<آگاهی تاریخی از زندگی ومكتب علمى جوادالائمه(ع)/ کرامات پیشوای نهم
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1144
نویسنده : کامران وزیری

شهادت امام جواد

اینكه تعداد راویان و اصحاب حضرت جواد(ع) قریب صد و ده نفر بوده ‌اند و جمعاً ۲۵۰ حدیث از آن حضرت نقل شده است به این دلیل است که ایشان شدیداً تحت مراقبت وكنترل سیاسى بود و از طرف دیگر، زود به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، آگاهی های تاریخی درباره زندگی امام جواد(ع) چندان گسترده نیست؛ زیرا افزون بر آن که محدودیتهای سیاسی همواره مانع از انتشار اخبار مربوط به امامان معصوم(ع) می گردید، تقیه و شیوه های پنهانی مبارزه که برای «حفظ امام و شیعیان از فشار حاکمیت» بود، عامل مؤثری در عدم نقل اخبار در منابع تاریخی است. افزون بر آن، زندگی امام جواد(ع) چندان طولانی نبوده است که اخبار فراوانی هم از آن در دسترس ما قرار گیرد.

زمانی که امام رضا(ع) به خراسان برده شد، هیچ یک از اعضای خانواده خود را به همراه نبرد و در آنجا تنها زندگی می کرد و از اخبار مربوط به شهادت امام رضا(ع) چنین بر می آید که امام جواد(ع) آن هنگام در مدینه اقامت داشت و تنها برای غسل پدر و اقامه نماز به آن حضرت در طوس حضور یافت.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: جواد الائمه , معدن جود وسخا , فرزند خلف علی ابن موسی الرضا , امام نهم شیعیان ,



بازدید : 1209
نویسنده : کامران وزیری

رژه امدادیرئیس جمعیت هلال احمر برای بازدید از روند برگزاری دوره های آموزشی و مسابقات امدادی در چهارمین اردوی سراسری نشاط و امید در اردوگاه مهر بندر انزلی حضور می یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدامیرمحسن ضیائی عصر یکشنبه برای حضور در چهارمین اردوی سراسری نشاط و امید در جمع دبیران کانونهای دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر که در اردوگاه مهر بندرانزلی برگزار می شود، حضور می یابد.

وی همچنین از بخش های مختلف اردوگاه بازدید می کند و سپس در دوره های آموزشی بشردوستانه، بررسی اصول و اهداف جمعیت هلال احمر و حقوق بشردوستانه حضور می یابد.

ضیائی در نشست فرهنگی دبیران کانون های دانشجویی سازمان جوانان این جمعیت حاضر می شود و  پس از حضور در جمع دبیران کانون های دانشجویی، پیرامون مسائل و مشکلات پیش روی کانون های دانشجویی بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر صبح دوشنبه نیز در ورزش صبحگاهی همراه با دبیران کانون های دانشجویی شرکت می کند و سپس مسابقات امدادی با حضور وی برگزار می شود.

اردوی سراسری نشاط  و امید هر ساله با حضور ۶۰۰ تن از دبیران کانون های دانشجویی و جوانان، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در دو گروه دختران و پسران برگزار می شود و افرادی که عضو سامانه جامع سازمان جوانان هلال احمرهستند، بنابر فعالیت های گسترده ای که در زمینه های مختلف ترویج فرهنگ بشر دوستی و نوع دوستی انجام می دهند از سوی جمعیت هلال احمر استان های مختلف انتخاب و برای شرکت در این اردوها به سازمان جوانان جمعیت هلال احمر معرفی می شوند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: جمعیت هلال احمر، سرآمد نوع دوستی وخدمت به مردم ,



بازدید : 1293
نویسنده : کامران وزیری

به گزارش نورنیوز؛ این کشور مرزهای کوچکی با چین و روسیه دارد و از جمعیت 24 میلیون نفری‌اش حدود 64 درصد بی‌دین، 16 درصد پیرو شمن‌باوری کره‌ای، 13 درصد چئوندوی‌باور و 4.5 درصد بودایی هستند. ایدئولوژی خودکفایی را «کیم ایل سونگ»، نخستین رئیس‌جمهور کره شمالی پایه‌ریزی کرد. او پس از مرگش، رئیس‌جمهور ابدی کره شمالی اعلام شد.

