<رئیس سازمان بسیج مستضعفین:سیب‌زمینی را چال می‌کنند و به فکر واردات مدیر خارجی هستند.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1104
نویسنده : کامران وزیری
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه در اینجا سیب‌زمینی را چال می‌کنند گفت: آیا این مدیریت است؟ بعضی‌ها با مطرح کردن اینکه باید از خارج کشور مدیر وارد کنیم مردم را تحقیر می‌کنند.
 
خبرگزاری فارس: سیب‌زمینی را چال می‌کنند و به فکر واردات مدیر خارجی هستند/ تشریح 3 معبر نفوذ

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سردار محمدرضا نقدی در ارتباط زنده توسط ویدئو کنفرانس با همایش بسیج مهندسین عمران و معماری که در هتل نخل مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما امروز با توطئه‌های بزرگ دشمنانمان مواجه هستیم که علیه اسلام دارند اقدام می‌کنند، آنها خلع سلاح شدند و شکست‌های سنگینی از امت اسلامی خوردند و طی سال‌های اخیر مداوم عقب‌نشینی کردند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه کشورهای منطقه امروز یک به یک از چنگ قدرت‌های جهانی خارج شده‌اند و اسلام در حال پیشروی است، افزود: دشمن طی 36 سال گذشته در عرصه‌های مختلف نتوانست کاری انجام دهد و امروز در عرصه نفوذ با چرب‌زبانی اظهار محبت و دوستی می‌کند و این از خصوصیات آنهاست؛ لذا گرگ، گرگ است.

عده‌ای در داخل کشور بسترساز نفوذ شده‌اند و آن تصویری که آمریکا می‌خواهد القا کند را این عده بسترسازی می‌کنند، که این راه نفوذ آنها نیز 3 معبر مهم است

وی با بیان اینکه آنها ذات گرگ بودن خود را نمی‌توانند پنهان کنند و می‌خواهند با چالش‌هایی که برای ما درست کردند بگویند پیشرفت کشور در گرو رابطه با استکبار است ادامه داد: لذا با این تصویر می‌خواهند زمینه نفوذ را فراهم کنند.

سردار نقدی ادامه داد: دشمن تلاش‌های زیادی برای لطمه وارد کردن به ایران دارد، در حالیکه ایران ستون فقرات ملت‌های منطقه شده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , نظامی , ,
:: برچسب‌ها: سردار نقدی، انتقاد از دولت ابتذال ,



بازدید : 1203
نویسنده : کامران وزیری

محمد جواد ظریف

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به قانون مصوب کنگره آمریکا برای محدودیت سفر به این کشور در صورت سفر به ایران گفت: اگر عین قانون مصوب کنگره رفتار شود، حتما نقض برجام خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ظهر امروز در نشست خبری مشترک با لوندگ سورو سورن وزیر امور خارجه مغولستان که به تهران سفر کرده است، در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره تاثیر مصوبه اخیر کنگره آمریکا بر حضور شرکای اقتصادی در ایران با توجه به محدودیتی که برای سفر به ایران تعیین کرده است، اظهار داشت: همان‌طور که قبلا اعلام کرده‌ایم، ما با دولت آمریکا به عنوان نماینده کل این کشور بحث می‌کنیم و کاری به کنگره نداریم.

وی تصریح کرد: دولت آمریکا وظایف مشخصی را بر اساس ضوابط موجود برعهده دارد و این خود دولت آمریکاست که باید مشکلات داخلی خود را به هر روشی که می‌داند حل کند؛ این قاعده روابط بین‌الملل است که تصمیم‌گیری داخلی نمی‌تواند تعهدات بین‌المللی را از دوش یک کشور بردارد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: اینکه وزیر امور خارجه آمریکا رسما اعلام کرده است که اجازه ایجاد مشکل در اجرای برجام را نمی‌دهند، این اعلام یک سیاست از سوی دولت آمریکاست و باید دید چگونه اجرا می‌شود.

ظریف تاکید کرد: اگر عین قانون مصوبه کنگره رفتار شود، حتما نقض برجام خواهد بود، اما اگر دولت از امکانات خود برای اجرای این قانون استفاده کند، باید ارزیابی کرد که آیا نقض برجام صورت گرفته یا خیر.

