<شهدا شرمنده ایم......فقط همین!
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
شهدا شرمنده ایم......فقط همین!
نوشته شده در 17 / 12 / 1394
بازدید : 434
نویسنده : کامران وزیری
 

ڪجا گلهاے پر پر می فروشند؟ شهادت را مڪرر می فروشند؟ دلم در حسرت پرواز پوسید ڪجا بال کبوتر می فروشند...؟

افسران - ڪجا گلهاے پر پر میفروشند؟
شهادت را مڪرر میفروشند؟
دلم در حسرت پرواز پوسید
ڪجا بال کبوتر میفروشند...؟

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: خط سرخ شهادت، ترسیم روایت عاشقی ,



بازدید : 1077
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: 14 اسفند؛ رسوایی بنی‌صدر و پروژه نفوذ در انقلاب/ وقتی بنی صدر خود طعمه هدفش می‌شود

بنی صدر را باید یکی از نمادهای انحراف در درون انقلاب اسلامی دانست؛ نمادی که 14 اسفند رخ نمایاند و انحرافی که از اعتماد به لیبرال‌های سرسپرده غرب و منافقین نشأت می‌گرفت.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بهانه مراسم، سالگرد درگذشت محمد مصدق اعلام شده بود که البته در لابه لای سخنرانی هم از کرامات وی سخنها راند. از اینکه «آنچه اصل و اساس است از دید مصدق، ایرانیت در همان حد استقلال و آزادی بیرون از اسلامیت به معنای طرز فکر و روش و دینی که به ملت امکان می دهد با وحدت در پایه و با تکیه بر خود از هر بیگانه بی نیاز باشد».

شاید بتوان اوج شناخت چهره اصلی بنی صدر را در غائله 14 اسفند 1359 یافت. روزی که بنی صدر رئیس جمهور وقت انقلاب اسلامی با همکاری منافقین، گروهک ها و جریان های انحرافی به دنبال ایجاد فتنه‌ای  به پشتوانه رأی 11 میلیونی خود بود.

بنی‌صدر که توانسته بود بخاطر منسوب بودن به پدرش که از روحانیون برجسته همدان بود و بهره گیری از فرصت حضور در فرانسه ابتدا خود را به امام(ره) نزدیک کرده و سپس با حضور در صف انقلابیون بتواند بر مسند رئیس جمهوری بنشیند، تلاش کرد علیه مبانی انقلاب اسلامی اقدام کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: بنی صدر، غائله 14 اسفند،ترویج ملی گرایی، هوشیاری ملت، نفوذ نافرجام! ,



بازدید : 1105
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: F-14های پارسی ۴۰ ساله شدند/ داستان خرید و ورود تامکت‌ها به ایران+تصاویر

سال ۲۰۰۷ اعلام شد آمریکا جهت عدم دستیابی ایران(به عنوان تنها کشور دارنده تامکت در حال حاضر) به قطعات این جنگنده‌ها تمامی سازه‌ها را نابود و تکه‌تکه می‌کند.

 گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس- جنگنده رهگیر F-14 ملقب به «تامکت» (گربه نر) به عنوان یک سلاح ارزشمند در نبردهای هوایی تاریخ جهان شناخته می‌شود که تنها در سازمان رزم 2 کشور آمریکا و ایران ایفای نقش کرده است.

این هواپیما که درست امروز (20 بهمن 1394) چهلمین سالگرد ورود آنها به نیروی هوایی کشورمان است، همواره به عنوان یکی از برگ‌های برنده نیروهای مسلح ایران شناخته شده و تا به امروز خدمات بسیاری را در این راه به انجام داده است.

به همین منظور خبرگزاری فارس تصمیم بر این گرفت تا طی چند گزارش و مصاحبه به مناسبت 4دهه خدمت این جنگنده در نیروی هوایی، به بیان بخشی از کارکردها و اهمیت این گربه‌های قدرتمند آسمان ایران بپردازد؛ با ذکر این نکته که برای تببین کامل زحمات خلبانان قهرمان و جان برکف گردان‌های پروازی تامکت و همچنین نقش انکار ناپذیر این جنگنده در تاریخ معاصر کشورمان، به زمان بسیار بیشتری نیاز خواهد بود.

تولد تامکت

هواپیمای رهگیر گرومن F-14 تامکت (Grumman F-14 Tomcat) به عنوان یک جنگنده راهبردی ایجاد برتری هوایی با توانایی درگیری با اهداف سطحی، محصول شرکت «گرومن» ایالات متحده و تفکرات اواخر دهه 60 میلادی شناخته می‌شود که نخستین پرواز خود را در سال 1970 انجام داد.