کره شمالی تا جنگ جهانی دوم تحت حاکمیت ژاپن بود. پس از شکست ژاپن از آمریکا، کره شمالی تحت حمایت شوروی و کره جنوبی تحت حمایت آمریکا قرار گرفت. پس از فروپاشی شوروی، کره شمالی در انزوای بیشتری فرو رفت. از آن سال‌ها تاکنون قوانین عجیب داخلی و مواضع بین‌المللی خاص این کشور در سایه مرزهای نیمه‌بسته به روی خبرنگاران و توریست‌ها و مردم سایر کشورها، کره شمالی را سوژه گزارش‌های عجیب و غیرقابل باور رسانه‌های دنیا کرده است. اخبار و گزارش‌هایی که بعضی‌هایشان هیچ‌گاه تأیید یا تکذیب نمی‌شوند و در کنار سایر ابهام‌ها از زندگی مردم در این کشور قرار می‌گیرند.

«کیم جونگ اون»، رهبر فعلی کره شمالی، از سال 2012 اداره این کشور را برعهده دارد. اطلاعات اندکی درباره دوران کودکی او وجود دارد و اساساً صحبت کردن درباره خانواده او جرم تلقی می‌شود. در کره شمالی، 8 ژانویه روز تولد رهبرشان تعطیل اعلام شده است. با این حال، دقیقاً مشخص نیست او در سال 1983 به دنیا آمده است یا 1984. مادرش او را از کودکی «ستاره صبح» خطاب‌ می‌کرد. مردم کره شمالی تقریباً تا دو - سه سال مانده به مرگ «کیم جونگ ایل» شناختی از پسرش کیم جونگ اون نداشتند. او سومین پسر کیم جونگ ایل است و تا سال 1998 با نام مستعار در مدرسه‌ای انگلیسی‌زبان در برن سوئیس تحصیل می‌کرد.

زندگی در «بهشت روی زمین» + عکس

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: کره شمالی , زندان بدون مرز , تعبیر وارونه یک رویا!؟ ,



بازدید : 1186
نویسنده : کامران وزیری

امنیت سایبریایران بیشتر از بسیاری از کشورهای دنیا در مرکز هدف حملات سایبری قرار دارد و شواهد نشان می دهد که بسیاری از موارد تهاجم سایبری با هدف حمله به کشورهایی مانند ایران طراحی شده است.

 به گزارش خبرنگار مهر ، اگرچه این موضوع چالشهای فراوانی برای کشور به دنبال داشته اما درنهایت باعث بیداری در عرصه جنگ سایبری شده و برای توسعه این بخش در سیاستهای توسعه ای کشور، اهدافی درنظر گرفته شده است.

روزانه بالغ بر ۱۰هزار سانحه امنیتی سایبری در کشور شناسایی می‌شود؛ اگرچه اغلب این حملات به سرعت خنثی می‌شود، اما رتبه ۱۹ایران در آمادگی امنیت سایبری، نشان می‌دهد تا رسیدن به وضع مطلوب، فاصله بسیار است.

در این زمینه، دستیابی به شبکه ای امن و تامین پدافند سایبری در زیرساختهای کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام دیده شده و علاوه بر تاکیدات برنامه پنجم توسعه که در سند راهبردی امنیت فضای تبادل اطلاعات – افتا – گنجانده شده است، در برنامه ششم توسعه نیز به موارد مهمی برای آمادگی امنیت سایبری اشاره شده تا ایران به یکی از قدرتهای سایبری منطقه در حوزه امنیت تبدیل شود.

وضعیت امنیت سایبری ایران از نگاه اهداف بالادستی نظام

سند راهبردی افتا مهمترین سند بالادستی نظام در حوزه امنیت سایبر محسوب می شود که طبق قانون برنامه پنجم توسعه تمامی ارکان کشور موظف به اجرای آن شده اند؛ در این سند الزاماتی در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات برای دولت و بخش خصوصی متصور شده است.

استقرار نظام مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS - در دستگاه های حکومتی، استانداردسازی محصولات امنیتی در حوزه سایبر، راه اندازی مراکزی چون مرکز عملیات امنیت - SOC – و مرکز ماهر - CERT –  از جمله این الزامات است اما آنچه که در آمار مطرح شده از سوی درگاه پایش شاخص های فناوری اطلاعات کشور به چشم می خورد با این اهداف فاصله دارد.

