<رئیس‌جمهور لبنان: سخنان حریری از زبان او نیست و اعتباری ندارد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 811
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: رئیس‌جمهور لبنان: سخنان حریری از زبان او نیست و اعتباری ندارد

میشل عون تأکید کرد که تمامی مواضع اعلامی از سوی حریری و تمامی آن‌چه پس از این صادر خواهد شد واقعی نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دفتر «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در بیانیه‌ای به تمامی طرف‌های داخلی و خارجی اعلام کرد که مواضع اعلامی از سوی سعد الحریری مواضع وی نیست و اعتباری ندارد

به نوشته پایگاه خبری شبکه المنار، طبق اعلام دفتر میشل عون، وی خطاب به نهادهای داخلی و خارجی آورده است: ابهاماتی که در طول یک هفته گذشته حول وضعیت «سعد الحریری» بوجود آمده؛ باعث شده تا تمامی مواضع و گفته‌هایی که پیش از این از سوی وی منتشر شده و پس از این منتشر خواهد شد، واقعی نباشد بلکه نشان دهنده وضعیت پیچیده و مشکوکی است که سعد الحریری در آن به سر می‌برد.

رئیس‌جمهور لبنان در ادامه تأکید کرد: در نتیجه نمی‌توان به آن مواضع اعتماد کرد و اعتباری ندارد.

در همین راستا یک مقام لبنانی به خبرگزاری اسپوتنیک گفته است که میشل عون به سفرای کشورهای خارجی گفته است که حریری دزدیده شده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: لبنان ، عربستان ، کوتای سعودی! ,



بازدید : 778
نویسنده : کامران وزیری

 

خبرگزاری فارس: عربستان منطقه را بی‌ثبات کرده/اگر اقدامات ریاض را تهران انجام داده بود، واکنش آمریکا چه بود؟

یک روزنامه آمریکایی با انتقاد از واکنش دولت آمریکا در قبال اقدامات اخیر دولت عربستان این سؤال را مطرح کرد:‌«اگر اقدامات ریاض را تهران انجام داده بود، واکنش آمریکا چه بود؟»

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در سرمقاله امروز خود با عنوان «قدرت ویژه عربستان سعودی بر دونالد ترامپ» با انتقاد از سکوت رئیس‌جمهور فعلی آمریکا بویژه در قبال ریاض به عنوان متحد قدیمی خود در خاورمیانه، اتفاقات اخیر در منطقه بویژه استعفای «سعد حریری» نخست‌وزیر لبنان را مشکوک و رمزآلود توصیف کرد.

در متن این سرمقاله آمده است: «این چالش سیاست خارجی را در نظر بگیرید: یک رهبر خاورمیانه وارد یک بازی قدرت مدهوش‌کننده می‌شود تا پایه‌های قدرت خود در داخل کشورش را محکم کند، بازداشت‌های جمعی بدون طی روال قانونی انجام دهد و وفاداران به خود را در وزارت‌خانه‌های کلیدی منصوب کند. وی کم‌کم انتقادها از یک رقیب منطقه‌ای را شدت می‌بخشد و این رقیب را به اعلان جنگ متهم می‌کند. و یک رهبر دیگر در خاورمیانه، حین سفر به کشوری که در ابتدا از آن یاد شد، ناگهان استعفا می‌کند و به کشورش باز نمی‌گردد».

این مقاله می‌افزاید: «اگر تمام اینها در ایران اتفاق افتاده بود، یک حدس معمول این بود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، کنگره و تعدادی دیگر از مقامات اثرگذار در آمریکا با خشم به چنین اتفاقی پاسخ می‌دادند. در واقع، این سناریو خلاصه‌ای از آن چیزی است که در عربستان سعودی طی یک هفته گذشته اتفاق افتاده است. و آقای ترامپ قطعا می‌توانست عکس‌العمل بهتری نشان دهد. او صرفا این جملات را توئیت کرد: «من اعتماد بسیاری به ملک سلمان و ولیعهد عربستان سعودی دارم، آنها دقیقا می‌دانند که چه کاری انجام می‌دهند».