این هواپیما جهت خدمت در نیروی دریایی ایالات متحده ساخته شد تا در حقیقت به عنوان جایگزینی برای برنامه شکست خورده F111B که برای خدمت بر روی ناوگان هواپیمابر این کشور در نظر گرفته شده بودT انجام وظیفه نماید و F-4های «فانتوم» را نیز بازنشست کند.

ناوگان هواپیمابر ایالات متحده جهت حفظ خود در ماموریت‌های بُرد بلند -خصوصا در اوج جنگ سرد- همواره نیازمند جنگنده‌ای بود که بتواند پوششی مناسب را با استفاده از رادار قدرتمند و موشک‌های دوربُرد فراهم سازد و شناورها را از گزند حملات بمب‌افکن‌های شوروی سابق و موشک‌های کروز حفظ کند که این نیاز با گذشت زمان از عهده فانتوم‌ها برنمی‌آمد. لذا طرح ساخت هواپیمای جدید در دستور کار شرکت «گرومن» قرار گرفت.

نخست بنا بود که یک هواپیمای مشترک برای نیروی هوایی و نیروی دریایی ساخته شود تا همانند فانتوم‌ها تواما عملیاتی بوده و هزینه‌های تعمیر و نگهداری و آموزش، با یکسان سازی، کاهش یابد ولی نیروی دریایی معتقد بود که اساسا به یک هواپیمای قدرتمند جهت برتری هوایی نیازمند است که نخست وظیفه دفاع هوایی را به نحو احسن انجام داده و سپس جهت ماموریت‌های دیگر همانند عملیات‌های مقابله هوا به سطح و شناسایی تاکتیکی مورد بهره برداری قرار گیرد.

نهایتا تمامی این اتفاقات با یکدیگر منجر به تولد جنگنده‌ای بزرگ، قدرتمند و 2 سرنشینه با فناوری پیشرفته بال متغییر به اسم F-14 «تامکت» شد.

جنگنده F-14 تامکت از نظر ظاهری دارای طول 19 متر، عرض بال 19.5 متر (در حالت باز) و 11.5 متر (در حالت بسته) است که از سطح زمین 4.8 متر ارتفاع دارد و از 2 دستگاه پیشرانه TF-30 نیرو می‌گیرد که بعدها در ایالات متحده با نمونه دیگری تحت عنوان GE-F110 تعویض شد.

این موتور می‌تواند جنگنده را تا حداکثر سرعت 2.3 ماخ رسانده و صعود تا سقف ارتفاع 60000 هزار پا را تضمین کند، ضمن آنکه با نسبت رانش به وزن 0.9، پرواز از سطح کوتاه عرشه‌های پروازی نیز ممکن می‌شد؛ هرچند بر خلاف سایر جنگنده‌ها این پرواز با دشواری و خطرات بیشتری رو به رو بود.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر،نیروی هوائی، جنگنده تام کت F 14 ,



حقوق بشر انگلیسی!
نوشته شده در 12 / 12 / 1394
بازدید : 1085
نویسنده : کامران وزیری



نتیجه معاشرت بادشمن......
نوشته شده در 10 / 12 / 1394
بازدید : 351
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1210
نویسنده : کامران وزیری

سید علی آقا قاضی

مرحوم حضرت آیت الله سید علی آقا قاضی شاگردان خود را به خواندن دعایی در قنوت سفارش می کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علامه طهرانی ذیل جمله: «اللهم أرنا الاشیاء کما هی» می‌فرماید: «از جمله فقرات دعائی است که در قنوت نمازهای فریضه و نافله خوانده می‌شود و اول فقره آن این است: «اللهم ارزقنی حُبک، وحب ما تحبه و حب من یحبک و العمل الذی یبلغنی الی حبک و اجعل حب أحب الاشیاء الی.» (همه این دعا را در «بحرالمعارف» ص 309، قسمتی را از حضرت رسول و قسمتی را از امیرالمومنین(ع) آورده است و نیز در مجموعه مطبوعه‌ای کوچک از حاج ملا محمد جعفر کبودر آهنگی قسمتی از آن موجود است.) آیت عظمای حق مرحوم حاج میرزا سید علی آقا قاضی به شاگردان خود دستور می‌داده‌اند این دعا را در قنوت نمازهایشان بخوانند.»