برای مثال بر اساس آمار درگاه پایش شاخصهای فناوری اطلاعات کشور در سند راهبردی افتا، انتظار استقرار ۵۳ درصدی نظام مدیریت امنیت اطلاعات – ISMS – می رود اما تنها ۳۹ درصد این هدف محقق شده است؛ در مورد راه اندازی مرکز عملیات امنیت – SOC – نیز از ۱۰۰ درصد انتظار ۲۰ درصد پروژه محقق شده و پروژه گوهر – گروه واکنش هماهنگ رخدادهای امنیتی – از ۱۰۰ درصد تنها ۳۵ درصد به مرحله عملیاتی رسیده است.

در حوزه استانداردسازی و ارزیابی محصولات امنیتی نیز باوجودی که انتظار می رفت ۲۹ آزمایشگاه ارزیابی محصولات امنیتی در این بخش ایجاد شود، راه‌اندازی تنها ۸ آزمایشگاه در این زمینه محقق شده است.

امنیت سایبری

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , علمی وفن آوری , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: اینترنت , فضای مجازی , حملات سایبری , ضرورت تدوین طرح جامع مقابله با حملات سایبری ,



بازدید : 1139
نویسنده : کامران وزیری

 رهبر معظم انقلاب

رهبر انقلاب تاکید کردند: در رژیم صهیونیستی گفتند تا ۲۵سال از دغدغه‌ ایران آسوده‌ایم؛ به شما می‌گویم شما ۲۵ سال آینده را نمی‌بینید و ان‌شاالله تا ۲۵سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهدداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با هشدار درباره تلاش های فریب کارانه آمریکا برای نفوذ از برخی روزنه ها، «اقتصاد قوی و مقاوم»، «توسعه روزافزون علم» و «حفظ و تقویت روحیه انقلابی گری بخصوص در جوانان» را سه عامل مقابله مقتدرانه با دشمنی های پایان ناپذیر شیطان بزرگ اعلام کردند و با بیان برخی نکات درباره انتخابات اسفند ۹۴، افزودند: نتیجه هر انتخابات نیز مانند تک تک آرای مردم، حق الناس است و با همه وجود، از این حق ملت، دفاع خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ایام پربرکت ماه ذیقعده و لزوم بهره مندی از این فرصتهای گرانبها، ماه شهریور را نیز حاوی خاطراتی پرمعنا خواندند و خاطرنشان کردند: در همه حوادث این ماه از جمله کشتار مردم بیگناه به دست رژیم پهلوی در ۱۷ شهریور ۵۷، شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر کشور در ۸ شهریور ۶۰، ترور شهید آیت الله قدوسی و شهید آیت الله مدنی در همین ماه و حمله صدام به ایران در ۲۹ شهریور ۵۹، ردپای مستقیم یا غیرمستقیم امریکا مشاهده می شود.

ایشان با ابراز نگرانی از فراموش شدن تدریجی این خاطرات تأمل برانگیز به ویژه در ذهن جوانان کشور، از کم کاری دستگاههای مسئول در این زمینه انتقاد کردند و افزودند: اینگونه حوادث عبرت آموز نباید در حافظه تاریخی ملت کمرنگ شود، چرا که اگر نسل جوان از شناخت و ریشه یابی اینگونه خاطرات تاریخی و ملّی، بازماند در شناخت راهِ حال و آینده کشور دچار خطا خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای با بازخوانی برخی نشانه ها از حاکمیت مطلق آمریکایی ها در دوران رژیم پهلوی خاطرنشان کردند: همه ارکان حکومت طاغوت از جمله هیأت دولت و شخص شاه تابع آمریکا بودند و مقامات آمریکایی از طریق دست نشاندگان خود همچون فرعون بر ملت مظلوم ایران حکومت می کردند، اما امام بزرگوار همچون موسای زمان، به پشتوانه ملت، آن بساط را از این سرزمین کهن، برچید.

رهبر انقلاب، پایان یافتن منافع نامشروع آمریکایی ها در ایران را علت اصلی کینه ورزی و دشمنی پایان ناپذیر آنها با جمهوری اسلامی و ملت ایران برشمردند.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: مقام معظم رهبری , دیدار صمیمی باملت , تقویت اقتصاد ملی , تاکید براستکبارستیزی ,



بازدید : 1185
نویسنده : کامران وزیری

1441716010086_293287_543.jpgیک عکاس معتقد است: زمانی می‌رسد که همه حسرت از دست رفتن عکس‌های زمان جنگ را می‌خورند و می‌فهمند اشتباه کرده‌اند. هرچند هنوز برای جمع‌آوری این عکس‌ها و داشتن موزه دیر نیست.