هیات نظارت بر اجرای برجام تصمیم‌گیری می‌کند

وی همچنین در رابطه با مکاتبه روز گذشته هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با شورای عالی امنیت ملی درباره این مصوبه کنگره آمریکا و نقض برجام، عنوان کرد: هیات نظارت شورای عالی امنیت ملی که بر اساس نامه مقام معظم رهبری تشکیل شده، مسئول نظارت بر حسن اجرای برجام است و حتما نامه کمیسیون امنیت ملی مجلس در اولین جلسه هیات نظارت به اطلاع اعضا خواهد رسید و این هیات تصمیم‌گیری می‌کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدار خود با جان‌کری وزیر امور خارجه آمریکا در ۱۰ روز گذشته و در نیویورک، به دهها ایمیل و تماس از طرف مذاکره‌کنندگان غربی با همکاران وی در وزارت خارجه اشاره کرد و گفت: اعضای ۱+۵ منافع زیادی دارند که مانع اجرای این تصمیمات تبعیض‌آمیز هستند.

ظریف تاکید کرد: ما همه این مسائل را به هیات نظارت بر اجرای برجام گزارش خواهیم داد و این هیات تصمیم‌گیری می‌کند که چه باید بکنیم.

ملاک ارزیابی سفارتخانه‌ها، میزان پیگیری اهداف اقتصاد مقاومتی در خارج است

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه نشست خبری خود با همتای مغولستانی و در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره مهمترین برنامه‌های وزارت امور خارجه در زمینه اجرای برجام و دیپلماسی اقتصادی گفت: وزارت خارجه از ابتدای دولت تدبیر و امید دیپلماسی اقتصادی را به عنوان یکی از اهداف مهم خود انتخاب کرده است.

ظریف گفت: به دلیل شرایط ویژه‌ای که کشور از ابتدای جنگ تحمیلی با آن روبرو بوده، وزارت خارجه با یک گرایش سیاسی امنیتی در سطح بین‌المللی مواجه بوده است که این باید به گرایش توسعه‌ای تغییر یابد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با رفع تحریم‌ها اولین قدم برداشته شود و ملاک ارزیابی سفارتخانه‌هایمان را نیز میزان ایفای نقش در تحقق اهداف توسعه‌ اقتصادی کشور به ویژه اقتصاد مقاومتی قرار داده‌ایم.

وزیر امور خارجه افزود: زمینه همکاری با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای در حال توسعه، منطقه آمریکای لاتین و آفریقا در زمینه صادرات غیرنفتی و خدمات فنی و مهندسی فراهم است و مزیت‌های موجود زمینه را برای حضور جدی‌تر ما فراهم کرده است.

ظریف تصریح کرد: سفارتخانه‌های ما تسهیل‌کننده روابط هستند و این را رسالت وزارت امور خارجه می‌دانیم که در زمینه توسعه اقتصادی فعال باشد.

وی با بیان اینکه اهداف خود را در دیپلماسی اقتصادی محدود نمی‌کنیم، اظهار داشت: اولویت ما در حال حاضر توسعه روابط با همسایگان است، به ویژه در شرایط امروز که منطقه با خطر جدی افراط گرایی روبرو است، در این زمینه برنامه‌هایی را در دست اجرا داریم.

بررسی زمینه‌های همکاری تاریخی فرهنگی، کشاورزی، انرژی و معدن با مغولستان

ظریف در بخش دیگری از این نشست با ابراز خوشحالی از سفر لوندگ سورو سورن وزیر امور خارجه مغولستان در ایران که برای دومین‌بار صورت می‌گیرد، گفت: حدود چهار سال قبل نیز رئیس‌جمهور مغولستان برای حضور در اجلاس جنبش عدم تعهد به ایران سفر کرد.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته گفتگوهای خوبی برای گسترش روابط و همکاری‌های وسیعتر در حوزه‌های تاریخی، فرهنگی و میراث مشترک تاریخی و مطالعات مشترک داشته‌ایم و امروز نیز زمینه‌های همکاری سیاسی و اقتصادی به ویژه در حوزه‌های کشاورزی، انرژی و معدن را بررسی کردیم.

وی افزود: وزیر خارجه مغولستان نیز در طول مدت اقامت خود در ایران، با مسئولان مختلف کشور گفتگو خواهد کرد و در زمینه حوزه‌های مختلف فرهنگی و پیگیری مسائل تاریخ مشترک و نیز حوزه نفت، کشاورزی و صنعت گفتگو و رایزنی خواهد کرد.

ظریف ابراز امیدواری کرد که با توجه به مشترکات دو کشور، امکان گسترش روابط دوجانبه و استفاده از آن برای گسترش صلح و ثبات در منطقه فراهم شود.

