز پس از واقعه 17 شهریور)، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ما خطر حوادث ایران را کوچک نمیماریم لیکن شاهد هستیم که شاه به کنترل اوضاع ادامه میهد. وی گفت: از عمل نظامی انجام شده در هران و سایر شهرهای بزرگ ایران خوشحال است.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
نوشته شده در 14 / 7 / 1392
بازدید : 1716
نویسنده : کامران وزیری
|
|
افراطگرایی نخست وزیر رژيم صهیونیستی را دیگر همه مردم جهان با حرفهای عجیب و غریبش فهمیدهاند. نتانیاهو اما در گفت و گوی اخیر خود حرفهایی زده که نشان میدهد او هیچ اطلاعاتی درباره ایران ندارد.
مجله مهر: وقتی بنیامین نتانیاهو در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد آن تصویر بمب شبیه کارتونها را در مجمع عمومی سازمان ملل به دست گرفت مایه خنده و شوخی خیلیها شد. او در مصاحبه تازه خود با شبکه تلویزیونی بیبیسی هم حرفهایی زده که هر کسی اطلاعات اندکی درباره ایران داشته باشد را به خنده میاندازد. جواب نتانیاهو نشان میدهد اطلاعات او درباره ایران و نحوه زندگی مردم چیزی بیشتر از چیزی که رسانههای این رژيم نشان میدهند نیست. او در پاسخ به سؤالی درباره ایران گفته است:«این اسمش دمکراسی نیست. من فکر میکنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می پوشیدند و به موسیقی غربی گوش میدادند»!
در میان مقامهای رژيم صهیونیستی به نظر میرسد که حتی یک نفر که اطلاعات درستی باشد وجود ندارد و آنها هم همان چیزهایی را میگوینند که به ساکنان سرزمینهای اشغالی درباره ایران تلقین کردهاند. در زمان اکران فیلم جدایی نادر از سیمین در سرزمینهای اشغالی هم حرفهای کسانی که به سینِما رفته بودند درباره ایران باعث تعجب خیلیها شد.
در حالی که رسانههای اسرائیلی چندین سال است که تلاش میکنند ایران را یک تهدید هستهای معرفی کنند دیدن این فیلم باعث شده تا تماشاگران در سینِما به هر چه تاکنون شنیدهاند شک کنند. یکی از منتقدان فیلم در گفت و گو با روزنامه واشنگتن پست گفت: دیدن این فیلم ناگهان ذهنیت ما را درباره ایران و آنچه تاکنون فکر میکردیم تغییر داد. ما در این فیلم دیدیم که ایرانیها هم مانند ما کار میکنند،سوار خودرو میشوند و شبیه مردم کشورهای دیگر زندگی میکنند. روزنامه واشنگتن پست به نقل از یک تماشاگر ۷۰ ساله این فیلم هم نوشت: تصویری که ما از ایران در ذهن داشتیم با چیزی که دیدیم خیلی متفاوت بود. ما هیچ وقت فکر نمیکردیم در ایران هم دمکراسی وجود دارد و قضات،پلیس و مردم مانند کشورهای دیگر کار و زندگی میکنند. این مرد با ابراز تعجب از تصویری که از ایران در ذهن داشته است میگوید: من از نحوه زندگی مردم در خانههایشان هم تعجب کردم. ایرانیها هم یخچال و ماشین لباسشویی دارند!
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
نتانیاهو ,
انرژی هسته ای ,
ایران ,
نوشته شده در 13 / 7 / 1392
بازدید : 1682
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رئیس جمهوری آمریکا گفت: ایران تا توانمند شدن برای ساخت یک بمب اتمی یک سال یا کمی بیشتر از یک سال فاصله دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: ایران هنوز یک سال تا توانمند شدن برای ساخت یک بمب هستهای فاصله دارد.
اوباما بر اساس ارزیابیهای سازمانهای اطلاعاتی آمریکا گفت: ایران یک سال یا کمی بیشتر برای اینکه قادر باشد سلاح هستهای بسازد فرصت نیاز دارد.
براساس این گزارش، این ارزیابی با ارزیابی اسرائیل که معتقد است ایران در فاصله کمتری قادر است به بمب اتمی دست پیدا کند مغایر است. اسرائیلیها بارها تاکید کرده اند که ایران تنها چند ماه تا ساخت سلاح اتمی فاصله دارد.
این درحالیست که دولت ایران بارها تاکید کرده است که برنامه هستهای این کشور صلح آمیز است و به دنبال ساخت سلاح هستهای نیست.
اوباما نسبت به موفقیت دیپلماسی میان دولت آمریکا و دولت جدید ایران ابراز خوشبینی کرد اما گفت که آمریکا «توافق بد» درباره برنامه هسته ای ایران را نخواهد پذیرفت.
وی درباره گفتوگوی تلفنی 15 دقیقهای خود با رئیس جمهوری ایران گفت: آقای روحانی موضع خود را براساس این ایده که میتواند روابط با کشورهای جهان را بهبود ببخشد بنا کرده است. وی تا کنون حرفهای به حقی زده است اما مساله این است که آیا میتواند ادامه دهد؟
اما وی همچنین افزود: روحانی تنها تصمیم گیرنده در ایران نیست. و او تصمیم گیرنده نهایی نیست.
این مصاحبه روز جمعه 4 روز بعد از تعطیلی دولت فدرال به علت اختلافات موجود با کنگره، انجام شده است.
باراک اوباما مجددا مخالفت خود را با مذاکره با جمهوریخواهان کنگره برای پایان دادن به تعطیلی دولت فدرال یا سقف بدهیهای دولت اعلام کرد.
وی گفت: رای کافی در مجلس نمایندگان برای بازگشایی دولت فدرال وجود دارد و شرط میبندم که با وجود این تعداد رای ما به بن بست نمیرسیم.
وی از طرح خدمات درمانی خود که مورد انتقاد جمهوریخواهان است دفاع کرد و تاکید کرد که آمریکائیها نباید ناامید شوند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
,
:: برچسبها:
توافق هسته ای ,
اوباما ,
ایران ,
روحانی ,
آمریکا ,
اسرائیل ,
|
|
|