|
|
نوشته شده در 4 / 5 / 1395
بازدید : 1063
نویسنده : کامران وزیری
|
|
تهران- ایرنا - پایگاه اطلاع رسانی دفترمقام معظم رهبری leader.ir در قالب داده نمایی اقدام به بازخوانی بیانات رهبرمعظم انقلاب درطی سالهای گذشته پیرامون مفهوم اقتصاد مقاومتی پرداخته است. در داده نمای پیش رو تلاش شده است تا با بهره گیری از بیانات ایشان درخلال 15سال گذشته، ریشه های تاکید معظم له بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی تبیین شود.
به گزارش روزیکشنبه ایرنا ازپایگاه اطلاع رسانی دفترمقام معظم رهبری، متن داده نمای مروری تاریخی براقتصاد مقاومتی در بیان رهبرمعظم انقلاب به شرح زیر است:
**مؤلفه ها، ارکان و الزامات اقتصاد مقاومتی از منظر رهبر معظم انقلاب
1. اقتصاد مقاومتی مقاوم سازی اقتصاد در سال 80 اگر مسؤولان اقتصادی کشور توانستند با هوشیاری عمل، تدابیر لازم را پیش گیرند و مانع از نفوذ پنجه دشمن در اقتصاد کشور شوند و اقتصاد ملی را شکوفا کنند، ملت احساس اقتدار می کند. جنگ اقتصادی در سال 86 من برنامه های استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه می کنم: اول، جنگ روانی؛ دوم، جنگ اقتصادی؛ و سوم، مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی. اولین استفاده رهبر معظم انقلاب از لفظ اقتصاد مقاومتی در سال 89 ما باید یک اقتصاد مقاومتیِ واقعی در کشور به وجود بیاوریم. دوستان درست گفتند که ما تحریمها را دور میزنیم؛ بنده هم یقین دارم. ملت ایران و مسئولین کشور تحریم ها را دور میزنند، تحریم کنندگان را ناکام می کنند؛ مثل موارد دیگری که در سالهای گذشته در زمینه های سیاسی بود که یک اشتباهی کردند، یک حرکتی انجام دادند، بعد خودشان مجبور شدند برگردند، یکی یکی عذرخواهی کنند. ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در سال 92 پیشتازی اقتصاد دانش بنیان محور قراردادن رشد بهره وری در اقتصاد اعطای نشان اقتصاد مقاومتی اصلاح نظام درآمدی دولت افزایش تولید داخلی نهادها و کالاهای اساسی اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی صرفه جویی در هزینه های عمومی کشور تشریح ادبیات اقتصاد مقاومتی در سال های ٩٠ و ٩١ مطالعه و تحقیق کنید، اگر این تحقیقها به درد آن دستگاه مسئول نخورد ، قطعاً به کار شما می آید امروز پرهیز از اسراف و ملاحظه ی تعادل در مصرف، بلاشک در مقابل دشمن یک حرکت جهادی است کاهش وابستگی به نفت از الزامات اقتصاد مقاومتی است. این وابستگی، میراث شوم صد ساله ی ماست همین شرکتهای دانش بنیان یکی از بهترین مظاهر و یکی از مؤثرترین مؤلفه های اقتصاد مقاومتی است اقتصاد مقاومتی به یک ملت امکان میدهد که حتّی در شرایط فشار هم رشد و شکوفائی داشته باشند ما باید اقتصادی داشته باشیم که هم روند رو به رشد محفوظ بماند، هم آسیب پذیری اش کم باشد گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در سال های 93 و 94 «اگر به ابتکار جوانها، تکیه کنیم از فخـر و منّت دشمنان خارجی، خودمان را رها خواهیم کرد در برنامــه ی ششم توسعه، روی اقتصاد و روی فرهنگ و روی علم باید تـکیه کنید عـلاج مسئلـه ی تحریم، همین اقتصاد مقاومــتی است، ما بایستی درست عمل کنیم تـکیه ی عمده ی اقتصاد مقاومتی، روی مردم و روی تولیـد داخلی است بخشهایی خارج از دولت؛ می توانند در اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کنند، از جمله بسیـج گشایش اقتصادی جز با جدّی گرفـتن و پیگیری همه جانبه ی اقتصاد مقاومتی میسّر نخواهد شـد
2. نام گـذاری سال ها بر پایه شعار اقتصاد نوآوری و شکوفایی اصلاح الگوی مصرف همت مضاعفکار مضاعف جهاد اقتصادی تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی حماسه ی سیاسی و حماسه ی اقتصادی اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی دولت و ملت همدلی و همزبانی اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
