<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1362
نویسنده : کامران وزیری

 

محور توجه‌ها و نگاه‌ها در شست و هشتمین دوره از نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، به نزدیکی روابط ایالات متحده با ایران بود که با مکالمه تلفنی دو رئیس جمهوری امریکا و ایران به اوج خود رسید. به این موضوع توافق میان مسئولان بلندپایه امور خارجه دو کشور و دیدار با یکدیگر که برای نخستین بار از سال 1979 تا کنون انجام می شد را نیز باید افزود.

 

دیپلماسی ایرانی به نقل از الحیات نوشت: واقعیت این است که تماس‌های مسئولان دو طرف چیز تازه‌ای نیست اما هیچ گاه علنی و در حد یک نشست نبوده است. از زمان اشغال عراق و افزایش نفوذ ایران در این کشور عربی واشنگتن درک کرد که تا چه اندازه به تفاهم با ایران نیاز دارد تا بتواند زمینه‌های موفقیت خود در عرصه سیاسی عراق را فراهم کند و بتواند به طور کامل نیروهای خود را از عراق خارج کند بدون این که حادثه‌ای رخ دهد یا این که این کشور از سوی عناصر تندروی اسلامی وارد جنگ داخلی شود، و این که تندروها بتوانند در میان جریان‌های سنی عراق صاحب پایگاه شوند. در آن موقع واشنگتن فهمید که باید با تهران به تفاهم برسد.

واشنگتن اکنون نیز به این درک رسیده که با ایران باید به همکاری عمیق بر سر بسیاری از مسائل در آسیای مرکزی به ویژه در افغانستان و حتی در سوریه برسد.

بر کسی پوشیده نیست که کاخ سفید فعلی تمایل چندان به سیاست زور در روابط بین المللی ندارد و این مساله سبب شود تا بحث‌های بسیاری درباره چگونگی رسیدن به راه‌حل‌های دیپلماتیک یا استفاده از قدرت نرم یا ابزارهای اقتصادی برای تحقق اهداف سیاست خارجی در بگیرد، به ویژه که تماس میان دو طرف یا تاثیر مستقیم بر یکدیگر خطر وحشتناکی بر امنیت ملی امریکا محسوب نمی‌شود. اگر چه هشدارها به واشنگتن افزایش یافته است و هم پیمانان منطقه‌ای‌اش بر سطح مطالبات خود افزوده‌اند و فشارهای اسرائیل بر تصمیم‌گیران سیاسی در امریکا به اندازه‌ای افزایش یافته که واشنگتن فعلا مجبور شده است راه خود را در سیاست خارجی تغییر دهد و سیاستی را پیش بگیرد که مبتنی بر حل پرونده‌های معلق منطقه‌ای باشد و حتی اگر لازم باشد در این رابطه به صراحت صحبت از دخالت امریکا بزند.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،آمریکا،ارتباط دوجانبه ,



بازدید : 1987
نویسنده : کامران وزیری
خطیب موقت جمعه تهران با بیان اینکه مسئله هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای دشمنی با اسلام است، صهیونیست‌ها را یک مشت افراد خیانتکار و جانی برشمرد که خدا را قبول ندارند و بعد هم بحث امنیت خود را مطرح می‌کنند.
 
خبرگزاری فارس: موضوع هسته‌ای بهانه‌ای برای دشمنی با اسلام است/ یک جریان سیاسی از وحشی‌گری سلفی‌ها حمایت می‌کند 

 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله محمد امامی کاشانی خطیب امروز نماز جمعه تهران در خطبه‌های نمازجمعه، به پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام اشاره کرد و گفت: ایشان در پیام خود به مشکلات دنیای اسلام اشاره کرده‌اند. امروز جهان اسلام با مشکلی روبرو شده است که از مدتها پیش توسط دشمن در حال طرح و برنامه‌ریزی بوده است.

وی افزود: در قرن دوم هجری بحث سلفی‌گری متولد شد، سلف به معنای این بود که ما به اصحاب و گذشتگان خود باز می‌گردیم که البته حرف پسندیده‌ای بود چرا که ما باید تابع پیامبر گرامی اسلام باشیم البته آنها این حرف را به دروغ گفتند تا افکار و اعمال غلط خود را توجیه کنند.

خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: به دنبال سلفی‌گری به سراغ مسلمین و شیعیان آمدند و آنها را تکفیر کردند البته خود سلفی‌ها نیز به گروه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند برخی تکفیر می‌کنند و برخی دیگر تکفیر نمی‌کنند اما باز هم این تفرقه را دارند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , مذهبی , ,
:: برچسب‌ها: نماز جمعه،آیت ا , , , کاشانی ,



بازدید : 1818
نویسنده : کامران وزیری

در حالی که حداقل بیش از 15 کشور جهان در صدد طراحی و یا خرید پهپادهای با ارتفاع پرواز متوسط و مداومت پروازی بالا مانند شاهد 129 می باشند، ایران را می توان سومین کشوری دانست که فن آوری طراحی و ساخت این پهپاد را بدست آورده و تولید آن را آغاز نموده است.

* طی دهه های اخیر پهبادها به تدریج قابلیت و اثر بخشی خود را در کاربردهای نظامی و غیرنظامی نشان داده و در حال برعهده گرفتن بسیاری از کارکردهای پیشین هواپیماهای سرنشین دار هستند، می توان گفت که در دهه ی اخیر شاهد رشدی انفجاری در طراحی، تولید و بکارگیری این سامانه ها هستیم.


 

خوشبختانه برخلاف صنعت هوایی سرنشین دار که سابقه ای طولانی داشته و کشور ما به دلیل شروع دیرهنگام در آن فاصله قابل ملاحظه ای با آخرین دستاوردهای دنیا دارد، در صنعت بدون سرنشین به دلیل مختلفی چون جوان بودن این فناوری، وقوع جنگ تحمیلی و در پی آن درک به موقع قابلیت های این فناوری در صحنه نبرد و همچنین توجه فرماندهان و تلاش بی درنگ متخصصین این حوزه فاصله بین سطح فن آوری پهباد در کشور ما نسبت به پیشروفته ترین کشورها فاصله اندکی است.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش،پهباد شاهد129 ,



بازدید : 1184
نویسنده : کامران وزیری
 

 

وزیر امور خارجه با اشاره به توافق ایران و 1+5 برای محرمانه ماندن مذاکرات ژنو خاطرنشان کرد:بنده و همکارانم آن چنان استوار و منطقی مذاکره کرده ایم که هیچ نگرانی از افشای مطالب مذاکرات نداریم.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد ظریف روز جمعه در مطلبی در صفحه فیس بوک در خصوص مذاکرات ژنو نوشت:

سلام دوستان

ساعت 10 و نیم صبح جمعه است. مذاکرات ژنو مفید و سازنده بود. توافق هم کردیم که بحث ها محرمانه بماند. محرمانه ماندن مذاکرات به معنای واهمه داشتن از افشای محتوای آن نیست. اطمینان داشته باشید که هیچ نگرانی در مورد اعلام عمومی آنچه در مذاکرات طرح شد نداریم. اما هدف ما از این مذاکرات رسیدن به تفاهم است و نه بهره برداری های زودگذر تبلیغاتی. بنده و همکارانم آمادگی داریم که فشار تبلیغاتی را تحمل کنیم ولی به نتیجه مذاکراتی که با حقوق و منافع مردم ایران ارتباط دارد خدشه ای وارد نشود.

در روابط بین الملل، محرمانه ماندن جزئیات مذاکراتی که در جریان است امری طبیعی و عادی است. معمولا محتوای مذاکراتی بر روی آنتن ها می رود که طرف های مذاکره امیدی به نتیجه آن نداشته باشند و فقط برای فشار سیاسی و بهره برداری تبلیغاتی این چنین اقدامی را انجام دهند.

طرحی هم که از سوی بنده در ابتدا ارائه شد و در طول دو روز مورد بحث قرار گرفت و توافق شد که در هفته های آتی در سطح کارشناسی مورد بحث بیشتر قرار گیرد، چارچوبی برای گفتگو و رسیدن به فهم مشترک ارائه می داد. این چارچوب که مورد توافق قرار گرفت رسیدن به تفاهم در مورد هدف مشترک، گام نهایی و اقدامات ابتدایی جهت اطمینان سازی متقابل بود. در مورد محتوای هریک از سه محور هم بحث های جدی و خوبی صورت گرفت ولی برای رسیدن به توافق، به گفتگوی بیشتر که برای هفته های آینده برنامه ریزی شده است، نیازمندیم.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،مذاکرات ژنو،ظریف ,



بازدید : 1638
نویسنده : کامران وزیری

تهران - سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با بيان اينكه مشكلي با انتقادهايي كه به شخص او مي شود، ندارد، گفت: اگر مطالب منتقدان توهين آميز باشد و به تيم يا بازيكنانم ضربه بزند، با آنان وارد جنگ خواهم شد.