 

 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای، توافق برجام،دسیسه اای برای نفوذ!!؟ ,



بازدید : 1139
نویسنده : کامران وزیری
 

 

سامرا - حرمین عسکریین در سامرا در آستانه اربعین حسینی(ع) شاهد حضور باورنکردنی تعداد بسیاری از زائران ایرانی است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: برای رفتن به سامرا فقط یک راننده مطمئن و خوش اخلاق کم داشتیم که آن هم نصیب ما شد. «علی» و «حسین» دو برادری که کارشان جابجایی زائران در مسیر کاظمین - سامرا است، چنان به این کار علاقه دارند که برخلاف دیگر راننده‌ها، صحبت از کرایه برای آنها مهم نیست.

می‌شد عشق به ایرانی‌ها را در چشمان این دو برادر دید. ۹ نفر سوار دو ماشین شدیم و به سمت سامرا حرکت کردیم.

هنوز ۱۰ کیلومتر از کاظمین دور نشده بودیم که در اولین ایستگاه بازرسی، سرباز ارتش عراق با چهره‌ای درهم، جلوی ماشین را گرفت. کمی دلهره داشتیم، ولی در مسیر مرز مهران تا کاظمین دیده بودیم و پیش از آن هم شنیده بودیم که نظامی‌های عراقی احترام خاصی برای زائران ایرانی قائل هستند و ماشین‌هایی که زائران ایرانی در آن‌ها باشند بدون کمترین وقفه و بازرسی از ایستگاه‌ها عبور می‌کنند.

خودمان را آماده کرده بودیم برای پیاده‌شدن و بازرسی. به محض اینکه علی ترمز کرد، سرباز عراقی سرش را نزدیک راننده آورد و با صدای بلند گفت: «الله، محمد، علی، حسین صلوات»...

کمی که جلوتر رفتیم، علی، دیواره بتنی بلندی که حدود ۵۰۰ متر در حاشیه اتوبان ایجاد شده بود را به ما نشان داد که بیش از ۳۰۰ داعشی در آن زندانی هستند. برادر علی در این زندان کار می‌کرد و اطلاعات زیادی از نحوه دستگیری و زندانی‌شدن تروریست‌ها داشت.

هر چه جاده زیر چرخ‌های ماشین رد می‌شد، تعداد ایستگاه‌ها و نیروهای مردمی و ارتش عراق پررنگ‌تر می‌شدند. از خانه‌ها و مغازه‌های فروریخته کنار اتوبان می‌شد عمق فاجعه تسلط داعشی‌ها بر اتوبان را فهمید. داعشی‌ها روی پشت بام بعضی از این خانه‌ها سنگرهایی درست کرده بودند که به اندازه دید یک نفر سوراخ داشت.

چاله‌هایی که وسط اتوبان قرار داشت و راننده‌ها مجبور بودند سرعتشان را کم کنند، برای ما جای سئوال بود. علی گفت: داعشی‌ها بخش‌های مختلف این جاده را منفجر کردند تا ماشین‌هایی که از این محور عبور می‌کنند، سرعتشان را کم کنند و آن‌ها بتوانند از طریق تفنگ‌های دوربین‌دار، راننده و سرنشین‌های خودروها را شکار کنند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،سامرا،بارگاه حرمین العسگرین،شکست حصر امنیتی ,



بازدید : 1079
نویسنده : کامران وزیری

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگی‌های منحصر به‌ فرد مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بی‌سابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.

خبرگزاری فارس: راهپیمایی عظیم اربعین ترکیب «ایمان و عشق» و از شعائر الهی است/ ای کاش همراه زائران اربعین بودیم/ توصیه به رعایت ضوابط و مقررات توسط زائران

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در جلسه درس خارج فقه، پدیده بی‌نظیر و حرکت عظیم و پر معنای راهپیمایی اربعین حسینی علیه‌السلام را حسنه‌ای ماندگار خواندند و گفتند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگی‌های منحصر به‌فرد مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بی‌سابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به بزرگواری و محبت مردم عراق در پذیرایی از زائران اربعین، به کسانی که توفیق حضور در این حرکت پر معنا و پر مغز را پیدا کرده‌اند توصیه کردند این فرصت را مغتنم بشمارند و افزودند: ما نیز از دور به حال زائران اربعین غبطه می‌خوریم و آرزو می‌کنیم ای کاش همراه شما بودیم.