بیانات مقام معظم رهبری ,
اقتصادی ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
اقتصاد مقاومتی ,
دغدغه اصلی مقام معظم رهبری ,
نوشته شده در 4 / 5 / 1395
بازدید : 1083
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 4 / 5 / 1395
بازدید : 1047
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 27 / 4 / 1395
بازدید : 1142
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 27 / 4 / 1395
بازدید : 1102
نویسنده : کامران وزیری
|
|
چون امام علی(ع) وارد کوفه شد، گفتندش: کجا فرود میآیی؟ آیا به قصر حکومتی میروی؟ فرمود: نه! ولی در رُحْبه (میدان شهر و توقفگاه عمومی) توقّفی خواهم داشت. چون خستگیاش درآمد، به وی گفتند: در کدام قصر حکومتی اقامت میکنی؟ گفت: «قَصْرُ الْخَبَالِ لاَ تُنْزِلُونِیهِ.» مرا در کاخ تباهی اقامت مدهید. سپس در خانه [خواهرزادهاش] جَعْدةبن هُبَیْره مَخْزومی منزل کرد.
:خوی کاخ نشینی مسئولین=سرطان بدخیم انقلاب! و این سرطان بدخیم از طریق رانت خواری های ویژه و فیشهای نجومی خودش را نمایان
شده است هوشیاران انقلاب بهوش باشند بنظر میرسد بدلیل غفلت بخشی از انقلاب در دست نا اهل افتاده است
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
,
:: برچسبها:
نفوذ شیطان ,
ترویج اشرافیگری! ,
نوشته شده در 13 / 4 / 1395
بازدید : 1130
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 13 / 4 / 1395
بازدید : 1355
نویسنده : کامران وزیری
|
|
با فرارسیدن چهاردهم تیرماه، سی و چهار سال از اقدام تروریستی مزدوران رژیم صهیونیستی در ربودن چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران (سید محسن موسوی، احمد متوسلیان، تقی رستگار مقدم و کاظم اخوان) در خاک لبنان میگذرد در حالی که ملت ایران و خانوادههای گرامی آنان همچنان چشم به راه بازگشت آنها به میهن اسلامی هستند.
به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در سالهای گذشته از سوی دولت لبنان و برخی نهادهای مسئول بین المللی در پیگیری موضوع از جمله نامه مورخ 13 سپتامبر 2008 دولت لبنان به دبیرکل وقت سازمان ملل در تایید ربوده شدن آنان در خاک لبنان، بار دیگر بر شرایط اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی در آن زمان و نقش و مسئولیت حقوقی آن رژیم در این رابطه تاکید نموده و با توجه به شواهد و قرائن موجود مبنی بر ربایش این افراد توسط مزدوران رژیم صهیونیستی و انتقال آنان به داخل سرزمینهای اشغالی، از دبیرکل سازمان ملل، صلیب سرخ جهانی و دیگر نهادهای حقوق بشری میخواهد تا به وظیفه قانونی خود در این راستا عمل نموده و با اعمال فشار به رژیم صهیونیستی زمینه آزادی این عزیزان را فراهم سازند.
وزارت امور خارجه امیدوار است به زودی شاهد آزادی همه اسراء و زندانیان دربند رژیم اشغالگر قدس به ویژه چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران از زندان های رژیم صهیونیستی و تعقیب و محاکمه عوامل جنایتکار صهیونیستی در این زمینه باشیم.
جمهوری اسلامی ایران مجددا پیشنهاد قبلی خود مبنی بر تشکیل یک کمیته حقیقت یاب بین المللی برای روشن شدن ابعاد این حادثه را مورد تاکید قرار میدهد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
امنیتی ,
,
:: برچسبها:
رژیم صهیونیستی ,
تروریسم دولتی ,
ربایش دیپلماتهای ایرانی ,
سکوت سازمان ملل ,
نوشته شده در 13 / 4 / 1395
بازدید : 1103
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: بدهکاران بانکی که با حسین فریدون مرتبط هستند ازجمله آقایان مالامیر و دانیال زاده چند صد میلیون درهم از بانک ملت تسهیلات با سود صفر درصد گرفته اند .
