<کاریکاتور/ از ما یاد بگیر!!!
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
کاریکاتور/ از ما یاد بگیر!!!
نوشته شده در 14 / 7 / 1394
بازدید : 1213
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1297
نویسنده : کامران وزیری
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو آماده برقراری ارتباط با «ارتش آزاد سوریه» است، اگر این گروه اصلا در نبرد میدانی سوریه حضور نظامی داشته باشد.
 
خبرگزاری فارس: لاوروف: آمریکا به ما اطلاعاتی درباره «ارتش آزاد سوریه» ارائه نمی‎کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزیر خارجه روسیه روز گذشته(دوشنبه) در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه لائوس گفت: ما آماده برقراری تماس و ارتباط با ارتش آزاد سوریه هستیم؛ اگر این گروه به عنوان یک گروه مسلح مخالف دولت سوریه با تجهیزات نظامی عملا روی زمین وجود داشته باشد.

پیش از این، سرگئی لاوروف در واکنش به ادعای برخی مقامات غربی درباره حمله روسیه به مواضع عناصر مسلح از جمله ارتش آزاد در سوریه گفته بود که مسکو ارتش آزاد سوریه را گروه تروریستی نمی داند، بلکه خواستار مشارکت آن در فرآیند سیاسی حل بحران این کشور است.

به گزارش شبکه خبری روسیاالیوم، وی افزود: «ارتش آزاد سوریه به یک گروه خیالی و وهمی تبدیل شد... و من از وزیر خارجه آمریکا خواستار ارائه اطلاعاتی درباره مواضع ارتش آزاد و فرماندهان آن شدم.»

وزیر خارجه روسیه ادامه داد: «اما هیچ کس تاکنون به ما نگفته که ارتش آزاد سوریه و دیگر یگان‌های که مخالفان میانه‌رو نامیده می‎شوند، کجا و چگونه فعالیت می کنند.»

لاوروف تاکید کرد که مسکو با واشنگتن درباره عملیات هوایی روسیه در سوریه همیشه در تماس است و به زودی بین وزرای دفاع و فرماندهان نظامی دو کشور در این خصوص دیداری صورت می گیرد.

وی افزود: گروه های تروریستی از حملات هوایی ائتلاف ضد داعش استفاده می کنند و در مناطقی که توسط این ائتلاف بمباران شده است، مانع پیشروی ارتش سوریه می شوند.

وزیر خارجه روسیه گفت: ارتش سوریه و ماموریت آن کاملا مشخص است؛ اگرچه به تنهایی قادر به مبارزه با تروریسم در اراضی سوریه نیست.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه , سوریه , شرکای راهبردی ,



بازدید : 1229
نویسنده : کامران وزیری

1416746908179_789142_793.jpgدبیرکل سازمان بدر عراق، ائتلاف تحت امر آمریکا را به تلاش برای "مهار" داعش و نه از بین بردن آن متهم کرد و در مقابل تحرکات روسیه را سازنده و جدی خواند.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی المسله، هادی عامری، دبیرکل سازمان بدر عراق در سخنانی عنوان داشت: ما به تصمیم دولت عراق مبنی بر اجازه به ائتلاف تحت امر آمریکا برای انجام حملات هوایی احترام می‌گذاریم اما سه خط قرمز وجود دارد که اجازه نخواهیم داد ائتلاف تحت امر آمریکا آن‌ها را نقض کند.

 - اولین خط قرمز این است که اجازه ایجاد هیچ پایگاه آمریکایی در عراق داده نمی‌شود. به آنها اجازه نمی‌دهیم که از در خارج شوند و سپس از پنجره بازگردند. آن‌ها در مذاکرات پیشین اصرار داشتند که پایگاه خود را در عراق نگه دارند اما ما نپذیرفتیم.

 - خط قرمز دوم این است که ما به نیروهای زمینی نیاز نداریم چرا که ما تمامی امکانات را موجود است و هزاران نیرو در اختیار داریم اما با کمبود سلاح و تجهیزات مواجه هستیم. اگر آمریکایی‌ها در این نبرد جدی هستند باید دولت عراق را مسلح کنند.

 - خط قرمز سوم مخالفت با مسلح کردن هر طرفی خارج از چارچوب دولت عراق است چرا که با این اقدام حاکمیت ملی عراق زیر سوال می‌رود.