به گزارش ايرنا، «كارلوس كي روش» بعدازظهر امروز (دوشنبه) در نشست خبري پيش از بازي با تايلند گفت: با تمامي انتقادها با روي خوش برخورد مي كنم و از تمامي انتقادهايي كه مثمرثمر هستند، استفاده خواهم كرد.
وي افزود: در حقيقت اين انتقادها مي تواند به من كمك كند و هزينه اي براي من ندارد اما اگر مسايلي مطرح شود كه فكر كنم مثبت نيستند، هرگز استفاده نمي كنم.
وي اضافه كرد: برخي از اين صحبت ها، غيرمحترمانه هستند و تا زماني كه به تيم و بازيكنانم بي احترامي نشود، انتقادهاي خوب و سازنده را مي پذيرم.
كي روش گفت: با انتقادهاي شخصي مشكلي ندارم اما اگر صحبت هاي توهين آميز روي تيم يا بازيكنان من تاثير بگذارد، با توهين كنندگان وارد جنگ مي شوم.
وي با ابرازخوشحالي از حضور « شاه اسماعيل » به عنوان ناظر بازي فردا از مالديو كه از دوستانش است، گفت: اميدوارم با كمك رسانه ها و مردم در بازي مقابل تايلند به اهداف خود برسيم؛ چرا كه اطمينان دارم با حضور پرشور هواداران مي توانيم بازي خوبي به نمايش بگذاريم.
وي با بيان اينكه تايلندي ها در بازي فردا ابتدا به دنبال نباختن نباشند، افزود: براي ديدار فردا نبايد به نتيجه فكر كنيم. اين بازي براي ما بسيار مهم است و براي صعود به مرحله بعدي جام ملت هاي آسيا به پيروزي در اين مسابقه نياز داريم؛ از اين رو به دنبال كسب ۳ امتياز هستيم.
وي ادامه داد: تايلند تيم قابل احترامي است كه موفق شده مقابل تيم هاي چين تايپه و بحرين به پيروزي برسد؛ پيروزي خارج از خانه اين تيم مقابل بحرين نشان دهنده قدرت ان است و در ديدار فردا با تمركز بازي خواهيم كرد تا به نتيجه برسيم.
سرمربي تيم ملي ايران گفت: بازيكنان تيم ملي بايد تمركز خود را فقط روي بازي فردا بگذارند اگر چنين شود به طور حتم به پيروزي خواهيم رسيد.
كي روش درباره اينكه تايلندي ها به دنبال يك امتياز بازي فردا هستند، اظهار داشت: دانستن اين موضوع خوب است و شايد كيفيت لازم براي گرفتن يك امتياز را هم داشته باشند. به تيم ملي تايلند احترام مي گذاريم و به دنبال كسب هر ۳ امتياز اين مسابقه هستيم.
وي درادامه با بيان اينكه رسانه ها نبايد از سرمربي توقع شعبده بازي داشته باشند، افزود: ۹۵ درصد اعضاي تيم ملي طي دو سال و نيم گذشته زير نظر من كار كرده اند و بايد اعتماد و اعتقاد به كار گروهي در تيم ملي به وجود آيد.
كي روش اضافه كرد: وظيفه من به عنوان سرمربي تيم ملي است كه مطالب درستي را در زمان مناسب مطرح كنم. از هواداران درخواست مي كنم فردا در زمان مناسب از ما حمايت كنند؛ چرا كه به حمايت آنها نياز داريم.
سرمربي تيم ملي ايران تاكيدكرد:هواداران با حضور در ورزشگاه آزادي بايد نشان دهندكه خواستار آماده سازي مناسب تيم ملي هستند و اين موضوع را از سرمربي تيم ملي، فدراسيون و همه مسوولان كشور مي خواهند.
كي روش درباره بازيكناني كه اخيرا در تيم ملي حضور يافته اند گفت: همانگونه كه پيشتر هم اعلام كردم در مورد اين مسائل درون زمين پاسخ خواهيم داد و ديدگاه من نسبت به تيم ملي تغيير ناپذير است.
وي توضيح داد: تيم ملي مانند يك خانه بدون دروپنجره مي ماند كه درون اين خانه بايد بازيكناني باشند كه تاثير مثبت داشته و بتوانند به تيم كمك كنند.
وي تاكيد كرد: انتخاب هاي ما اكنون اين بازيكنان هستند و فكر ما به بازي با تايلند متمركز شده است و ديدگاه من در آينده هم همين خواهد بود.
سرمربي تيم ملي ايران اظهارداشت:شماتصوركنيداگرتعدادي از بازيكنان بخواهند اعلام بازنشستگي كنند چه بايد بكنيم؛ از اين رو بايد انتخاب درستي داشته باشيم تا تيم ملي قدرتمند باشد.
 


