<لهستانی‌ها مهمان‌نوازی ایرانی را فراموش کرده اند !
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1383
نویسنده : کامران وزیری
وزیر خارجه لهستان به میهمان نوازی ایرانیان از اجدادشان اشاره می کند و می گوید که دولت و ملتش با سپاسگزاری این حقیقت را به یاد دارد. اشاره او هم به مقطعی از تاریخ در جنگ جهانی دوم است که حدود 120 هزار سرباز لهستانی از دست نیروهای شوروی فرار می کنند و به اصفهان می روند. خیلی از آن ها در ایران می مانند و زندگی می کنند. سیکورسکی در طول سفر خود احترام ویژه ای به همین اجدادش که در اصفهان دفن شده اند می گذارد اما گاهی آن حقیقتی را که به آن اشاره کرده است فراموش می کند.
 
 مجله مهر: واقعیت ماجرا این است که دولت‌های روی کار لهستان نگاه چندان مثبتی به حکومت جمهوری اسلامی نداشته اند و این نگاه در همان سخنان رادسلاو سيکورسکی در نشست خبری اش با محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان روشن است. یا همین که در طول 10 سال گذشته مقام بلند پایه ای از مقامات این کشور به ایران نیامده است رویکرد این کشور به ایران را نشان می دهد.
 

"

 
وزیر خارجه لهستان گفته است حرف های او در نشست خبری اش با ظریف سانسور شده است
سیکورسکی یکی از میهمانان اسفندی ایران بود که نهم اسفند به تهران آمد. او اما  سفر خود به ایران را نیمه تمام گذاشت تا در اجلاس اضطراری وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای بررسی بحران اوکراین شرکت کند. بعد از خروجش از ایران اما دو اتفاق افتاد.
وزارت امور خارجه لهستان فيلمی از ديدار وزير امور خارجه اين کشور با محمد جواد ظریف را منتشر کرد و مدعی شد که در کنفرانس خبری دو وزیران خارجه، سيکورسکی از فيلتر اينترنت، وضعيت آزادی بيان، حقوق بشر و افزايش مجازات اعدام‌ در ايران انتقاد کرده است و این سخنان در رسانه های داخل ایران منتشر نشده است.

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ایران , لهستان , ارتباطی تاریخی!؟ ,



حاشیه‌های دیدار ظریف و اشتون
نوشته شده در 18 / 12 / 1392
بازدید : 1301
نویسنده : کامران وزیری

محمدجواد ظریف و کاترین اشتون صبح امروز(یکشنبه) در تهران با یکدیگر دیدار کردند.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این کنفرانس مطبوعاتی مورد استقبال بسیاری از رسانه‌های خارجی مقیم تهران قرار گرفته بود و سالن محل برگزاری کنفرانس از ساعت ابتدایی صبح پر شده بود.

 این کنفرانس قرار بود ساعت 9 صبح آغاز شود که به دلیل طولانی‌تر شدن مذاکرات در ساعت 10:40 آغاز شد.

 مایکل مان، سخنگوی اشتون با حضور در جمع خبرنگاران به پرسش‌های آنان پاسخ می‌داد.

 وی در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه با وی و اشتون گفت که این سفر بسیار کوتاه بوده است و امیدوار است در سفرهای بعدی فرصت بیشتری برای دیدار و مصاحبه‌های طولانی با رسانه‌ها و مقامات ایرانی و همچنین بازدید از اماکن توریستی و تاریخی ایران داشته باشد.

 به دلیل طولانی شدن مذاکرات، ظریف از خبرنگاران خواست تا هرکدام از وزرا یک سوال را پاسخ دهند که واحد مرکزی خبر و بی.بی‌.سی انگلیسی پرسش‌های خود را مطرح کردند.

 تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران نیز در مذاکرات ظریف با اشتون حضور داشتند که در زمان برگزاری کنفرانس مطبوعاتی به جمع خبرنگاران آمدند.

 معاونین و دستیاران اشتون نیز وی را همراهی می‌کردند.

 سفر اشتون به تهران امروز پایان می‌یابد و قرار است اشتون امشب تهران را به مقصد اصفهان ترک کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , اتحادیه اروپا , توهم تفاهم!؟ ,



بازدید : 1254
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1329
نویسنده : کامران وزیری
 «محمد قسیم فهیم» معاون حامد کرزی و از چهره‌های برجسته جهادی افغانستان امروز بر اثر سکته درگذشت.

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل، محمد قسیم فهیم امروز بر اثر سکته درگذشت.