عامری با بیان اینکه ائتلاف تحت آمریکا جدیتی برای نبرد با داعش ندارد گفت: کسانی هستند که خواهان مهار داعش در عراق و نه از بین بردن آن هستند تا این نیروها به اروپا که از آن آمده‌اند بازنگردند.

وی گفت: داعش از 108 کشور جهان نیرو گرفته است و تمامی نیروها از ترکیه با آگاهی آنکارا و برخی کشورهای جهان به عراق می‌آیند.

 عامری همچنین اقدامات روسیه در جنگ علیه داعش را تایید کرد و گفت: روسیه دست به تحرکات جدی برای ضربه زدن به داعش می‌زند. تعجب برانگیز است که برخی از عرب‌ها نسبت به قانونی بودن مداخله روسیه در سوریه صحبت می‌کنند. چه کسی خود شما شما را به جنگ در سوریه فراخوانده است و به شما مشروعیت بخشیده است که شما از مشروعیت مداخله روسیه صحبت می‌کنید.

 در همین حال، جاسم الجزایری، از رهبران بسیج مردمی عراق از ائتلاف چهار جانبه (عراق، روسیه، ایران و سوریه) استقبال کرد و عنوان داشت که این ائتلاف جدیت بسیاری در مقابله با داعش دارد.

 وی همچنین عنوان داشت که ائتلاف تحت امر آمریکا در ضربه زدن به داعش جدی نبوده است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،سوریه،روسیه وایران - ائتلاف حقیقی ضدداعش ,



بازدید : 1397
نویسنده : کامران وزیری
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوانِ روزنامه ساندی تایمز از توطئه چینی شاهزادگان سعودی علیه محمد بن سلمان جانشین ولیعهد عربستان خبر داد.
 
روزنامه «ساندی تایمز» با اشاره به تشدید اختلافات داخلی در خاندان آل سعود نوشت: محمد بن سلمان جانشین ولیعهد، وزیر دفاع و پسر نورچشمی پادشاه عربستان به هدفی برای توطئه در داخل خاندان سلطنتی سعودی تبدیل شده است.
 
شاهزادگان مخالف محمد بن سلمان او را به ماجراجویی در سیاست خارجی متهم می کنند.
 
این روزنامه انگلیسی افزود: محمد بن سلمان از نظر شخصیت های بلندپایه در خاندان آل سعود، عیب‌های شخصیتی بزرگی دارد و شایستگی برعهده گرفتن سمت های مهم را ندارد. شاهزادگان سعودی محمد بن سلمان را به علت حمله هوایی به مردم بی دفاع یمن، به بی عقلی و غرور جوانی متهم می کنند.
 
ساندی تایمز به این مسئله اشاره کرد که عربستان در حالی فرماندهی عملیات نظامی در یمن را برعهده گرفته است که کاهش بهای نفت سعودیها را وادار کرد 73  میلیارد دلار از ذخایر ارزی خود برای جبران کسری بودجه برداشت کنند.

:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عربستان , آل سعود , فروپاشی از درون , شروع جنگ قدرت ,



بازدید : 1451
نویسنده : کامران وزیری
حفظ زیرساخت قانونی تحریم‌ها، عدم تناظر میات تعهدات ایران و طرف مقابل، امکان بازرسی از مراکز هسته‌ای کشورمان، تعلیق و نه لغو تحریم‌ها، عدم ضمانت اجرایی برجام و غیره از نقاط ضعف بزرگ برجام است که در گزارش کمیسیون ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
 
خبرگزاری فارس: ۲۰ ایراد بزرگ برجام از نگاه گزارش کمیسیون ویژه مجلس

خبرگزاری فارس ـ حبیب ترکاشوند ـ روز گذشته بالاخره گزارش کمیسیون ویژه برجام مجلس به صحن علنی آمد. گزارشی که حاصل تلاش چهل روزه 15 نماینده منتخب خانه ملت برای بررسی یکی از مهمترین پرونده‌های حقوقی سالیان اخیر نظام اسلامی است.

کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس طی هفته‌های گذشته سعی کرد طی جلسات متعدد، فشرده و در عین حال تخصصی و کارشناسی با حضور تیم‌های فعلی و سابق مذاکره‌کننده هسته‌ای، مقام‌های مسئول عالی‌رتبه کشوری و لشکری، استادان دانشگاه و کارشناسان مختلف، به بررسی متن نهائی‌شده مذاکرات تحت عنوان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) میان ایران و گروه 1+5 و قطعنامه 2231 بپردازد تا پس از قرائت گزارش کمیسیون در صحن علنی مجلس، نمایندگان مردم بتوانند با نگاهی کارشاسانه‌تر به برجام رای دهند.