رهبر انقلاب، فرصت ارتباط معنوی و عاشقانه با خاندان پیامبر اکرم(ص) و زیارت این عناصر ممتاز، برجسته، نورانی و ملکوتی را از امتیازات تفکر شیعی در میان فرق اسلامی دانستند و گفتند: حرکت عظیم مردم از ایران و سایر کشورهای جهان برای حضور در راهپیمایی اربعین، جلوه‌ای از ویژگیهای برجسته مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام است که در آن، هم «ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین» موج می‌زند هم «عشق و محبت».

ایشان همچنین زائران اربعین را به رعایت ضوابط و مقررات توصیه و تأکید کردند: دولت در خصوص خروج از کشور مقرراتی معین کرده که حتماً باید مراعات شود و حرکت خارج از این ضوابط مطلوب نیست.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: مراسم اربعین حسینی،بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ,



بازدید : 1220
نویسنده : کامران وزیری
1447943585076_davood behgam_-14.jpgسفیر ایران در عراق گفت: تاکنون حدود 450 هزار نفر از مرزهای کشور به عراق وارد شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا بعد از اربعین به 2 و نیم میلیون نفر برسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه ایلام، حسن دانایی‌فر بعد از نشست با استاندار واسط عراق که در مرز مهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: برخلاف سال گذشته که در چنین مناسبت‌هایی گاه زائران ایرانی می‌توانستند با کارت ملی نیز به عتبات عالیات سفر کنند امسال این قانون برداشته‌ شده و زائران حتماً باید با دریافت روادید و همراه داشتن گذرنامه وارد این کشور شوند.

او ادامه داد: مردم تحت هیچ شرایطی بدون روادید و گذرنامه برای ورود به عراق اقدام نکنند چراکه هرگونه ورود بدون روادید و گذرنامه زائران اربعین حسینی (ع) به خاک عراق تبعات قانونی و امنیتی برای خود آنان ایجاد می‌کند.

دانایی‌فر افزود: افزون بر مجازات قانونی که این کشور برای ورود غیرمجاز مصوب کرده، مساله افزایش مخاطرات امنیتی نیز برای ورود بدون گذرنامه موردنظر است.

سفیر ایران در عراق ادامه داد: تاکنون بیش از 450 هزار زائر ایرانی از مرزهای مختلف وارد کشور عراق شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا بعد از اربعین این تعداد زائر به بیش از 2 و نیم میلیون نفر افزایش یابد.

دانایی‌فر در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره وضعیت طرف مقابل برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی گفت: در چند ماه گذشته مسوولان مرتبط دولت عراق نشست‌های مستمری برای آمادگی و هماهنگی استقبال از زائران برگزار کرده‌اند که سفارت ایران نیز در این نشست‌ها شرکت داشته است.

وی تأکید کرد: به‌زودی تعداد 610 کامیون از طرف جمهوری اسلامی برای کمک به موکب‌های مستقر در کشور عراق اعزام خواهند شد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: حماسه حسینی،زیارت اربعین ,



التماس دعا
نوشته شده در 18 / 8 / 1394
بازدید : 1324
نویسنده : کامران وزیری

جامانده

اللهم ارزقنا زیاره الحسین علیه السلام


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: حضرت امام حسین (ع) , کربلا , اربعین , منتظران ظهور ,



بازدید : 1257
نویسنده : کامران وزیری
فضیل بن یسار از امام صادق (علیه السلام) نقل کرده که فرمود:
اصحاب قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مردانی هستند که ادعای شهادت دارند و تمنامیکنند که در راه خدا کشته گردند. شعار آنان یالثارات الحسین (علیه السلام) است.
یعنی ای خون خواهان حسین (علیه السلام)
مستدرک الوسائل ج 11، ص 14 ب 47، ج7

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , ,
:: برچسب‌ها: یالثارات الحسین(ع) ,



بازدید : 1182
نویسنده : کامران وزیری

غلامعلی حیدریمشهد- معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل گفت: روند استفاده از شبکه های مجازی و اجتماعی برای بحران سازی در کشور به طور جد در دستور کار دشمن است و لذا نشکیل ارتش سایبری ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامعلی حیدری روز سه شنبه در گردهمایی فرماندهان رده های مقاوت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هتل طرقبه مشهد بیان کرد: دشمن توان سایبری خود را به شدت بالا برده و رصد و پایش محیط سایبری ایران را در دستور کار دارند.

آمریکا به دنبال جنگ مردم محور

وی در ادامه گفت: از سوی رییس جمهور آمریکا اخیرا راهبرد «وست پوینت» برای نخستین بار مطرح و بر سه پایه گسترش تهدیدات، جنگ مردم محور و جنگ نیابتی ساماندهی شده است.