مارشال قسیم فهیم در پنج سال گذشته معاون اول ریاست جمهوری افغانستان بود، به مناسبت درگذشت وی در افغانستان 3 روز عزای عمومی اعلام شده است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: افغانستان , موسم انتخابات ریاست جمهوری , مرگ مشکوک مارشال!؟ ,



بازدید : 1253
نویسنده : کامران وزیری
 یک تیم تحقیقاتی پنتاگون در حال مطالعه زبان بدن رئیس‌جمهور روسیه و دیگر رهبران خارجی است تا بهتر بتواند رفتار آنها را پیش‌بینی کند.
خبرگزاری فارس: تحقیقات جدید پنتاگون درباره زبان بدن «پوتین»

 به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه العربیه، یکی از مقامات پنتاگون روز جمعه اعلام کرد که یک تیم تحقیقاتی وزارت دفاع آمریکا در حال مطالعه زبان بدن «ولادیمیر پوتین» و دیگر رهبران خارجی است تا از این طریق بهتر بتوانند رفتارهای آنها را پیش‌بینی کنند.

این پروژه که پیشتر تحت نظارت وزارت خارجه آمریکا انجام گرفته بود، هم‌اکنون مورد حمایت دفتر ارزیابی شبکه پنتاگون قرار گرفته است و پروفایل روانشناسی پوتین آخرین بار در 2012 به روز رسانی شده است.

حامیان این تحقیق استدلال می‌کنند که این پروژه به مقامات آمریکایی کمک می‌کند تا بتوانند اقدامات رئیس‌جمهور روسیه را بعد از آنکه به نظامیانش دستور داد به سمت اوکراین حرکت کنند و کنترل شبه‌جزیره «کریمه» را برعهده بگیرند، پیش‌بینی کند.

بر اساس این گزارش، تحلیلگران پنتاگون حدود 15 نفر از رهبران خارجی از جمله «دیمیتری میدویدیف» نخست‌وزیر روسیه، «صدام حسین» رئیس‌جمهور معدوم عراق، «کیم یونگ اون» رهبر کره شمالی و «اسامه بن لادن» رهبر سابق القاعده را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

دریادار «جان کربای» سخنگوی پنتاگون تأکید دارد که به طور قطع این مطالعات و تحقیقات درباره تصمیمات سیاسی ارتش اطلاع‌رسانی نمی‌کند و «چاک هیگل» وزیر دفاع آمریکا تنها بعد از گزارش روزنامه «یو اس ای تودی» از آنها مطلع شده است.

وی گفت: این تحقیقات تا جایی که من می‌دانم مستقیماً به دفتر ارزیابی خالص فرستاده می‌شود و هیچ‌گونه سیاست یا تصمیمات برنامه را در وزارت دفاع اطلاع نمی‌دهند.

کربای اعلام کرد که سالانه از سال 2009 تاکنون حدود 300 هزار دلار صرف اینگونه تحقیقات می‌شود. مطالعه زبان و حرکات بدن افراد، می‌تواند در تعیین عادات رفتاری و روانشناسی فردی کمک کند.

«برندا کانورز» محقق پنتاگون در تحلیل زبان بدن پوتین در سال 2004 اعلام کرد که او فردی ریسک گریز است، در مکان و زمان گیر کرده است و همچنین تا حد بسیار زیادی در مقابل انتقاد حساس است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , روسیه , جدال قدرت!؟ ,



بازدید : 1302
نویسنده : کامران وزیری

هنری کیسینجر که از سال 1973 تا 1977 یعنی یکی از دوران‌های حساس جنگ سرد، وزیر امور خارجه آمریکا بوده توصیه کرد اوکراین برای آنکه به حیات خود ادامه دهد نباید به پایگاه یکی از ابرقدرت‌های شرق یا غرب علیه دیگری تبدیل شود بلکه باید به مثابه پلی که آنها را پیوند می‌دهد کارایی داشته باشد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در دهه 1970 با چاپ مقاله‌ای در نشریه واشنگتن پست توصیه‌هایی را در قبال اوکراین مطرح می‌کند.

 وی در ابتدا می‌گوید: من در طول زندگی‌ خودم شاهد چهار جنگ بودم که با اشتیاق فراوان و حمایت مردمی آغاز شدند در حالی که ما نمی‌دانستیم آنها را چطور تمام کنیم و از سه تای آنها به طور یکجانبه عقب نشینی کردیم. هر سیاستی در چگونگی پایان یافتن آزمون خود را پس می‌دهد نه در چگونگی آغاز شدنش.