 علی کاوه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش هنرهای تجسمی ایسنا، درباره‌ی لزوم راه‌اندازی موزه‌ای برای حفظ و نگهداری عکس‌های دوران جنگ، اظهار کرد: زمانی می‌رسد که همه، حسرت از دست رفتن عکس‌های جنگ را می‌خورند. در آرشیو متعلق به سیما، تعداد زیادی فیلم و عکس از جنگ وجود دارد که تا امروز کسی به فکر نگهداری از آن‌ها نیفتاده است. بعضی‌ها با من دعوا می‌کنند که چرا نگاتیوهایم را به سیما تحویل داده‌ام، اما من کارمند آنجا بودم و برای کاری که می‌کردم، حقوق می‌گرفتم. به همین دلیل، باید عکس‌ها را به محل کارم تحویل می‌دادم، اما وقتی وضعیت را این‌گونه می‌بینم، دلم می‌سوزد.

 او به نبودن یادمانی برای نشان دادن شرایط دوران جنگ در شهر نیز اشاره کرد و گفت: سال 1994 که به ژاپن رفتم، دیدم که عکس‌ها و لباس‌های مربوط به زمان بمباران اتمی شهر هیروشیما در مکانی نگهداری می‌شود و مردم می‌توانند بروند و آن‌ها را ببینند. زمان جنگ در همین تهران، این همه موشک افتاد، ولی حالا هیچ اثری از آن اتفاقات باقی نمانده است. انگار نه انگار که هشت سال در اینجا جنگ بوده است. هیچ نماد، یادمان و نشانه‌ای نیست که دانشجوها و بچه‌های امروز بروند و آن‌ها را ببینند و بدانند برای زندگی راحتی که دارند، چه جوان‌هایی جان‌شان را دادند و مردم در زمان جنگ، چطور با آن شرایط کنار می‌آمدند.

 کاوه همچنین بیان کرد: قبل از انقلاب، من هفته‌ای یک روز پنج‌شنبه‌ها از صبح تا ظهر به کاخ گلستان می‌رفتم و از شیشه‌های آنجا لکه‌برداری می‌کردم و عکس می‌گرفتم. این عکس‌ها هنوز در آرشیو کاخ گلستان هست. یعنی ما می‌توانیم شیشه‌های مربوط به 170 سال پیش را در این عکس‌ها ببینیم، اما امروز که 26 سال از پایان جنگ می‌گذرد، فیلم‌ها و عکس‌های آن دوره در حال از بین رفتن است و کسی به این موضوع توجه نمی‌کند.

 این عکاس در ادامه اظهار کرد: برای راه‌اندازی موزه‌ی عکس‌های جنگ، نهادهای زیادی می‌توانند متولی باشند؛ وزارت ارشاد، سپاه، حوزه هنری و دیگر نهادهای مرتبط با این موضوع، البته باید یک دستور قاطع صادر شود که همه‌ی عکس‌های جنگ جمع‌آوری، اسکن و نگهداری شوند تا نشان دهیم که در این کشور از سال 59 تا 67 جنگ رخ داده است.

 کاوه همچنین گفت: کسانی را می‌شناسم که عکس‌های خود را از جنگ به برخی نهادها می‌فروشند، در حالی که این کار خیانت است. هنوز هم برای جمع‌آوری عکس‌های جنگ و داشتن یک موزه، دیر نشده است.

 او به سابقه‌ی فعالیتش در حوزه عکاسی جنگ اشاره کرد و افزود: من روزی که جنگ شروع شد، عکاس سیمای جمهوری اسلامی ایران بودم. در آن سال‌ها مدیران وقت تلویزیون به فکر این بودند که عکس‌ها را هر شب نمایش دهند و ارزش چندانی برای نگاتیوهای آن دوران قائل نبودند. از هفته دوم جنگ تا پایان آن، مرتب در جبهه حضور داشتم و عکس می‌گرفتم. یادم هست آن روزهایی که درگیر آزادسازی خرمشهر بودیم، یک روز که به تهران آمدم، دیدم عکس‌هایی که از این شهر و رزمنده‌هایش گرفته بودم، به‌صورت پوستر چاپ شده و در خیابان به‌نمایش درآمده است.