در گزارش مشروح کمیسیون ویژه به نقاط مثبت و منفی برجام به طور تفصیلی و مشروح پرداخته شده است. در این گزارش کوتاه برآنیم تا برخی از نقاط اصلی ضعف برجام را با استناد به متن گزارش کمیسیون ویژه در اختیار مخاطبان گرامی خود قرار دهیم توضیح آنکه در گزارش کمیسیون نقاط ضعف برجام بسیار بیشتر از موارد پیش رو است که بدلیل ضرورت اختصار، ایرادات اصلی فقط در این گزارش مورد نظر بوده است.

1ـ تعهدات ایران روشن و صریح اما  تعهدات سایر طرفها پیچیده و دچار آسیب‌های جدی:

«کمیسیون معتقد است صرف‌نظر از بحثهای حقوقی مبنی بر اینکه برجام توافقی حقوقی است یا سیاسی ـ در متن برجام و ضمیمه‌های آن تعهداتی برای طرفین ذکر گردیده به نحوی‌که تعهدات طرف ایرانی روشن و صریح بوده،‌ اقدامات اجرائی آن نیز توسط آژانس بین‌المللی انرژی راستی‌آزمایی می‌گردد اما تعهدات سایر طرفها با توجه به احکام پیچیده مندرج در آن دچار آسیبهای جدی است.»

2. قبول داوطلبانه پروتکل الحاقی قبل از تصویب برجام در مجلس

«کمیسیون برجام، صدور قطعنامه 2231 را قبل از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی و یا حداقل رفع موانع قانونی آن در خصوص قبول داوطلبانه پروتکل الحاقی به عنوان یک نقطه ضعف جدی در مسیر مذاکرات هسته‌ای 2 سال گذشته ارزیابی کرده است. دولت اعلام کرده است که به برخی از بخشهای کلیدی این قطعنامه که متزلزل‌کننده حوزه‌های دفاعی و امنیتی است، پای‌بند نخواهد بود که کمیسیون از آن حمایت می‌کند. البته این امر چیزی از بار حقوقی الزامات این قطعنامه برای کشور کم نمی‌کند.» 

3ـ استثناء‌شدن ایران از معاهده NPT برای 15 سال

«کمیسیون این موضوع را که برجام به مدت 15 سال ـ و در برخی موارد بدون هرگونه سقف زمانی ـ جایگزین NPT برای ایران شده و عملاً ایران را از این معاهده استثناء کرده است، به عنوان یک نقطه ضعف جدی برای این توافق در نظر می‌گیرد. این سند در بازه زمانی بسیار طولانی برخی از مهمترین حقوق ملت ایران را محدود کرده و تکالیفی بیش از دیگر اعضای معاهده عدم اشاعه برای آن در نظر می‌گیرد.»

 


:: موضوعات مرتبط: علمی وفن آوری , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای , توافق برجام , دست اندازی غرب به منافع ایران , تنبیه گام به گام , هوشیاری مجلس , مقاومت دولت! ,



بازدید : 1160
نویسنده : کامران وزیری

New Image3-4.JPGفرمانده سابق ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی روسیه که در حال حاضر ریاست کمیته دفاعی مجلس دوما را برعهده دارد، از احتمال محاصره سواحل سوریه توسط نیروی دریایی روسیه خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر کومویدوف، فرمانده سابق ناوگان دریای سیاه نیروی دریایی روسیه و رئیس فعلی کمیته دفاعی مجلس دوما اظهار کرد: ممکن است نیروی دریایی روسیه از این ناوگان خود در سوریه به منظور محاصره سواحل این کشور و تحویل تسلیحات و احتمالا انجام حملات توپخانه‌ای استفاده کند.

 روسیه از تاریخ 30 سپتامبر حملات هوایی دقیق خود علیه اهداف داعش در سوریه را آغاز کرد.