:: موضوعات مرتبط: ورزشی , ,
:: برچسب‌ها: فوتبال،تیم ملی،جام جهانی،کی روش ,



پشت پرده تعطیلی دولت آمریکا
نوشته شده در 22 / 7 / 1392
بازدید : 1272
نویسنده : کامران وزیری
یک وب‌سایت خبری با تاکید بر تسلط الیگارش‌های مالی بر حیات سیاسی آمریکا نوشته است که علت اصلی تعطیلی دولت، ساخت‌و‌پاخت دموکرات‌ها و جمهوریخواهان برای حمله به حقوق قشر کارگر و حذف بودجه برنامه‌های خدمات اجتماعی است.
وب سایت «ورلد سوسیالیست» در گزارشی با عنوان «پشت پرده تعطیلی دولت آمریکا» نوشته است که همزمان که تعطیلی دولت واشنگتن وارد سومین هفته خود می شود، آنچه بیشتر مشهود شده، این است که از بحران جاری در آمریکا و تهدید ورشکستگی دولت فدرال برای ایجاد یک چارچوب سیاسی جهت تشدید حملات به قشر کارگر در آمریکا استفاده می شود.

* توطئه دموکرات ها و جمهوریخواهان برای کاهش هرچه بیشتر خدمات اجتماعی

بر اساس این گزارش، از این روال مکررا استفاده شده است و حزب راست افراطی جمهوریخواهان چارچوب بحث ها را فراهم می کند و دموکرات ها از این فرصت برای موافقت با بیشتر و یا تمام درخواست های جمهوریخواهان استفاده می کنند و نتیجه این بحران تحمیل هرچه بیشتر کاهش های گسترده تر در هزینه های مربوط به خدمات اجتماعی آمریکا خواهد بود.

مذاکرات مربوط به بازگشایی دولت واشنگتن و تمدید اعتبار سقف بدهی آمریکا در طول هفته گذشته منجر به انتقاد از تامین اجتماعی و طرح خدمات درمانی ارائه شده توسط «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا شده است و هم کاخ سفید و سران جمهوریخواه صراحتا نشان داده اند که می خواهند از بحران فعلی برای کاهش برنامه های اصولی تامین اجتماعی که مانع فقر زندگی میلیون ها نفر در آمریکا داشته است، استفاده کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: جادوی حماسه،آمریکا،تعطیلی دولت فدرال ,



بازدید : 1573
نویسنده : کامران وزیری
مجله "سرنخ": حضور زنان در جامعه همواره با لطافت و به اصطلاح روحیه زنانگی قرین بوده است اما این گزارش به خطرناک‌ترین زنان جهان پرداخته است.
زرگان بلوا
زرگان بلوا 31 ساله متولد کشور قزاقستان است. او به علت مالکیت و فروش اسلحه و مواد منفجره تحت تعقیب روسیه است.