در ادامه این سرمقاله آمده است: «البته یک تفاوت بزرگ میان عربستان سعودی و ایران وجود دارد؛ عربستان متحد آمریکاست و ایران هماورد آمریکا به شمار می‌رود. اما این شیوه مرسوم آمریکا نبوده که به متحدان خود نیز مجوز اقدامات آزادانه را بدهد آن هم در زمانی که این اقدامات به بی‌ثابت کردن منطقه کمک می‌کند. سیاست‌های عربستان چه در داخل و چه در خارج از این کشور در دوره تصدی بن‌سلمان ولیعهد این کشور بسیار تهاجمی شده است. علاوه بر بازی قدرتی که وی آغاز کرده، در این دوره مداخله عربستان در یمن نیز شدت یافته است، تحریم قطر به عنوان یکی دیگر از متحدان آمریکا نیز ادامه یافته و اظهارات غلو‌آمیزی نیز درباره ایران مطرح شده است. سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان، یک هفته پیش در حالی که در ریاض پایتخت عربستان بود و تحت شرایطی که هنوز به صورت یک راز باقی مانده، استعفای خود را اعلام کرد».

نیویورک‌تایمز در ادامه می‌نویسد: «آقای ترامپ که خیلی زود به صورت شفاف به جهانیان اعلام کرد که طرف عربستان سعودی و متحدان سنی خود در قبال ایران قرار دارد، اعلام کرد که هیچ مشکلی در این رابطه نمی‌بیند. اما اینجا یک مشکل وجود دارد: حمایت بی‌قید و شرط آقای ترامپ از عملکرد ولیعهد عربستان نگرانی‌هایی را در خصوص وقوع جنگی احتمالی با ایران و تضعیف منافع آمریکا بوجود آورده است».

در پایان این سرمقاله آمده است: «رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا این مسئله را می‌داند، حتی اگر رئیس‌ وی از آن مطلع نباشد. آقای تیلرسون روز جمعه بر عدم وابستگی لبنان تأکید کرد و ضمن ستایش از عملکرد آقای حریری در خصوص استفاده از لبنان در درگیری‌های نیابتی هشدار داد. اظهارات وی هر چند به صورت غیرمستقیم، یک نصیحت تلخ به عربستان سعودی بود و به رئیس وی در کاخ سفید. »


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا ، عربستان، تروریسم دولتی ,



بازدید : 1178
نویسنده : کامران وزیری

حامد کرزی

رئیس جمهوری پیشین افغانستان معتقد است که حضور آمریکا در افغانستان به بهانه مقابله با تروریسم نه تنها به از بین رفتن این پدیده منجر نشده بلکه سبب تقویت تروریسم هم شده است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل-جواد محمدی: حامد کرزای رئیس جمهور پیشین افغانستان که مدت ۱۴ سال را در این سمت به ایفای وظیفه پرداخته در گفتگویی تفصیلی با خبرنگار مهر نشست و پیرامون مسائل جاری و گذشته افغانستان به خصوص نقش آمریکا در این رابطه بحث و تبادل‌نظر کرد.

کرزای صحبت هایی از تمایل به جنگ آمریکا و سعی در تفرقه اندازی در منطقه برای رسیدن به اهداف خود به میان آورد.

رئیس جمهور پیشین افغانستان از کشورهای منطقه نیز خواست که متوجه عملکرد آمریکا باشند و برای اینکه کشورهای بیگانه از طریق افغانستان در منطقه نفوذ نکنند برای رفع مشکلات افغانستان تمام تلاش خود را به کار گیرند و نگذارند که داعش در افغانستان رشد کند.

کرزای همچنین از نتیجه در میان گذاری تجربیات خود نسبت به اهداف آمریکا و نتیجه آن به حکومت وحدت ملی در تماس های خود با حکومت فعلی صحبت هایی را داشت.

 شرح کامل گفتگوی خبرنگار مهر در کابل با حامد کرزای رئیس جمهور پیشین افغانستان را در ادامه دنبال کنید.