 کومویدوف اظهار کرد: من فکر نمی‌کنم که البته استفاده تمام‌عیار از ناوگان دریای سیاه روسیه در این عملیات انجام شود اما عقیده دارم که می‌توان از این ناوگان برای محاصره ساحلی استفاده کرد. البته انجام حملات توپخانه‌ای نیز لحاظ شده اما با وجود آماده بودن کشتی‌ها برای این کار در حال حاضر انجام آن مفید نخواهد بود زیرا تروریست‌ها در عمق خاک سوریه حضور دارند و آتش توپخانه نمی‌تواند آنها را هدف قرار دهد.

 وی افزود: اندازه نیروهای دریایی که در این عملیات استفاده خواهند شد وابسته به تشدید درگیری خواهد بود.

 او تاکید کرد: در حال حاضر ناوگان مدیترانه‌ای نیروی دریایی روسیه برای اقدامات در مناطق مورد نظر کافی است.

 کومویدوف همچنین گفت: کشتی‌های پشتیبانی نیز مطمئناً در عملیات علیه داعش به منظور تحویل سلاح و تجهیزات نظامی و فنی استفاده خواهند شد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه،سوریه،تغییر معادلات غرب،تصمیمات راهبردی ,



بازدید : 1209
نویسنده : کامران وزیری

reuters-13.JPGوقتی که سال پیش، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، بیش از یک ماه از نظرها غایب شد، بازار شایعات به راه افتاد. او حتی در جشن‌های سالگرد تأسیس حزب کارگران کره نیز شرکت نکرد؛ حزبی که به واسطه آن، سه نسل از خانوادۀ اون بر کرۀ شمالی حکومت کرده‌اند.

 به گزارش ایسنا، «فرارو» به نقل از اکونومیست در ادامه آورده است: حدس و گمان‌ها راجع به دلیل غیبت او شدت گرفت؛ حدس‌هایی که در این مورد زده می‌شد، از نقرس تا کودتا را شامل می‌شدند. با این وجود، کیم دوباره به صحنه بازگشت و به احتمال زیاد، در دهم اکتبر در مرکز جشن‌های بزرگ 70 سالگی حزب قرار خواهد داشت. کارشناسان دوباره در حال گمانه‌زنی هستند و این بار در مورد زمان‌بندی آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای حدس می‌زنند.

 ماه گذشته کرۀ شمالی اعلام کرد که تاسیسات اصلی بازفرآوری هسته‌ایش در یونگ‌بیون را که در سال 2007 در پی توافقی بین‌المللی تعطیل شده بود را دوباره راه‌اندازی کرده است. ناظران این اقدام را در جهت تحریک جامعۀ بین المللی ارزیابی می‌کنند. سپس دانشمندان این کشور از سی‌ان‌ان دعوت کردند تا از مرکز کنترل ماهوارۀ جدید این کشور گزارش تهیه کند و بدین ترتیب رژیم کره این پیام را به دنیا بدهد که به زودی بناست پرتاب ماهواره انجام شود.

 کارشناسان به کرۀ شمالی مظنون هستند که از پرتاب ماهواره، به عنوان پوششی برای آزمایش موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند. شورای امنیت سازمان ملل، کرۀ شمالی را از بکارگیری فناوری موشک‌ها بالستیک منع کرده است.

 به نظر باید به مناسبت سالگرد تشکیل حزب کارگران، شاهد کمی آتش‌بازی باشیم. کیم جونگ اون همزمان با تلاش برای تقویت تسلطش بر رژیمی که از پدرش به ارث برده، به دنبال آن است تا از فرصت جشنهای هفتاد سالگی حزب کارگران، نهایت استفاده را ببرد.

 


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: کره شمالی، کیم جونگ اون، رهبر جوان، تصمیمات عجیب اما واقعی! ,



بازدید : 1144
نویسنده : کامران وزیری

 نفت گاز

ایران قصد دارد با صادرات ال.ان.جی به‌جای ساخت لوله گاز ضمن پرهیز از رقابت گازی با روس‌ها و حذف ترکیه از نقشه صادرات گاز خود، بخشی از بازار اتحادیه اروپا در دوران پساتحریم را در اختیار بگیرد.

خبرگزاری مهر- محمدعلی زمان خانی: ایران هر چند با در اختیار داشتن بیش از ۳۴ تریلیون مترمکعب ذخایر با پیشی گرفتن از روسیه عنوان بزرگترین دارنده ذخایر گاز جهان را یدک می کشد اما در دوران پساتحریم برنامه ای به منظور رقابت گازی با روس‌ها در بازار اروپا ندارد.