 
ماریا رامونا بلن باتیستا
«ماریا رامونا بلن باتیستا» - 24 ساله - او متولد شهر کلوکن فیلیپین است. این زن تبهکار به مشارکت در قتل برادر خود، رامگن خوزه باتیستا، بازیگر نوجوانی که در فیلیپین به «رام رویلا» معروف بود، مهم است ماریا رامونا که فرزند رامون رویلا، سناتور سابق فیلیپین است، یکی از 8 مظنون پرونده قتل رام رویلاست که در سال 2011 رخ داد. گفته می‌شود که رامونا به همراه برادر دیگر خود، رامون جزوزف باتیستا، دو قاتل اجاره‌ای را برای اجرای نقشه قتل برادر بزرگتر‌شان استخدام کرده بودند. رامونا که براساس گزارش‌ها در صحنه قتل هم حضور داشت، در ابتدا این اتهام را رد کرد اما مدتی بعد از فیلیپین به هنگ‌کنگ و بعد هم به ترکیه فرار کرد، پلیس در آن زمان انگیزه این جنایت را خانوادگی اعلام کرد و اینترپل هم در سال 2012 برای دستگیری رامونا به تمام کشور‌های عضو خود هشدار قرمز داد.

 
 

:: موضوعات مرتبط: حوادث , ,
:: برچسب‌ها: جادوی حماسه، خطرناک ترین زنان ,



بازدید : 1233
نویسنده : کامران وزیری

 

در آستانه برگزاری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، اخبار گوناگون و متنوعی درباره محتوای پیشنهادهای هر یک از دو طرف‌ ارائه می‌شود؛ اما در آخرین خبر، برخی منابع آگاه غربی گزارش داده‌اند که آمریکا مجموعه‌ای از پیشنهاد‌های جدید را به ایران داده‌ که دربردارنده امتیازات مهمی برای ایران خواهد بود.

به گزارش «تابناک»، در شرایطی که طرفین مذاکرات هسته‌ای روز سه‌شنبه ژنو اظهار می‌دارند که هنوز هیچ پیشنهاد رسمی میان دو طرف منتقل نشده، ‌برخی منابع آگاه غربی از ارائه پیشنهادهایی از سوی آمریکا به ایران خبر می‌دهند که تفاوت‌های مهمی با پیشنهادهای سابق دارد.

به گفته این منابع، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، موافقت اصولی خود را با ادامه ‌برنامه هسته‌ای ایران ‌ از جمله ادامه غنی‌سازی اورانیوم در سطح ۲۰ درصد‌ اعلام کرده است؛ بنابراین، هم‌اکنون آنچه دو طرف درباره آن دچار اختلاف نظر هستند، حجم اورانیوم غنی شده و نوع سانتریفیوژهای به کار رفته در تأسیسات هسته‌ای ایران است.

افزون بر این، اوباما مایل است تأکید ایران بر این موضوع را که برنامه هسته‌ای کشور صرفاً دارای مقاصد صلح‌آمیز است و ایران هرگز در پی دستیابی به بمب هسته‌ای بر‌نخواهد آمد ‌بپذیرد؛ محور اصلی این رویکرد، پذیرش فتوای مقام معظم رهبری در ممنوعیت سلاح هسته‌ای از سوی اوباما خواهد بود.
 
به این ترتیب، مهم‌ترین مسأله‌ای که هم‌اکنون باید درباره آن توافق شده، ادامه فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۲ ایران و در واقع شمار این سانتریفیوژ‌ها برای ایران است. حجم اورانیوم غنی شده‌ای که ایران می‌تواند ذخیره کند، موضوع دیگری است که باید درباره آن توافق شود.
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ابران،مذاکرات هسته ای ژنو،پیشنهادات آمریکا ,



بازدید : 1333
نویسنده : کامران وزیری

وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، گفت: اعتقاد دارم كه مي توانيم مساله هسته اي ايران را حداكثر طي يكسال به يك موضوع هسته اي عادي تبديل كنيم.
به گزارش خبرنگاران اعزامي ايرنا، دكتر محمدجواد ظريف پيش از ورود به ژنو سوئيس محل برگزاري دور جديد مذاكرات جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي عضو گروه ۱+۵ در هواپيما و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ايرنا اين مطلب را بيان كرد.
ظريف در پاسخ به سوال ايرنا مبني بر اين كه آيا در بسته جديد پيشنهادي ايران براي مذاكرات مدت زماني پيش بيني شده است يا خير، افزود: تبديل مساله هسته اي ايران به يك موضوع عادي به حُسن نيت طرف هاي مقابل در اين گفت و گو بستگي دارد.