 کاوه به شرایط نامناسب نگهداری نگاتیوهای جنگ در آرشیو سیما اشاره و اضافه کرد: وقتی جنگ تمام شد، تمام اسلایدها و نگاتیوهایم را به تلویزیون تحویل دادم. چند سال پیش، یک روز رفتم آرشیو تلویزیون و دیدم خانمی که در آرشیو کار می‌کند، غذایش را همان‌جا گرم می‌کند و می‌خورد! یعنی حتی به او نگفته بودند جایی که نگاتیو نگهداری می‌شود، نباید غذا را گرم کرد، چون نگاتیوها خراب می‌شوند و آسیب می‌بینند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: جنگ تحمیلی , فرهنگ دفاع مقدس , حفظ آثار فداییان ملت , غفلت دولت! ,



بازدید : 1176
نویسنده : کامران وزیری

3-716.jpgشاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در قدیم محله ثروتمندان تهران کدام نقطه از مناطق 22گانه امروزی تهران به شمار می‌رفت و اینکه وجه تسمیه نام قدیمی محلات شمال تهران چه بوده است.

 به گزارش ایسنا به نقل از تبیان، تهران قدیم از چهار محله تشکیل شده بود به نام‌های سنگلج، اودلاجان (عودلاجان)، بازار و چاله‌میدان. در زمان ناصرالدین‌شاه قاجار چندین محله تازه در تهران ساخته شد به نام‌های ارگ، چاله‌حصار، خانی‌آباد، جوادیه، قنات‌آباد، پاچنار، پامنار، یافت‌آباد، گار ماشین، گود زنبورک‌خانه، صابون‌پزخانه، گود عرب‌ها و دروازه قزوین. محله‌های دیگر شهر تهران بزرگ، ری یا شاه عبدالعظیم، شمیران یا تجریش، تهران‌پارس، تهران نو، نارمک، کَن و فرحزاد، طرشت و حسن‌آباد، بریانک یا هفت‌چنار است.

 هنوز بسیاری از آن محلات با همان اسم و رسم قدیم وجود دارند. محله دولت که به دلیل نزدیکی با کاخ‌های سلطنتی به این نام خوانده می‌شد، خیابان‌های لاله‌زار، خیابان شاه‌آباد، خیابان اسلامبول، خیابان علاء‌الدوله (فردوسی) خیابان لختی (سعدی) خیابان واگن‌خانه (خیابان اکباتان) عین الدوله، دوشان‌تپه (ژاله)، نظامیه (بهارستان) و دروازه شمیران را شامل بود.

 محله عودلاجان (اودلاجان) تشکیل می‌شد از خیابان جلیل‌آباد (خیام) کاخ گلستان تا ناصریه (ناصر خسرو) و حدود مسجد شاه و شمال بوذرجمهری شرقی و پامنار و جنوب خیابان چراغ برق (امیرکبیر) و میدان توپخانه، که محله کلیمیان و زرتشتیان مقیم تهران بود.

 محله سنگلج که بخش اعظم و عمده آن را امروزه پارک شهر تشکیل می‌دهد، در گذشته یکی از مراکز مهم سیاسی بود و با اینکه در حال حاضر تقریباً از بین رفته ولی هنوز اشتهار تاریخی خود را از دست نداده.

 چاله حصار یکی دیگر از محلات جنوب تهران بود که چون آن را خاکبرداری و خاکش را به مصرف حصار کشی تهران رسانده بودند، مقدار زیادی چاله گود مانند داشت، بعدها برای تخلیه زباله‌های شهر از آنجا استفاده می‌کردند.

 چاله میدان نیز که قبلاً در دوره صفویه خاک آن را به مصرف حصارکشی تهران رسانده بودند، وضعی تقریباً مشابه چاله حصار داشت و محل تخلیه زباله تهران به حساب می‌آمد، این محله محدود به جنوب بازار چهل تن و امامزاده سید اسماعیل و میدان مال فروش‌ها، میدان امین‌السلطان، گمرک، خانی‌آباد، دروازه غار و پاقاپوق (اعدام) بود.

 در بین محلات پنجگانه تهران قدمت چاله‌میدان (چاله‌حصار) قدیمی‌تر از بقیه است. بافت قدیم شهر تهران تا زمان حکومت پهلوی اول به شکل قدیم خود - البته با تغییراتی جزئی - باقی مانده بود. با تخریب حصار شهر تهران و دروازه‌های آن، تغییرات عمده‌ای در تمام شهر به وجود آمد. با وجود تداوم دگرگونی‌ها در زمان پهلوی دوم، هسته قدیمی شهر تهران همچنان مرکزیت خود را تا به امروز حفظ کرده است.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: تاریخ معاصر , وجه تسمیه محلات تهران ,



کاریکاتور / کبک های سواحل ترکیه!
نوشته شده در 15 / 6 / 1394
بازدید : 1094
نویسنده : کامران وزیری
 
کبک های سواحل ترکیه!
 