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: مرجع بزرگ شیعیان ، آیت ا , , , قاضی (ره) ,



بازدید : 1084
نویسنده : کامران وزیری

گفتگو با دکتر محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستاندر نشست بررسی تحولات عربستان در خبرگزاری مهر به تاریخچه کاهش قیمت نفت توسط سعودی ها اشاره و سناریوی ریاض برای ورود به سوریه تشریح شد.

گروه بین الملل: سمیه خمارباقی: عربستان طی ماه های گذشته و به ویژه با روی کار آمدن «سلمان بن عبدالعزیز» آبستن حوادثی بوده است که همگی ناشی از تصمیم گیری های نابخردانه شاهزاده های کم تجربه سعودی است، عزل و نصب های گسترده، شعله ور کردن جنگ یمن، کاهش قیمت نفت، اعدام آیت الله شیخ نمر النمر و در نهایت پیشنهاد اعزام نیروی زمینی به سوریه به بهانه مقابله با گروه های تروریستی از جمله تصمیمات شاهزاده های سعودی به شمار می رود. خبرگزاری مهر به همین مناسبت نشستی را با حضور سید محمد حسینی سفیر سابق ایران در عربستان برگزار کرد که مشروح آن از نظر می گذرد:

* متعاقب کاهش قیمت نفت برخی معتقد هستند که این موضوع باعث کاهش ذخائر ارزی عربستان شده و نهایتا این کشور قادر نخواهد بود اهداف بلند پروازانه خود را در منطقه دنبال کند آیا شما با این دیدگاه موافق هستید؟

عربستان مثل سایر کشورهای عضو اوپک که بخش عمده ای از درآمد آن ناشی از نفت است طبیعی است که بحث کاهش یا افزایش قیمت نفت نقش بسزایی در توان اقتصادی آن دارد اما همانطور که اشاره کردید خوشبینی های مثبتی وجود داشت و تصور بر آن بود که عربستان جزء کشورهایی است که کاملا به نفت وابسته است و سایر منابع دیده نمی شد در حالی که عربستان در طول دهه های گذشته چون کمتر دچار بحران و کودتا و مشکلات ساختاری بوده توانسته است در گذر زمان درآمدهای زیادی کسب کند، سرمایه گذاری های عمده ای انجام داده است مخصوصا در دوران بحران اقتصادی آمریکا، سعودی ها از شرایط کاملا استفاده کردند و خیلی از شرکت هایی که بنا به دلایلی در آستانه ورشکستگی بودند را خریدند و سود کلانی بردند. عربستان بنابراین کشوری نیست که فقط متکی به نفت باشد هم درآمدهای حاصل از شرکت های بین المللی و سرمایه گذاری های اساسی که در دنیا مخصوصا در آمریکا، آسیا و اروپا انجام داده است هم به لحاظ ذخایر ارزی فراوانی که اندوخته بود (گفته می شد بیش از 700 میلیارد دلار دارای ذخایر ارزی در سال های گذشته بوده است) کشوری با این وضعیت طبیعی است با کاهش قیمت نفت حتما متضرر می شود به عنوان بزرگترین تولیده کننده نفت اما اینکه بتواند در عرض یک تا دو سال تاثیر منفی بر اقتصاد عربستان بگذارد اینطور نیست اما اینکه چند سال بتواند با این وضعیت ادامه دهد مشخص نیست. سعودی ها مایل نیستند این داستان را تا سالیان سال ادامه دهند. سعودی ها به دنبال این بودند در کوتاه مدت ضربه سنگینی به ایران وارد شود چون این تجربه را قبلا داشته اند یکبار در سال های 55 و 56 و بار دیگر در دوران جنگ ایران و عراق در سال 66 که قیمت نفت به شدت کاهش پیدا کرد و بعضی تحلیلگران یکی از دلایل موافقت ایران با قطعنامه 598 را همین فشار اقتصادی ناشی از کاهش قیمت نفت از سوی عربستان می دانند. لذا در کوتاه مدت عربستان متضرر شده اما این بدین معنی نیست که کل ساختار اقتصادی این کشور دچار مشکلات جدی شده و نتواند در کوتاه مدت هزینه های جنگی در یمن و مناطق دیگر را تحمل کند اما در درازمدت قطعا کاهش قیمت نفت به عربستان خسارت وارد خواهد کرد کما اینکه اکنون ذخائر ارزی آن به شدت کاهش پیدا کرده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،عربستان،تقابل های تاریخی! ,



آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی مبارک
نوشته شده در 12 / 11 / 1394
بازدید : 1160
نویسنده : کامران وزیری



شاه رفت + تصاویر
نوشته شده در 26 / 10 / 1394
بازدید : 1227
نویسنده : کامران وزیری

26 دی سالروز فرار تاریخی شاه مخلوع ایران است؛ فراری که سقوط رژیم شاه را حتمی کرد و باعث شد کمتر از یک ماه انقلاب اسلامی ایران به پیروزی برسد.