معاون سازمان پدافند غیرعامل افزود: در این راستا آمریکا از این پس راهبرد مداخله مستقیم را به مدیریت از راه دور با شاخصه هایی از جمله واگذار کردن حل مشکلات منطقه به درون خود منطقه و بازیگران منطقه ای به جای دخالت مستقیم، در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: تغییر عامل حادثه مرگ دختری در یکی از هتل های خصوصی مهاباد در آذربایجان غربی و نسبت دادن عامل این حادثه به یکی از مسئولان جمهوری اسلامی و انتشار آن در فضای جامعه تبدیل موضوعی اجتماعی به موضوعی ملی و بین المللی، شاهدی بر این مدعا است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بسیج، سایبر، انقلابی ,



بازدید : 1218
نویسنده : کامران وزیری
معاون اول رئیس جمهور گفت: صندوق توسعه ملی بیش از ۴۰ میلیارد دلار منابع دارد که این رقم باید در اختیار فعالان اقتصادی، سرمایه گذاران و صادرکنندگان کشور قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری امروز سه شنبه در همایش سفرا و نمایندگی های ایران در خارج از کشور با بیان اینکه رویکرد ما در مواجهه با مسائل بین المللی براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب، بر مبنای سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است، گفت: بارزترین بخش وعده های رئیس جمهور که تاکنون محقق شده، مربوط به حوزه سیاست خارجی است.

وی افزود: خوشبختانه امروز خطر تهدید، جنگ و تحریم از ملت ایران دور شده است که باید از شرایط جدید و فرصت های بوجود آمده برای توسعه کشور استفاده کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تلاش‌ها و زحمات تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان خاطرنشان کرد: قدرت مذاکره و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات به نمایش گذاشته شد و خوشبختانه امروز سرمایه و منزلت اجتماعی تخریب شده کشور بازسازی شده است و جمهوری اسلامی ایران توانست از حقانیت ملت ایران در عرصه بین المللی دفاع کند.

جهانگیری ادامه داد: دکتر ظریف و همکاران وی در نهایت شجاعت، فداکاری و البته مظلومیت توانستند مذاکرات هسته ای را با موفقیت به نتیجه برسانند و بی تردید این اقدام مهم در حافظه تاریخی ملت ایران باقی خواهد ماند و نام این عزیزان از ذهن مردم پاک نخواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توافق هسته ای برای کشور، بر پایبندی جمهوری اسلامی ایران به همه تعهداتش تاکید کرد و گفت: البته اینکه عده قلیلی در کشور با این توافق مخالفت دارند، نشان دهنده آزادی بیان در کشور است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: خوشبختانه این توافق با تایید رهبر معظم انقلاب به نتیجه رسید و دولت الزامات این توافق را که ازسوی مقام معظم رهبری ترسیم شده است، به طور جدی و دقیق مورد توجه قرار خواهد داد.

جهانگیری گفت: امروز باید همه تلاش خود را بر این موضوع متمرکز کنیم که چگونه می توانیم نهایت استفاده را از فرصت های ایجاد شده به واسطه توافق هسته ای برای کشور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه توافق هسته ای همانطور که در عرصه ی بین المللی شرایط جدیدی را بوجود آورده ،در داخل کشور هم امید و البته انتظاراتی را ایجاد کرده است، تصریح کرد: توافق هسته ای یک فرصت تاریخی است که امید ملت ایران را به آینده افزایش داده و در فضای مثبت ایجاد شده است، قادر هستیم برای انجام کارهای بزرگ برنامه ریزی کنیم.

معاون اول رئیس جمهور، نقش دستگاه دیپلماسی و حوزه سیاست خارجی کشور را در توسعه ی کشور و گشایش های اقتصادی تعیین کننده و پراهمیت ارزیابی کرد و افزود: باید اقتصاد کشور را شکوفایی کنیم و دولت برای این کار برنامه های عملیاتی جدی در دستور کار خود قرار داده است.

جهانگیری، توجه به مسائل اقتصادی و تلاش برای رشد اقتصادی کشور در مقطع فعلی را دارای اهمیت خواند و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار هیات دولت با ایشان، تاکیدات ویژه ای برای اولویت دادن به حل مسائل اقتصادی داشته اند.