*آقای کرزای شما مدت چهارده سال رئیس جمهوری افغانستان بودید و با پشتیبانی آمریکا وارد حکومت افغانستان شدید؛ اما با این وجود مدتی می شود که به یکی از منتقدان سرسخت دولت ایالات متحده آمریکا مبدل گشتید؛ چه شد که با حکومت آمریکا به مخالفت برخاستید؟ آیا در اوایل حکومت خود گمان می کردید که آمریکا به فکر منافع مردم افغانستان هم خواهد بود؟

در آغاز کار، زمانی که آمریکا و متحدانش بعد از حملات ۱۱ سپتامبر با پشتیبانی جامعه جهانی و مأموریتی که از جانب سازمان ملل داشتند و با تائید و همکاری این سازمان به افغانستان آمدند، مردم افغانستان نیز از آنها استقبال کردند، به دلیل و امید آزادی خاک کشورمان از یک اشغال پنهان که توسط یکی از همسایه های ما ایجاد شده بود، و به این امید که افغانستان با مردمش صاحب یک زندگی بهتر شوند و من هم از جمله آن کسانی بودم که از آمدن امریکا حمایت می کردم حتی پیش از ۱۱ سپتامبر شدیدا کوشش داشتم که آمریکا به کشور ما بیاید، با ما همکار شود و کشور ما را از مصیبتی که بر ما حاکم شده بود نجات دهد، چرا که در زمان جهاد با ما همکاری داشت، فکر کردیم که آمریکا واسطه خوبی برای افغانستانی آزاد خواهد شد؛ و به همین دلیل من و اشخاص بسیار دیگری با ایالات متحده آمریکا همکار شدیم و این همکاری ما صمیمی بود؛ حتی همسایه های ما هم همکار شدند، کشورهای منطقه هم همکار شدند، حتی کشورهایی که با آمریکا اختلاف داشتند مانند روسیه که از جوانب مختلف با آمریکا حریف بود و اختلاف‌نظر داشتند، ایران که با آمریکا به شدت اختلاف دارد هم برای مبارزه با تروریسم و آوردن آزادی در افغانستان همکاری خوبی داشت؛ اما متأسفانه بعد از گذشت زمان دیدیم که افغانستان بعد از یک دوره کوتاه آرامی آرام آرام به سمت بی ثباتی و جنگ می رفت، و ما در این رابطه با آمریکا گفتگو کردیم و دلایل را پرسیدم اما دیدیم که بعدها آمریکا به‌گونه‌ای سعی دارد حاکمیت خود را ایجاد کند و آن را بر ما تحمیل کند.

آمریکا در خاک ما زندان ایجاد کرد؛ قانون افغانستان را زیر پا گذاشت؛ آزادی، مردم سالاری و در انتخابات آزاد ما مداخله کرد و نگذاشت که ما به عنوان یک ملت آزاد تقویت شویم، خودکفا شویم و روی پای خود بایستیم؛ در آنجا من مجبور شدم چراکه چیزی که ما تصور داشتیم آن‌گونه نشد، آن چیزی که ما در خاک خود توقع داشتیم دیدیم که روز به روز از آن جلوگیری می شود.

 پس آن دوستی که ما از آمریکا انتظار داشتیم و به آن توقع داشتیم آهسته آهسته به شک و تردید مبدل شد و ما اطمینان حاصل کردیم که آن چیزی که ما می خواهیم خواسته آمریکا نیست و پس اختلاف نظر پیدا شد.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: افغانستان، امریکا،اعتراف کرزای ,



بازدید : 874
نویسنده : کامران وزیری
افشای دلایل کشتار مسلمانان روهینگیا/چرا ارتش میانمار به راحتی دست به کشتار مسلمانان می‌زند؟+تصاویر

 در هفته‌های گذشته دولت میانمار بار دیگر خشونت‎های سازمان‌یافته خود علیه مسلمانان این کشور را افزایش داده و در میان بهت و حیرت جهانیان تاکنون نزدیک به 4 هزار نفر از آنها را به قتل رسانده و بیش از 600 هزار نفر نیز از ترس جان خود مجبور به کوچ اجباری به کشور بنگلادش شده‌اند.

روهینگیا

خشونت‎های ارتش میانمار علیه مسلمانان استان راخین این کشور به حدی فاجعه‌بار بوده که حتی سازمان ملل و دیگر نهادهای به اصطلاح حقوق‌بشری جهان که در هفته‌های نخست نسبت به کشتار دسته‌جمعی مسلمانان میانمار سکوت کرده بودند، در پی انتشار گزارش‎ها و شواهد فراوان ازظلم و ستم نظامی‌های میانمار و فشار افکار عمومی جهان اعلام کردند که آنچه که اکنون در استان راخین میانمار رخ می‌دهد «پاکسازی قومی و نسل‌کشی آشکار مسلمانان میانمار» است.