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی دبیر کل جمعیت رهپویان در نشست پشت صحنه لابی فساد اقتصادی و حقوق های نجومی اظهار کرد: فساد امروز در بخش هایی از جامعه نهادینه شده است من سه روز پیش در یک مسجدی در جنوب تهران سخنرانی داشتم و پس از نماز یکی از نمازگزارا به بنده گفت ما دچارفقر هستیم اما آنچه ما را ناراحت می کند فقر نیست بلکه تبعیض های موجود در جامعه است.
وی افزود: این تبعیض ها ریشه امید مردم را خشک می کند و ملت را نسبت به مسئولین جامعه بدبین خواهد کرد. روز قدس هم یک روحانی سالمند به بنده گفت امام (ره) فرمودند عدالت در جامعه جاری شود و مقام معظم رهبری فرمودند که تبعیض در جامعه نباشد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
اقتصادی ,
,
:: برچسبها:
دولت یازدهم، دولت هزارفامیل؟ ,
نوشته شده در 13 / 4 / 1395
بازدید : 1160
نویسنده : کامران وزیری
|
|
عزل چند مدیر و استعفای دسته جمعی مُسکن مقطعی بر آلام مردمی است که با امروز مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند؛ دولت باید در گام بعدی پشت پرده فیش های نجومی را افشا و خاطیان را مجازات کند.
خبرگزاری مهر- گروه سیاست، محبوبه نیاورانی: ماجرا از یک افشاگری تلگرامی از انتشار تصویر حقوق شصت میلیونی رئیس بیمه مرکزی و دیگر مدیران آن در شبکه های مجازی شروع و کمی بعد به بمب خبری تبدیل شد اما هنوز بعد از گذشت دوماه، ماجرای فیشهای حقوقی یکی از اصلیترین سوژههای رسانه ها و افکار عمومی است.
بعد از این بود که دولت با چالشی جدید و سونامی فیش های نجومی مواجه شد و یکی پس از دیگری پای دیگر مدیران دولتی در حوزه بانک، نفت و صندوق توسعه ملی به ماجرا باز شد.
پس از فشارهای رسانه ای و نگرانی افکار عمومی نسبت به فیش های نجومی مدیران دولتی، مطالبات اجتماعی برای پیگیری، برخورد و اقدام قاطع دولت با این موضوع شکل گرفت و در پی آن بود که رییسجمهور با انتشار نامهای از برخورد قاطع با متخلفان و عزل آنها خبر داد و به معاون اول خود دستور رسیدگی به این تخلفات را داد. بعدازاین دستور رییسجمهور، کمیتهای سه نفره از سوی جهانگیری معاون اول رییسجمهور برای بررسی حقوق دریافتی مدیران دولتی در تمام دستگاههای اجرایی تشکیل شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور در مراسم افطاری با وزیران با اشاره به موضوع پرداخت حقوق های بالا به برخی از مدیران گفته بود: «دولت بههیچوجه نسبت به این موضوع کوتاه نخواهد آمد و در این راستا از دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و دستگاههای اجرایی میزان دریافتی مدیران ارشد را برای بررسی خواستهایم. جهانگیری با تأکید بر اینکه دولت با تمامپرداختهای خارج از عرف برخورد جدی خواهد کرد، عنوان کرده بود: پولهای اضافی باید به خزانه بازگردد و افرادی که این کار را کردند برکنار خواهند شد.»
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
اقتصادی ,
,
:: برچسبها:
دولت یازدهم، فساد شبکه ای، رانت خواری قانونی، دولت اعتدال یا ابتذال؟ ,
نوشته شده در 10 / 4 / 1395
بازدید : 1280
نویسنده : کامران وزیری
|
|
کاریکاتور / خواص آب کرفس برای مدیران بی خاصیت!
دست کوتاه نهادهای نظارتی از مجموعههای نفتی شبه دولتی یا خصوصی سبب شده است حقوق و پاداشهای کلان در هیأت مدیره این قبیل شرکتها روال شود تا جایی که ۶۰ میلیارد تومان در یک سال برای نوشیدن آب کرفس پرداخت میشود.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
کاریکاتور ,
اقتصادی ,
,
:: برچسبها:
اندر حکایت تقسیم غنائم! ,
|
|
|