بی تفاوتی ترکیه نسبت به جان باختن یک کودک سه ساله سوری که تصویر پیکر بی جان او در یکی از سواحل ترکیه جهانیان را اندوهگین کرده است!
 

 
 
 طرح: محمد کارگر
 

:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , کاریکاتور , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: بدون شرح , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



بازدید : 1109
نویسنده : کامران وزیری

سردار جلالیرئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: هنگام نگاه به گوشی‌های هوشمند عکس قرنیه چشم توسط گوشی ذخیره شده، امکان شناسایی فرد توسط قرنیه چشم ممکن می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در رابطه با نفوذ و دسترسی به اطلاعات کاربران گوشی‌های هوشمند گفت: در فضای مجازی رویکرد جهانی و تکنولوژی طوری راه اندازی شده که اطلاعات به سرمایه و دارایی تبدیل شده است، خیلی از کشورها خودشان را صاحب آن دارایی دانسته و با آن معامله می کنند.

وی افزود: مثلا مجموعه ای مثل واتس‌آپ که ظاهرا همه خدماتش رایگان است بعد از گذشت ۳ سال از تاسیس ارزش چندین میلیاردی پیدا کرده و توسط گوگل خریداری می شود. علی القاعده بازار دانش اطلاعات وجود دارد و اطلاعات جمع آوری شده دارای ارزش است.

جلالی در ادامه گفت: گوشی های هوشمند طیف عمده ای از اطلاعات ما را دریافت می کنند که بعد دیگر صاحب آن اطلاعات نیستیم. همانطور که شاید خیلی‌ها از گوشی‌های هوشمند استفاده کنند، اولین چیزی که وارد می کنند اثر انگشت است، اثر انگشت فرد توسط گوشی دریافت می شود. اگر ID و Password شما در جایی لو برود می شود آن را عوض کرد ولی اثر انگشت را نمی توان عوض کرد.

وی تاکید کرد: دوم اینکه هر نرم افزاری را که بخواهید روی گوشی های هوشمند نصب کنید یک لیست از اجازه ها(Agreements) را می خواهد که معمولا کسی آن را نمی خواند؛ همه شماره تلفن ها، پیامک ها، ارتباطات بانکی و عکس ها را درخواست می کند که بدون توجه قبول (accept) می کنند، نرم افزار هم تمام اطلاعات دریافتی را در یک دیتا سنتر که این روزها بیشتر به صورت ابر و cloud computing است، ذخیره می کند.

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , علمی وفن آوری , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: فناوری های پیشرفته , آسیب های امنیتی , پدافند غبرعامل ,



بازدید : 1312
نویسنده : کامران وزیری
یک دیپلمات آمریکایی در سخنانی قابل تامل، راهبردهای عربستان سعودی در منطقه خاورمیانه را به چالش کشید.
 
خبرگزاری فارس: سفیر اسبق آمریکا در عربستان: راهبرد ریاض در منطقه مخالفت با ایران است/ عربستان همواره می‌خواهد ایران را مقصر نشان دهد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «رابرت جردن» سفیر اسق آمریکا در عربستان (2001-2003) در سخنانی قابل تعمق تاکید کرد که راهبرد ریاض در منطقه ایستادگی علیه ایران است.

بنوشته روزنامه یمنی «الثوره» جردن افزود که راهبرد عربستان سعودی در منطقه بر این اساس است که ایران را در صورت وقوع هر رویداد منفی در منطقه مقصر برشمارد.

سفیر اسبق آمریکا در سخنانی تاکید کرد، ائتلاف عربستان سعودی علیه انصارالله در یمن راهبردی آشکار ندارد. این دیپلمات آمریکایی گفت: «آن‌ها راهبرد خود را  روشن نکردند و به نظر می‌رسد که راهبرد ریاض ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی است و این که ایران را در هر اقدام منفی در منطقه به ویژه در شرق کشورشان چون یمن و بحرین قرار دهند.»

جردن گفت: «عربستانی‌ها هدف سیاسی از نبرد در یمن نداشتند و من فکر می‌کنم  این احتمال وجود دارد که(تبعات) این نبرد علیه خود آن‌ها باشد.»


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: عربستان , آل سعود , آل فتنه , ام الفساد جهان اسلام , مادر تروریسم تکفیری ,