وی در ادامه گزارش خود با ارائه شواهد بیشتری از کینه و نفرت مناطق مختلف کشور میانمار نسبت مسلمانان روهینگیا می‌نویسد : راهبان بودایی و آموزگاران اخلاقی «سرزمین مقدس» در صف نخست کارزار هیولاسازی از مسلمانان روهینگیا و تهی‌کردن آنها از صفات انسانی است. راهبان تندرو بودایی حجم زیادی از ویدئوهایی را در سطح جامعه میانمار منتشر کرده‌اند که آشکارا ساکنان روهینگیا را «مار» یا «بدتر از سگ» توصیف می‌کنند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: میانمار , کشتار مسلمانان روهینگیا , توطئه صهیونیسم ,



بازدید : 869
نویسنده : کامران وزیری
 
اردوغان
رئیس جمهوری ترکیه با بیان اینکه تحریم کنندگان ایران باید نگاهی به فعالیتهای هسته ای خود بیندازند، گفت در حال حاضر اسرائیل از تحریم ها علیه ایران حمایت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در مصاحبه با خبرنگاران درخصوص تهدیدات جدید دولت آمریکا به افزایش تحریم های ایران و موضع ترکیه در اینباره گفت: سیاستهای ما در قبال ایران عوض نشده است.

رئیس جمهوری ترکیه تاکید کرد: در حال حاضر اسرائیل از تحریم های آمریکا علیه ایران حمایت می کند، اما ما نمی دانیم موضع دیگر کشورها چیست. آنهایی که ایران را تحریم می کنند بهتر است نگاهی به خودشان (در خصوص فناوری هسته ای) بیندازند. مشکلات باید از طریق حسن نیت و دیپلماسی حل شوند.

بر اساس این گزارش، اردوغان که این سخنان را در راه بازگشت از لهستان مطرح می کرد همچنین درباره مساله اقلیم کردستان عراق گفت: گفتگوهای ما (با عراق) بر سر کارهایی (مشترک) که می توانیم انجام دهیم ادامه دارد. اگر آنها (دولت اقلیم کردستان عراق) مرز با ترکیه را به دولت مرکزی عراق تحویل دهند، ما شرایطی فراهم خواهیم کرد (که دولت مرکزی عراق) باید تمامی نیازهای مردم مستقر در مناطق تحت سیطره دولت کردستان را تامین کند. ما هنوز مرزها را نبسته ایم اما هر زمان امکان دارد این کار را انجام دهیم.

وی همچنین درباره ادامه روند اقدامات متقابل در برابر اقلیم کردستان گفت که نماینده ای از سه یا چهار وزارتخانه ترکیه تحت سرپرستی مولود چاوش اوغلو وزیر خارجه این کشور به زودی راهی بغداد خواهند شد و پس از آن حیدر العبادی نخست وزیر عراق می تواند به آنکارا آمده تا تمام مسائل را با هم بررسی کنیم.

اردوغان همچنین بار دیگر از اقلیم کردستان انتقاد کرده و اربیل را متهم به تلاش برای اشغال کرکوک و سایر مناطق اقلیم کرده و این کار کردستان را به مثابه عملی اشغالگرانه خواند.

رئیس جمهوری ترکیه همچنین در واکنش به اقدام حشد الشعبی در تصرف مناطق سنجار و مخمور در اقلیم کردستان گفت: اگر چنین چیزی صحت داشته باشد، آنگاه ما می توانیم کار تازه ای را با شرکای خود آغاز کنیم.

اردوغان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مشکلات به وجود آمده میان آنکارا و واشنگتن و مشکل صدور ویزا برای شهروندان دو طرف نیز گفت: من این مشکل را بهچشم مشکلی بلند مدت نمیبینم. امیدوارم گفتگوها در کوتاه ترین زمان اثر بخش بوده و روابط ما مجددا به حالت عادی بازگردد


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران-ترکیه- کشورهای قدرتمند اسلامی منطقه ,