وی، اقتصاد ایران را اقتصادی دانست که هنوز مبتنی بر درآمدهای نفتی است و گفت: بخش مهمی از صنایع ایران به صنایع ساختمانی و خودرو سازی مربوط می شود که البته این دو بخش همواره به نیازهای داخلی توجه کرده و سهم ناچیزی از بازارهای بین المللی دارند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز بخش مهم دیگری از اقتصاد ایران را شامل می شوند که متکی به نفت و منابع طبیعی هستند و صادرات این بخش ها نیز متکی به انرژی ارزان قیمت و منابع طبیعی کشور است.

جهانگیری اضافه کرد: اقتصاد ما که متکی به منابع طبیعی، نفت وانرژی ارزان قیمت است، تاکنون از حضور معنادار در مجامع بین المللی اقتصادی غفلت کرده است و تلاش های جدی برای اینکه سهمی از بازارهای بین المللی کسب کنیم و نظر سرمایه گذاران خارجی را به سمت ایران جلب نماییم، صورت نگرفته است.

وی با تاکید براینکه این شیوه مدیریت اقتصاد کشور شیوه ای نادرست است و نیاز به بازنگری جدی دارد، خاطرنشان کرد: امروز چالش های جدی پیش روی کشور قرار دارد که یکی از این چالش ها وجود ۳ میلیون جوان جویای کار در کشور است و علاوه بر آن، رفاه مردم ایران نیز کاهش یافته و در سالهای اخیر درآمد مردم افت کرده است.

معاون اول رئیس جمهور با یادآوری اینکه جایگاه اقتصاد ایران در منطقه طی سالیان اخیر تنزل یافته است، گفت: ایران از نظر سابقه‌ تاریخی، موقعیت جغرافیایی و امکانات و ظرفیت های مختلف با هیچ یک از کشورهای منطقه قابل مقایسه نیست و لازم است برای ارتقای جایگاه اقتصادی کشور در منطقه به صورت جدی تلاش کنیم و این موضوعی است که در سند چشم انداز بیست ساله کشور هم بر آن تاکید شده است و بر اساس این سند ملی، ایران باید رتبه ی نخست اقتصادی درمیان کشورهای منطقه را کسب نماید.

جهانگیری با اشاره به افزایش درآمدهای نفتی در دهه های گذشته، افزود: درآمد نفتی کشور در این سالها بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار بوده و این منابع مالی وارد اقتصاد ایران شده است اما متاسفانه این منابع به بدترین شکل ممکن مصرف شده که در نتیجه بودجه دولت متورم گردیده و نظام اداری ناکارآمد در کشور شکل گرفته است.

وی اضافه کرد: متاسفانه امروز با وجود همه مشکلات، با افت قیمت نفت روبرو شده ایم اما به رغم این شرایط دولت تلاش می کند تا آینده ای مطمئن و شکوفا برای ملت ایران بسازد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصد در برنامه ششم توسعه، تصریح کرد: امروز دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصد یک توصیه نیست بلکه یک ضرورت برای کشور محسوب می شود چرا که اگر نتوانیم به این میزان از رشد اقتصادی دست یابیم، معضلات اقتصادی کشور نظیر بیکاری، مسائل و مشکلات را دو چندان خواهد کرد.

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: جهانگیری، بیکار، اقتصاد ,



بازدید : 1155
نویسنده : کامران وزیری

وی اضافه کرد:‌ در نوآوری و فناوری لازم نیست که از صفر شروع کنیم و می‌توانیم از علم و فناوری موجود در دنیا بهره بگیریم و آن را برای کشورمان بومی کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر توانستیم در مذاکرات سرنوشت ساز تاریخی‌دربرابر 6 قدرت دنیا بنشیینیم، حرف بزنیم و موفق شویم بر پایه‌ی دانش بوده‌است.

به گزارش عصرایران به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی درنخستین هم اندیشی فعالان اقتصاد دانش بنیان ونوآوری با بیان اینکه ما نه تنها اقتصاد دانش بنیان، بلکه جامعه و کشور دانش بنیان می‌خواهیم اظهار کرد: جامعه‌ی دانش بنیان جامعه ای است که به علم و دانشمند احترام می‌گذارد و سخن گفتن در آن جامعه با پشتوانه علمی است.

 وی با بیان اینکه حتی در ترویج دین هر جا از علم و دانش استفاده کردیم و سخن محکم و استوار و پایدار گفتیم، موفق و پیروز بوده‌ایم تصریح کرد: هیچ ملتی با قدرت و ثروت به پیشرفت نرسیده است مگر در سایه‌ی علم و دانش و فن آوری.

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: رئیس جمهور، مردم، مذاکره سرنوشت ساز ,