 کیسینجر توصیه می‌کند که اوکراین نباید به یکی از پایگاه‌های شرق یا غرب علیه دیگری تبدیل شود بلکه باید پلی باشد که آنها را پیوند می‌دهد.

 وی به غربی‌ها اینگونه توصیه می‌کند: غرب باید درک کند برای روسیه، اوکراین هرگز نمی‌تواند همچون دیگر کشورهای خارجی باشد. تاریخ روسیه با آنچه که آن را "روسیه کی‌یفی" نامیده‌اند آغاز شده و مذهب روسیه از اوکراین گسترش یافته است. قرن‌هاست اوکراین بخشی از روسیه بوده و تاریخ‌های آن‌ها از پیش از آن نیز به هم پیوسته بوده است. برخی از مهمترین جنگ‌های آزادی طلبانه روسیه نظیر جنگ پولتاوا در 1709 در اوکراین رخ داده است.

وی در ادامه عنوان می‌کند: اتحادیه اروپا باید قبول کند کندی بوروکراتیک این اتحادیه و وابستگی عنصر راهبردی به سیاست‌های داخلی در مذاکرات همکاری اوکراین با اروپا در تبدیل کردن این مذاکرات به یک بحران تاثیر داشته‌ است. سیاست خارجی هنر تعیین اولویت‌هاست.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , روسیه , باتلاق اوکراین , ظهور مجدد جنگ سرد , پایان جهان تک قطبی ,



بازدید : 1333
نویسنده : کامران وزیری
 
 
خبرگزاری فارس: واکنش آمریکا به پرتاب موشک قاره‌پیمای روسیه

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دویچه وله، ایالات متحده آمریکا می‌گوید روسیه پیش از آزمایش موشک قاره پیما این کشور را در جریان قرار داده است. آزمایش موشک قاره پیما از سوی روسیه یک روز پس از تهدید آمریکا مبنی قطع همکاری‌های نظامی با روسیه صورت گرفت.

 

وزارت دفاع روسیه روز گذشته اعلام کرد که این کشور موشکی بالستیک را در منطقه آستاراخان پرتاب کرده و موشک با موفقیت به هدفی در قزاقستان برخورد کرده است.

واشنگتن نیز با تایید این خبر اعلام کرد که از قصد روسیه برای آزمایش موشک قاره پیما پیش از وقوع بحران کریمه در اوکراین مطلع بوده است.

یک مقام دولت آمریکا اعلام کرد که آمریکا روسیه را پیش‌تر در جریان این آزمایش موشکی قرار داده است؛ هرچند که به گفته‌ی این مقام آمریکایی آزمایش موشکی روسیه قرار بوده پیش از بحران کریمه صورت گیرد.

موشک قاره پیما روسیه که از نوع "توپول آر اس-12‌ام" است، 10 هزار و پانصد کیلومتر برد و قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را نیز دارد. وزارت دفاع روسیه اعلام کرده است که این آزمایش به دلیل بررسی قابلیت کلاهک در نفوذ به سپر دفاع موشکی صورت گرفته است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: روسیه،آمریکا،جدال گرگها ,



بازدید : 1276
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1286
نویسنده : کامران وزیری
در چند ماه اخیر عرصه جهانی صحنه رقابت آمریکا و روسیه بوده است که از بارزترین آنها می‌توان به دو پرونده سوریه و اوکراین اشاره کرد؛ مسئله‌ای که می‌تواند سر آغاز دور جدیدی از جنگ سرد باشد.
 
خبرگزاری فارس: حوادث اوکراین؛ بازگشت مسکو و واشنگتن به «جنگ سرد» 

 

به گزارش خبرگزاری فارس خبرگزاری الشرق الجدید در مقاله‌ای به قلم غالب قندیل به تحلیل سیاست جدید آمریکا در جهان برای مقابله با نفوذ روز افزون روسیه پرداخته است.

 

در این مقاله آمده است: دولت باراک اوباما حرکتی را علیه تمامی جبهه‌هایی که در صحنه بین المللی تلاش دارند تا هیمنه یک جانبه آمریکا را بشکنند آغاز کرده است.

هجوم آمریکا و اروپا به اوکراین با هدف ضربه به نفوذ روسیه در این کشور صورت می گیرد و غرب قصد دارد در جغرافیای سیاسی، اوکراین را از یک سازمان که روسیه کنترل کننده آن است به پادگان کشورهای غربی تبدیل کند.