بازدید : 471
نویسنده : کامران وزیری

دریادار سیاری

 
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران گفت: حضور نیروهای دریایی بیگانه در منطقه است که با تحمیل ترتیبات امنیتی نامطلوب موجب بروز ناپایداری در مناطق دریایی راهبردی جهان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما،  امیر دریادار سیاری که به عنوان مهمان ویژه همایش بین المللی قدرت دریایی منطقه ای در ونیز ایتالیا که با حضور بیش از ۵۰ کشور جهان در حال برگزاری است با تاکید بر نقش مهم جمهوری اسلامی ایران در برقراری امنیت در خلیج فارس و آب های آزاد گفت: بیگانگان با تحمیل ترتیبات امنیتی نامطلوب موجب بروز ناپایداری در منطقه خلیچ فارس و دیگر مناطق دریایی راهبردی جهان می‌شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران علاوه بر برقراری امنیت پایدار در منطقه‌ خلیج فارس، تنگه‌ راهبردی هرمز و دریای عمان، از سال ۱۳۸۷ تا کنون با اعزام بیش از ۵۰ ناوگروه رزمی به منطقه خلیج عدن و تنگه راهبردی باب ‌المندب در اقدامی کاملاً مستقل و در تعامل با جامعه‌ دریانوردی جهانی، اقدام به مبارزه با دزدی نموده است.

وی افزود: این موضوع نشان می‌دهد که بر خلاف آنچه آقای ترامپ اظهار می‌ کند، ‌نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عامل پایدار کننده‌ امنیت جمعی جهانی در منطقه و بخشی جدا ناپذیر از آن است و در واقع این حضور نیروهای دریایی بیگانه در منطقه است که با تحمیل ترتیبات امنیتی نامطلوب موجب بروز ناپایداری در مناطق دریایی راهبردی جهان می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: بدیهی است برای مقابله با بحران نا امنی در دریا شاید به کارگیری ابزارهای قهری در برابر کسانی‌ که جان خود را به سادگی به خطر انداخته و به دریاهای آزاد پا می‌گذارند اقدامی جامع و مانع نباشد. از این رو سرکوب کردن مصادیق ناامنی دریایی که در برخی مناطق با استفاده از ظرفیت‌های سنتی مورد تأکید است به تنهایی کافی نبوده و باید دلایل ناامنی دریایی را شناسایی و نسبت به مهار آن اقدام کرد.

امیر دریادار سیاری گفت: توجه به این موضوع حایز اهمیت است که تجارت جهانی از طریق دریا، نقطه‌ تماس و تعامل کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته است و در این فرآیند مناطق دارای ظرفیت دزدی دریایی و جریان غیرقانونی جابجایی کالا، اسلحه، مواد مخدر، انسان و نظایر آن در برخی نقاط گلوگاهی مانند تنگه‌های راهبردی جهان، در لبه تماس تجارت جهانی و مرزبندی نامأنوس شمال و جنوب قرار گرفته و همه ذینفعان را از این بابت مغبون می نمایند.  

وی تصریح کرد: قاره‌های اروپا و استرالیا که بخشی از کشورهای شمال مرزبندی توسعه جهانی را شامل می‌شوند، بیش از سایرین در لبه تماس این جریان هستند و ایتالیا و جزایر آن یکی از اصلی‌ ترین سرپل‌ های سرریز مهاجرت از لبه‌ جنوب به شمال از طریق دریا شناخته می‌شود. این موضوع طی سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های مهم نیروی‌ دریایی ایتالیا و اتحادیه اروپا تبدیل شده و هزینه‌های قابل توجهی را تحمیل نموده است.  

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: قاره آسیا به دلیل در حال توسعه بودن و وجود فاصله‌ معنی‌دار مراکز تمدنی آن از کانون‌های توسعه نیافتگی جنوب، مقصد اصلی برای مهاجرت تلقی نمی‌شود، لیکن عبور خطوط مواصلاتی راهبردی دریایی جهانی از منطقه‌ی اقیانوس هند، در برخی نقاط که حاکمیت دولت ساحلی بر مرزها و مناطق دریایی از انسجام کافی و معنی دار برخوردار نیست، تهدید دزدی دریایی مهترین چالش پیش روی کشورهای در حال توسعه و ذینفعان جامعه‌ جهانی است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ارتش ، نیروی دریایی، نیروی راهبردی ,



بازدید : 903
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: دولت میانمار شرایط را برای روهینگیایی‌ها بدتر کرده است

یک فعال میانماری گفت رهبر میانمار که برنده جایزه صلح نوبل است، شرایط زندگی را برای اقلیت مسلمان روهینگیا سخت‌تر از گذشته کرده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک فعال میانماری گفت که گرفتاری‌های مسلمانان روهینگیا بعد از روی کار آمدن آنگ سان سوچی رهبر حزب حاکم میانمار بدتر شده است.