رييس دستگاه ديپلماسي افزود: مبناي طرح ما زمان است يكي از روش هايي كه ايجاد اعتماد مي كند اين است كه زمان را باز نگذاريم و در يك بازه زماني محدود مذاكرات را پيش ببريم تا هيچ يك از طرف ها تصور نكنند مي توانند با وقت كشي برخي اهداف جانبي شان را به پيش ببرند.
ظريف با بيان اين كه به همين دليل يك بازه زماني را تعريف كرده ايم ادامه داد: ما قبلا هم اعلام كرده ايم كه فكر مي كنيم حداكثر ظرف يكسال مي توانيم به يك مرحله نهايي اجراي طرح برسيم البته طرح ما مراحل مقدماتي، مياني و يك مرحله نهايي دارد.
وي افزود: مراحل مقدماتي را فكر مي كنيم بتوانيم ظرف يكي دو ماه اجرا كنيم حتي امكان زودتر از آن هم امكان پذير است ولي فكر مي كنم برخي از اعضاي گروه ۱+۵ به دليل سازوكارهاي داخلي خود نياز به زمان بيشتري دارند.
ظريف در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري در مورد بسته پيشنهادي جديد ايران گفت: بسته پيشنهادي ما چهارچوبي براي يك راه حل است كه به طرف مقابل ارائه مي دهيم البته اين چهارچوب بايد مورد بررسي قرار گيرد و جزئياتش توسط همكاران ما مورد مذاكراه قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: البته ما اعتقاد داريم كار دشواري است ولي اين آمادگي را بنده و همكارانم داريم كه در تمام موارد اگر ملاحظه اي وجود داشته باشد و سوالي باشد پاسخ بدهيم اما بايد اين واقعيت را بپذيريم كه كشورهاي ۱+۵ نياز داشته باشند بعد از ملاحظه بسته ما با مقامات عالي رتبه كشورشان مشورت كنند.
ظريف اضافه كرد: درست است كه اين موضوع محوري ماست ولي كشورهاي ديگر كه در مذاكرات شركت مي كنند احتمالا مواضعي دارند كه اين مواضع خود را در اين نشست اعلام نمي كنند.
وزير امور خارجه اظهارداشت: ما توقع داشتيم كه كشورهاي۱+۵ با آمادگي كامل بيايند اما بايد انتظار داشته باشيم كه هيات ها براي بررسي بيشتر موضوعات مطرح شده در جلسات فردا و پس فردا نياز به مقداري زمان داشته باشند.
دكتر ظريف در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا در طرح ايران براي رفع نگراني هاي غرب پيشنهاداتي وجود دارد يا خير؟ گفت: جمهوري اسلامي ايران آمادگي دارد نگراني هاي معقول را مرتفع كند، اما اين بدان معنا نيست كه از حقوق خود دست بكشد.
وي افزود: اصولا اعتقاد دارم كه روش دست كشيدن از حقوق و فشار آوردن به ايران براي دست كشيدن از حقوقش كار خوبي براي رفع نگراني هاي غرب هم نيست، آن ها بايد از اين طريق بيشتر نگران شوند.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور گفت: اگر از اين روش ها استفاده كنند توانمندي هاي بومي ايران در انرژي هسته اي به شكلي است كه اين توان قابل از بين بردن نيست و با تحريم و فشار از بين نمي رود لذا بايد راهكاري پيدا كنيم كه ضمن اجراي حقوق هسته اي كشورمان، ديگران هم اطمينان حاصل كنند كه ما برنامه ديگري به جز برنامه صلح آميز هسته اي نداريم.
ظريف با تاكيد بر اين كه برنامه هسته اي ايران صلح آميز است، افزود: ما هم از نظر فتواي رهبري و هم از نظر ملاحظات استراتژيك و ملاحظات امنيتي، سلاح هسته اي را به نفع سياست و امنيت ايران نمي دانيم لذا بايد اين نگراني ها رفع شود و نبايد اين نگراني ها ادامه يابد.