کشورهای غربی حمایت بسیار زیادی از معارضان اوکراین کردند و جالب توجه این است که آمریکا روابط خود را با آلمان که در اوکراین به دنبال منافع اقتصادی است، بازسازی کرده است.

واضح است که هدف از دخالت در اوکراین بازگشت به مبارزه با تمامی مناطق نفوذ روسیه در دنیا می‌باشد چرا که طراحان آمریکایی می‌دانند اگر نزاع در اوکراین به نفع روسیه تمام شود قدرت مسکو در کشورهای اروپای شرقی افزایش خواهد داشت.

برنامه ریزان آمریکایی برای اطمینان دادن به کشورهای هم پیمان خود در منطقه به ویژه عربستان سعودی سه محور را در پیش گرفته‌اند: اول ادامه تحریم ها علیه ایران و کندی سیر مذاکرات بین ایران و گروه 1+5  و همچنین فعال کردن جنبش‌های حمایت از اسرائیل از طریق منتفی کردن حق بازگشت برای آوارگان فلسطینی و به رسمیت شناختن دولت یهودی و واداشتن کشورهای عربی به برقراری روابط آشکار نظامی و اقتصادی با اسرائیل. از طرف دیگر آمریکا قصد دارد تا از فرصت‌های گسترش جبهه نظامی علیه سوریه از طریق اردن و نوار مرزی سرزمین‌های اشغالی در منطقه جولان استفاده کند.

همچنین آمریکا به نفاق خود در مبارزه با تروریسم ادامه  می‌دهد از سوی دیگر در سوریه اساسا به گروه‌های تروریستی تکیه زده است

تحلیلگران معتقد هستند که روسیه برای پاسخ به این اقدامات روز افزون آمریکا گام‌ها و اقداماتی را انجام خواهد داد و این گام‌ها نه تنها در مساله اوکراین بلکه در موضع روسیه در مورد دو پرونده سوریه و ایران خود را نشان خواهد داد. آمریکایی‌ها نیز طراحی و استقرار سپر موشکی اروپایی را علیه ایران و روسیه ادامه خواهند داد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , روسیه , بروز جنگ سرد!؟ , جهان دوقطبی , افول قدرت بلامنازع آمریکا ,



بازدید : 1408
نویسنده : کامران وزیری

رئیس ‌جمهوری آمریکا اعلام کرد، تنش میان کشورش و روسیه بر سر سوریه و اوکراین صفحه بازی شطرنج دوران جنگ سرد میان واشنگتن و مسکو نیست.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که بسیاری از منتقدان معتقدند، رویدادهای اخیر در اوکراین به نوعی واکنش واشنگتن به مداخله کرملین در سوریه است، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس سران کشورهای آمریکای شمالی در مکزیک اعلام کرد: این مساله مردود است که واشنگتن در کشورها نقش شوراندن مردم علیه دولتشان را ایفا می‌کند.

 وی تصریح کرد: ناآرامی‌های موجود در اوکراین و سوریه از کشورهایشان نشأت می‌گیرد.

 اوباما با اشاره به وضعیت سیاسی اوکراین و سوریه، خاطرنشان کرد: من بر این باورم که شما باید در این شرایط متوجه باشید که کشوری از مشتریان روسیه است و کشور دیگر دولتی دارد که از حمایت روسیه برخوردار است اما رویکرد ما در واشنگتن این است که این رویدادها را همانند صفحه بازی شطرنج دوران جنگ سردی که در آن به رقابت با روسیه می‌پرداختیم، تصور نکنیم.

 رئیس جمهوری آمریکا اظهار کرد: هدف ما اطمینان حاصل کردن از این مساله است که مردم اوکراین بتوانند برای خود درباره آینده‌شان تصمیم بگیرند و سوری‌ها هم بتوانند تصمیمات خود را اتخاذ کنند؛ بی‌آن که انفجار بمب در کشورشان به کشته شدن زنان و کودکان بینجامد یا تسلیحات شیمیایی آنها را مورد هدف قرار دهد.

 وی اعلام کرد: پوتین رویکرد متفاوتی نسبت به بسیاری از این مسائل دارد و من فکر نمی‌کنم هیچ مسأله‌ای در این حوزه مخفی باشد. دولت من، جو بایدن، معاون اول رئیس جمهوری و خود من شخصا به یانوکوویچ گفته‌ایم که به رسمیت شناختن خواسته‌های مردم یک ضرورت است.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , روسیه , بروز جنگ سرد!؟ , جهان دوقطبی , افول قدرت بلامنازع آمریکا ,