به گزارش ایسنا، «فرادید» با این مقدمه نوشت: همزمان با فرار شاه، مردم در سراسر ایران به خیابان‌ها آمدند و با پخش شیرینی، این رویداد مهم تاریخی را جشن گرفتند و 26 دی‌ماه 57 نقطه عطف دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

محمدرضاشاه در حالی کشور را برای همیشه ترک کرد که به عقیده برخی تحلیلگران در سال‌های آخر سلطنت، متوجه سقوط پرشتاب حکومت خود نبود. وقایعی که در سال­‌های آخر سلطنت اتفاق ­افتاد حکومت شاه را به سرنگونی نزدیک‌تر می‌کرد اما افزایش درآمدهای نفتی، توسعه و بهبود رابطه با همسایگان خود از جمله عراق، حمایت‌ رسانه‌های غربی و همچنین حمایت دولت آمریکا از رژیم ایران مانع از آن می‌شد که او سست‌شدن پایه‌های رژیم را درک کند.

محمدرضا پهلوی پس از خروج از کشور به مصر رفت و در «اسوان» مورد استقبال رسمی انورسادات رئیس‌جمهور‌ مصر قرار گرفت. او سپس مدتی را در مراکش مهمان ملک‌حسن دوم پادشاه این کشور بود تا اینکه با فشار دولت انقلابی ایران و ملاحظات سیاسی دولت مراکش، مجبور به ترک مراکش شد و در فروردین سال بعد با ویزای گردشگری به باهاما رفت.

پس از آنکه تلاش‌های او برای گرفتن پناهندگی سیاسی از انگلستان بی‌نتیجه ماند، در خردادماه مجبور به ترک باهاما و سفر به مکزیک شد. آمریکا مقصد بعدی شاه بود که برای درمان بیماری خود مدتی را در آنجا سپری کرد اما با شروع بحران گروگانگیری در سفارت آمریکا در تهران او مجبور به ترک این کشور شد. شاه از آمریکا به مصر رفت و در مردادماه در همانجا از دنیا رفت.

عکس‌های زیر که بخشی از اسناد تاریخ مصور انقلاب به شمار می‌رود روایتی از خروج شاه از ایران و شادمانی مردم در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی است. عباس عطار، بهمن جلالی و دیوید بارنت عکاسانی هستند که خیابان‌های تهران کمتر از یک ماه به انقلاب اسلامی را به تصویر کشیده‌اند و عکاس عکس‌های شاه در فرودگاه مهرآباد نیز نامعلوم است.

معرفی کابینه شاپور بختیار به محمدرضا شاه، 16 دیماه

 

آخرین کنفرانس خبری شاه در ایران با حضور رسانه‌های خارجی به مناسبت سال نو میلادی

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: شاه رفت، خروج نماد استکبار ازایران زمین , ,



کارنامه یک سیاستمرد فرهنگ‌مدار
نوشته شده در 21 / 10 / 1394
بازدید : 1121
نویسنده : کامران وزیری
امیرکبیر
 
بیستم دی ماه سالروز قتل سیاستمردی فرهنگ‌مدار است که با فکر اصلاح به میدان آمد و اصول بسیاری را منطبق بر روش و منش خود در تاریخ معاصر ایران به ثبت رساند.

خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ: در اندیشه علامه شهید استاد مطهری رحمت الله علیه، بزرگان سه دسته‌اند: صالح، مصلح و مبارز؛ صالحان به اصلاح خود و مصلحان، به اصلاح خود و جامعه فکر می کنند و البته مبارزان هم کسانی هستند که علاوه بر اصلاح خود و جامعه، به گشودن راهی در تاریخ می‌اندیشند.

باید گفت امیرکبیر یا همان میرزا تقی خان فراهانی که بیستم دی ماه هر سال یادآور سالروز قتل اوست، اگر در تاریخ ایران اسلامی به عنوان مبارز شناخته نشود، قطعا می‌توان از او به عنوان یک مصلح فرهنگی اجتماعی یاد کرد، مصلحی که هرگاه سخن از تاریخ فرهنگ ایران به میان می‌آید، نام او در بین معدود دلسوزان فرهنگی نهاد حاکمیت، می‌درخشد.