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا قرار است ايران در مذاكرات خود امتيازي بدهد؟ گفت: اصلا مبناي ما در مذاكرات امتياز دادن و امتياز گرفتن نيست من معتقدم كساني كه با ديدگاه حاصل جمع صفر وارد معادلات بين المللي مي شوند ضرر خودشان و طرف مقابل را تضمين مي كنند.
ظريف اظهارداشت: معتقديم اين بازي مي تواند يك بازي باخت- باخت باشد مانند بازي اي كه تاكنون ادامه داده اند يا اين كه بازي برد- برد باشد.
وي ادامه داد: در بازي برد-برد نبايد نگاه ها نگاه امتياز دهي و امتياز گيري باشد بلكه بايد نگاه رسيدن به راه حل مورد قبول باشد.
ظريف در ابتداي اين مصاحبه در جمع خبرنگاران گفت: مذاكرات، امشب با ديدار من و خانم اشتون شروع خواهد شد و فردا (سه شنبه)جلسه افتتاحيه مذاكرات ايران و ۱+۵ كه من در آن حضور خواهم داشت خواهد بود و سپس مذاكرات بين هيات هاي كارشناسي ادامه پيدا خواهد كرد.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور اظهار داشت: اين اولين دور مذاكرات ايران و ۱+۵ بعد از اجلاس وزرا در نيويورك است از اين رو اولين آزمايش براي ما خواهد بود، تا ميزان جديت ۱+۵ را بسنجيم چون جلسه نيويورك در سطح وزرا بود، اعلام اراده سياسي بود و برداشت ما اين بود كه كليه هيات ها تمايل دارند به صورت سريع به يك راه حل برسند و از طريق مذاكره مشكل حل شود.
ظريف با بيان اين كه اعتقاد داريم مشكلي در برنامه هسته اي ما وجود ندارد و برنامه ما كاملا صلح آميز است، ادامه داد: نياز است كه در مورد برنامه اي متوازن و متعادل، موانعي كه در اين راه ايجاد شده را برداريم و به سمت اجراي حقوق هسته اي ايران ضمن ايجاد اطمينان در سطح بين المللي نسبت به صلح آميز بودن اين برنامه پيش برويم.
وي گفت: در اين ميان منافع و معيشت مردم را تامين و به سمت رفع تحريم ها حركت كنيم و اين اقدامي است كه ما از فردا شروع خواهيم كرد.
ظريف با بيان اين كه نسبت به مذاكرات بدبين نيستم اما بايد حسن نيت و اراده سياسي طرف مقابل را در عمل ببينيم ، خاطرنشان كرد: اگر چنين اراده اي وجود داشته باشد كه من اميد دارم وجود داشته باشد، مي توانيم در يك آينده قابل تصوري به يك راه حل برسيم.
رييس دستگاه ديپلماسي كشور افزود: البته همه بايد توجه داشته باشند كه مساله هسته اي موضوعي نيست كه با يك جلسه حل شود و موضوعي است كه سال ها طول كشيده و دوراني طولاني را طي كرده است.
به گفته ظريف در اين دوران طولاني بي اعتمادي متقابلي وجود داشته و بخصوص بي اعتمادي ما نسبت به غرب تشديد شده كه رفع اين مساله نياز به زمان دارد.
وي گفت: ما اميدوارم در كمترين زمان اين كار را انجام دهيم زيرا طول كشيدن بيش از حد مذاكرات خود باعث از بين رفتن اعتماد مي شود، ايجاد اعتماد نمي كند لذا زمان مذاكره خود يكي از اهداف است.
 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،وزارت خارجه،مذاکرات هسته ای،دکترظریف ,