مائونگ زرنی، فعال میانماری در گفت‌وگو با گروه «بین‌الملل فارس» تاکید کرد با شدت گرفتن خصومت‌های دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان رروهینگیا از 25 آگوست، هر هفته 100 هزار روهینگیایی را از سرزمین خود فراری داده است. 

این فعال میانماری اضافه کرد، حاکمیت سوچی بر میانمار این برنده جایزه صلح نوبل، محصول مستقیم رسانه‌هایی غربی و فعالیت‌های غرب بوده که هدف آن دسترسی بیشتر به کنترل نظامی نژادگرایانه است که در ظاهر بوداییسم ارائه شده است. 

وی درباره شرایط بد زندگی مسلمانان روهینگیا در هند و بنگلادش نیز اشاره کرد و گفت داخل میانمار، مسلمانان روهینگیا در دو وضعیت بدی زندگی می‌کنند که یا در زندان‌های وسیع هستند و یا در کمپ‌ها به سر می‌برند. 

این فعال میانماری به «بین‌الملل فارس» گفت، مسلمانان روهینگیا هیچ آزادی آمد و شد نداشته و تمام وجوه زندگی آنان کاملا تحت کنترل مقامات نظامی میانمار است.

وی افزود، مسلمانان روهینگیا در میانمار محدودیت‌های آمد و شد فراوان دارند و ازدواج و داشتن فرزند آنان نیز تحت کنترل است و دسترسی مسلمانان به دارو و غذا بسیار محدود است. 

این فعال میانماری گفت تجاوز فردی و گروهی به زنان و دختران روهینگیایی بسیار شایع است و در شرایط کاملا غیر انسانی زندگی می‌کنند و این شرایط را قتل عام دانست

مائنگ زرنی فعال روهینگیایی و مشاور مرکز اروپایی مطالعات افراط‌گرایانه درباره رویکرد دولت میانمار که مسلمانان وهینگیا را در میان 135 اقلیت این کشور نپذیرفته گفت، بیان داشت این لیست حکومت میانمار تنها برای توجیه اقدامات ارتش میانمار و ساختن این بهانه بوده که میانمار با تهدیدات دائمی مواجه است. 

وی در ادامه تصریح کرد، با وجود آنکه اسلام در میانمار برای مدتی طولانی دین صلح‌جویانه بوده اما حکومت نژادگرای بودایی میانمار برای مانیتور و کنترل جامعه مسلمانان، شدیدا گسترش و حتی تعمیر و نوسازی مساجد مسلمانان را کنترل می‌کند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: میانمار، دولت ضدحقوق بشر ,



بازدید : 802
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: تبریک پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه/ قدردانی بشار اسد از حمایت‌های ملت و رهبری ایران

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با بشار اسد پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تروریسم هرچه سریع‌تر از سراسر خاک سوریه ریشه کن شود.

 

به گزارش حوزه امنیتی و دفاعی خبرگزاری فارس،‌ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و هیات همراه با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه دیدار و گفت و گو کردند.

دراین دیدار سرلشکر باقری پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تروریسم هرچه سریع تر از سراسر خاک سوریه ریشه کن شود.

وی بر ادامه حمایت های جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت سوریه تاکید کرد.

رئیس جمهوری سوریه از حمایت‌های همه جانبه مقام معظم رهبری و دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران از سوریه در مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.

بشار اسد از سرلشکر باقری خواست تا سلام و درود گرم و صمیمانه وی را به رهبر معظم انقلاب، دولت و ملت ایران ابلاغ کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران، سوریه، جبهه مقاومت ,



بازدید : 910
نویسنده : کامران وزیری

امیر سرتیپ امیر حاتمی

 
وزرای دفاع ایران و روسیه در تماس تلفنی با تاکید بر مبارزه جدی با تروریسم بین المللی و منطقه ای خواستار استمرار همکاری های دو کشور در این زمینه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ امیر حاتمی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در گفتگوی تلفنی، آخرین وضعیت روابط و همکاری های دفاعی دو کشور، تحولات منطقه ای، بین المللی و مبارزه با تروریسم را مورد تبادل نظر قرار دادند.

 امیر حاتمی در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه توسعه همکاری های دفاعی فی ما بین جایگاه ویژه ای در دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران دارد گفت: بالا بردن قدرت و توان دفاعی دو کشور جهت تحکیم امنیت و آرامش در محیط پیرامونی، منطقه ای و بین المللی از اولویت های مهم همکاری های تهران-مسکو به شمار می رود.