تاریخ ایران، نامه مهمی از او به ناصرالدین شاه قاجار ثبت کرده که امیر در آن، به عزل حاکم یکی از شهرها به جرم رشا و ارتشاء اشاره می‌کند و می‌گوید: «... شنیده‌ام او را به توصیه عمه خود ابقاء فرموده و سخن هزل بر زبان رانده‌اید... اداره امور مملکت با توصیه عمه و خاله نمی شود ...»

همین بیان کافی است تا مشخص شود که امیرکبیر در پست صدارت یا وزارت و در زمانی که نظام شاهنشاهی قاجار با قراردادهایی مثل ترکمانچای، چوب حراج به خاک کشور و منابع آن زده بود، تا چه اندازه به منافع ملی و پایبندی به حقوق مردم می اندیشیده است.

مروری بر اقدامات مهم وی در جهت توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور، مؤید این ادعاست:

یک. تلاش برای ارتقای امنیت عمومی

امیرکبیر پس از آنکه تلاش کرد تا امنیت داخلی را سر و سامان دهد، بر این باور بود که فرهنگ عمومی کشور نیاز به تشکیلاتی منسجم دارد تا با استفاده از این امنیت، سیستم خدمت رسانی به عموم مردم گسترش یابد که اقدام او در تاسیس چاپارخانه برای امنیت مرسولات پستی مردم، یکی از این اقدامات بود.

دو. سیستم نظارت و ارزیابی/ روزنامه وقایع اتفاقیه

امیرکبیر تلاش کرد با راه اندازی و تقویت سیستم نظارت و دستگاه هایی نظیر «دستگاه خفیه‌نویسی» و خبر رسانی، دقت را در کسب اخبار و اطلاعات رواج دهد تا این دقت بتواند به تصمیم گیری‌های درست در جهت منافع عمومی کمک کند.

تاسیس روزنامه «وقایع اتفاقیه» یکی از اقدامات مهم امیر در راستای گسترش آگاهی بخشی و بسط اطلاعات در میان عموم مردم بود و باعث شد تا بسیاری هم به تقلید از او، روزنامه‌های دیگری منتشر کنند که در شهرستان ها هم توزیع می شد.

این اقدام امیر تا آن جا مورد استقبال مردم قرار گرفت که حتی برخی خواستار اشتراک سالانه آن برای خود بودند.

سه. دارالفنون و تلاش برای استقلال کشور

تاسیس «دارالفنون» یکی از مهم ترین ثمرات و برکات صدارت و وزارت چهار ساله امیرکبیر است، دانشگاهی که با نظارت شخصی امیر راه‌اندازی شد و با تاسیس آن، روال اعزام بسیار محدود دانشجویان به خارج از کشور، جای خود را به ورود استادان خارجی برای تعلیم دانش و تکنولوژی مانند پزشکی، داروسازی، مهندسی و نظامی‌گری، به قشر بیشتری از علاقه مندان در داخل کشور داد.

باید گفت یکی از فواید این اقدام مهم امیر این بود که دانشجویان اعزامی به خارج از کشور، گاهی حتی به کشور باز نمی‌گشتند و نقض غرض حاصل می‌شد؛ همچنین اگر تصمیم به بازگشت می‌گرفتند، با تصور برتر بودن فرهنگ بیگانه، پا به وطن می‌گذاشتند، اما تصمیم امیر به حضور استادان خارجی برگزیده در ایران، از کشورهایی مانند فرانسه و اتریش که بر خلاف روسیه و انگلیس، کمتر به دنبال سوء استفاده از ایران و منابع ایران بودند، باعث شد تا این آسیب فرهنگی، کمتر زمینه ظهور و بروز پیدا کند.

دغدغه دیگر امیر، تلاش برای حفظ استقلال کشور و مبارزه با امتیازاتی بود که پیش از صدارت وی به دولت‌های بیگانه واگذار شده بود، از این رو وی شخصا تخلفات افراد خارجی حاضر در ایران را بررسی و از استفاده آنان از قانون ننگین کاپیتولاسیون – که در مبارزه علنی حضرت امام راحل(قدّس سرّه)، با نظام ستمشاهی پهلوی هم نمود داشت – جلوگیری می کرد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: امیرکبیر ، بزرگ مرد تاریخ ایران زمین، طلایه دار علم وفرهنگ ,