بازدید : 1499
نویسنده : کامران وزیری

 

دبیرکل فدراسیون فوتبال زمان بعدی اردوی تیم ملی را نهم نوامبر (19 آبان‌ماه) عنوان کرد و از برنامه‌ریزی برای آن اردو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد نبی گفت: بین بازی تیم ایران و تایلند و اردوی بعدی بازدیدی را از کمپ تیم‌های ملی در برزیل خواهیم داشت. با یکی از این کمپ‌ها به صورت قطعی قرارداد بسته‌ایم و دو تای دیگر را بنا به پیشنهاد کی‌روش در صورت تایید مدنظر قرار می‌دهیم تا از دیگر تیم‌ها عقب نیفتیم و اگر امکان مناسب پیش آمد، با آنها نیز قرارداد ببندیم.

 

وی درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران در این روزها اظهار کرد: این اردو اولین اردوی تیم ملی پس از صعود به جام جهانی است. متاسفانه دو اردوی تیم ملی به هر دلیلی که بود برپا نشد. در این اردو بازیکنان خود را برای بازی با تیم تایلند آماده خواهند کرد.

او ادامه داد: ویژگی این اردو آن است که تعداد لژیونرها در آن بیشتر شده است و در کنار آن چند مساله هست که در دستور کار کی‌روش قرار گرفته است. اول آن که بازیکنان لژیونر را با بازیکنانی که در لیگ برتر حضور دارند، هماهنگ می‌کند. دوم مراقبت پزشکی از بازیکنان، حتی کسانی که به این بازی نمی‌رسند انجام پذیرد و سوم تمرکز کی‌روش بر روی تیم ملی قرار گیرد.

نبی افزود: هر شب حدود یک ساعت در مورد تیم ملی آنالیز صورت می‌پذیرد. با توجه به شناختی که نسبت به تایلند داریم، می‌دانیم که تیم باشگاهی این کشور در جام باشگاه‌ها عملکرد خوبی را داشت اما شرایط تیم ملی آنها فرق می‌کند و ما می‌توانیم با نتیجه خوبی این تیم را شکست دهیم.

او از هماهنگی خوب بین مدیریت، سرمربی، کادرفنی، بازیکنان و خودش خبر داد و گفت: اگر قرار بود با حاشیه‌ها سرگرم باشیم، مطمئنا تیم ملی به جام جهانی نمی‌رفت. تلاش می‌کنیم تا فضا را طوری برای تیم ملی مهیا کنیم که وقتی به برزیل رفتیم، نتایجی در حد لیاقت تیم ملی فوتبال ایران کسب کنیم. اما از طرف دیگر برخی دوستان انتقادات سازنده‌ای را مطرح می‌کنند که چه بهتر، ما از آنها استقبال می‌کنیم اما گاهی اوقات برخی حرف‌های ناثوابی را می‌زنند که نه با ص است نه با ث!

دبیرکل فدراسیون فوتبال تصریح کرد: ما گروه قوی هستیم که حتی وزیر هم از جز جز کارهای تیم ملی اطلاع دارد. وقتی که وزیر گفتند جریاناتی علیه کارلوس کی‌روش در کار است که او را برکنار کند، ما هم به ذکر کلیات بسنده می‌کنیم.

او در مورد وضعیت شش بازیکنی که از تیم جوانان کنار گذاشته شدند نیز گفت: این برای فوتبال کشور ما خوب است اما اگر مراقبت پزشکی نداشته باشیم و پیشگیری نکنیم به فوتبالمان ضرر می‌خورد. ما یک ماه پیش ام‌آی‌آر را از این بازیکنان انجام دادیم و متوجه شدیم که تراکم استخوانی این بازیکنان در این گرید سنی نمی‌گنجد و آن را با آقای علی‌دوستی مطرح کردیم که ایشان هم تصمیم گرفتند افراد دیگری را جایگزین این بازیکنان بکنند. در حقیقت قبل از اینکه کسی بخواهد از کار ما ایراد بگیرد ما کار خود را تصحیح کردیم.

نبی درباره مسائل پیش آمده در مورد تیم ملی فوتسال و عدم واگذاری بازیکنان ملی‌پوش گیتی‌پسند گفت: این مساله را به کمیته انضباطی ارجاع داده‌ایم. گرچه خسوس گفته بود ما با همان بازیکنانی هم که در اختیار داریم می‌توانیم در جام جهانی حضور پیدا کنیم.

او ابراز امیدواری کرد که تماشاگران در بازی با تایلند حضور پرشوری را در ورزشگاه آزادی داشته باشند تا با پیروزی بر این تیم عید قربان خوبی را جشن بگیرند.

نبی در پاسخ به سوالی درباره حذف نام خلیج فارس و جایگزینی خلیج عمان گفت: ما نامه‌ای را فرستاده‌ایم و شکایت خود را مطرح کرده‌ایم. ما ابتدا از بعد ورزشی به این مساله نگاه می‌کنیم و اگر زورمان نرسید با بخش‌های دیپلماسی کشور برای حل این مساله صحبت می‌کنیم.


:: موضوعات مرتبط: ورزشی , ,
:: برچسب‌ها: فوتبال،تیم ملی،جام جهانی،برزیل ,