بر این اساس با توجه به سقوط آزاد قیمت جهانی نفت خام و به تبع  آن کاهش قیمت گاز طبیعی در بازار جنوب غربی اروپا و انگلیس، در شرایط فعلی احداث خطوط لوله سه تا چهار هزار کیلومتری به منظور انتقال گاز به کشورهای اروپایی دارای صرفه اقتصادی نیست.

سید محسن قمصری مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران اخیرا در گفتگو با مهر درباره اقتصادی و یا غیر اقتصادی بودن صادرات گاز به اروپا، گفته است: با توجه به سقوط بهای جهانی نفت و قیمت منطقه‌ای گاز، صادرات این حامل انرژی به کشورهای اروپایی خیلی اقتصادی نیست.

مدیرعامل اسبق شرکت ملی صادرات گاز با اعلام اینکه با قیمت گاز ۵ تا ۶ دلاری احداث خطوط لوله ۳۰۰۰ کیلومتری به منظور انتقال گاز به اروپا از توجیه اقتصادی بالایی برخوردار نیست، تاکید می کند: صادرات گاز یکی از سیاست‌های کلان اقتصادی ایران حتی در شرایط تحریم است اما با قیمت‌های فعلی صدور گاز خیلی صرفه ندارد.

علیرضا کاملی مدیرعامل فعلی شرکت ملی صادرات گاز ایران هم با اشاره به اینکه بازار اروپا و آمریکا به علت مسافت طولانی با شبکه گاز ایران، اولویت صادرات گاز ایران نیستند، اظهار کرده است: برای گازرسانی به اروپا باید خطوط لوله ۲ تا ۴ هزار کیلومتر احداث کرد اما کشورهای همسایه با احداث خطی ۲۰۰ کیلومتری می‌توانند به مقصد صادرات گاز ایران تبدیل شوند، ضمن اینکه قیمت گاز در بازار خاورمیانه و آسیا بالاتر از اروپا است.

در همین حال سید محمدحسین عادلی دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز هم با اشاره به آغاز مذاکرات گازی ایران و اتحادیه اروپا، تصریح کرد: ایران چند گزینه برای صادرات گاز به اروپا در اختیار دارد اما قصد ندارد جایگزین روسیه در این بازار بزرگ انرژی باشد.

 


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران، روسیه،صادرات گاز به اروپا، توافق بجای رقابت! ,



بازدید : 1301
نویسنده : کامران وزیری

ولید المعلموزیر خارجه سوریه در سخنانی با بیان اینکه آمریکا و همپیمانان آن در حمله به مواضع داعش در سوریه، تمامیت ارضی کشور را نقض کردند، تصریح کرد: پوتین، فرمانده ای باهوش و کارکشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ولید المعلم وزیر خارجه سوریه در سخنانی اعلام کرد که آمریکا و هم پیمانان آن در حمله به مواضع داعش در سوریه تمامیت ارضی کشور را نقض کرده اند.

بر اساس این گزارش، وی همچنین با اشاره به دخالت نظامی روسیه در سوریه تصریح کرد: پوتین، فرماندهی باهوش و کارکشته است و اگر اقدامی را انجام دهد، به خوبی می داند به دنبال چیست و چه چیزی می خواهد.

وزیر خارجه سوریه همچنین با اشاره به نقش غیرسازنده شورای امنیت سازمان ملل در سوریه، اظهار داشت: اگر شورای امنیت سازمان ملل به مسئولیت خود در قبال بحران سوریه عمل می کرد، وضعیت سوریه به این شکل نبود.

المعلم همچنین با اشاره به اقدامات کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس علیه دولت دمشق، گفت: اگر کشورهای همجوار به قطعنامه های سال گذشته شورای امنیت پایبند بودند، هم اکنون ۷۰ درصد از مشکل سوریه در مبارزه با تروریسم حل شده بود.

وزیر خارجه سوریه همچنین به واکنش های تند برخی از کشورها از جمله ترکیه به دخالت نظامی روسیه در سوریه اشاره کرد و گفت: افرادی که امروز از حملات روسیه به مواضع داعش در سوریه ابراز نگرانی می کنند، در واقع همان کسانی هستند که در طول پنج سال گذشته با حمایت های گسترده از داعش علیه ما توطئه کردند.

 


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , روسیه , شرکای راهبردی ,



از آل سعود نخواهیم گذشت!
نوشته شده در 11 / 7 / 1394
بازدید : 1173
نویسنده : کامران وزیری