وزیر دفاع کشورمان با اشاره به اینکه عدم پایبندی دولت آمریکا به برجام ، جهان را به سوی نا امنی سوق می دهد اظهار داشت: عصبانیت و تشدید فشارهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران ناشی از همکاری های دو کشور در مبارزه با تروریسم بین المللی به ویژه در کشور سوریه است که طرح های مختلف و خطرناک آمریکا را متوقف ساخته اند.

امیر سرتیپ حاتمی همچنین با تشکر از مواضع و حمایت دولت روسیه از نقش سپاه پاسداران در مبارزه با تروریسم گفت: سپاه بازوی قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دولت ها و ملت های منطقه در مبارزه با تروریسم است و هیچ عاملی قادر نیست سپاه را از این مسئولیت بازدارد.

در این گفتگوی تلفنی وزیر دفاع روسیه با تبریک انتصاب امیر حاتمی به عنوان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران بر مبارزه جدی با تروریسم بین المللی و منطقه ای تأکید کرد و خواستار استمرار همکاری های دو کشور شد.

ارتشبد سرگئی شایگو به حمایت قاطع جمهوری فدراسیون روسیه از برجام اشاره کرد و اظهار داشت: پایبندی دولت ایران به توافق هسته ای مورد تائید دولت روسیه بوده وضرورتی به لغو و خروج دیگران از برجام دیده نمی شود.

در پایان این گفتگو وزرای دفاع دو کشور بر استمرار هماهنگی ها در مبارزه علیه خشونت، تروریسم و افراطی گری در منطقه و جهان تأکید کردند


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران-روسیه-شرکای راهبردی ,



بازدید : 829
نویسنده : کامران وزیری

آرم سپاه.jpg

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با قدردانی از حمایت‌های آحاد مختلف مردم و مسوولین در پاسخ قاطع به اباطیل رییس جمهور آمریکا علیه این نهاد انقلابی، بر عزم و اراده خود در مبارزه بی‌امان با نظام سلطه و صهیونیسم و توسعه‌ توان دفاع موشکی کشور تاکید کرد.

به گزارش ایسنا در بخشی از این بیانیه آمده است: مواضع خصمانه رییس جمهور یاغی و سبک مغز آمریکا در اهانت به ملت ایران و اعمال تحریم های ظالمانه جدید علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشان از شکست سیاست های اهریمنی سردمداران کاخ سفید و رژیم صهیونیستی برای تغییر نقشه منطقه و تجزیه و تضعیف کشورهای اسلامی و عصبانیت آنها از نقش آفرینی سپاه در این عرصه دارد.

این بیانیه وحدت و اجماع ملی در حمایت های گسترده از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محکومیت عربده کشی های ترامپ را معنادار توصیف و تصریح کرده است: این نهاد مردمی براساس رسالت ذاتی و انقلابی خود مصمم تر و مقتدرتر از گذشته، مبارزه بی امان خود با نظام سلطه و صهیونیسم را ادامه داده و در دفاع از انقلاب اسلامی و مصالح و منافع ملی کشور،لحظه ای درنگ نخواهد کرد.

این بیانیه در پایان با سپاس از الطاف مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و قدردانی از حمایت آحاد ایرانیان به ویژه مراجع عظام،روسای قوا، حوزه های علمیه، دانشگاهها، احزاب و جریان های سیاسی، نخبگان و چهره های فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی و نیز هموطنان عزیز خارج از کشور و پاسخ قاطع آنان به شیطان بزرگ تاکید کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پشتوانه‌ عظیم ملت ایران، تحت فرماندهی مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) همراه با سایر نیروهای مسلح و مدافع انقلاب، "بنیان مرصوص" ، "فدایی مردم "و  "سپر حوادث" فراروی کشور بوده و به فضل الهی و به کوری چشم دشمنان به ویژه آمریکا و شبکه خبیث صهیونیسم بین الملل، نفوذ منطقه ای و اقتدار و توسعه‌ی توان موشکی جمهوری اسلامی که در شرایط تحریم کامل رقم خورده است نیز با شتاب بیشتر ، بدون وقفه ارتقاء و تداوم خواهد یافت.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی - بازوی پرتوان ولایت ,