<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1215
نویسنده : کامران وزیری

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: این کمیسیون از وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی خواهد خواست عوامل پرداخت‌کننده یا دریافت‌کننده رشوه در فوتبال را شناسایی کنند.

خبرگزاری فارس: ورود ناجا و وزارت اطلاعات به پرونده رشوه در فوتبال/ کمیته سالم‌سازی در وزارت ورزش تشکیل می‌شود
 

مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون اصل نود با مقامات ورزشی در خصوص بررسی رشوه در فوتبال گفت: این جلسه حدود 4 ساعت به طول انجامید و مباحث متعددی در آن مطرح شد.

*پیگیری قاطعانه موضوع رشوه در فوتبال در کمیسیون اصل نود

وی افزود: کمیته ارتقاء سلامت اداری کمیسیون اصل نود موظف شد جلسات مربوط به بررسی رشوه در فوتبال را ادامه دهد و طی آن از بازیکنان، مربیان و داوران برای حضور در این جلسات دعوت به عمل آورد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر نهادهای نظارتی وظیفه خود را به صورت مطلوب انجام دهند، دیگر شاهد تخلف نخواهیم بود، تصریح کرد: کمیسیون اصل نود به عنوان یکی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس، موضوع رشوه در فوتبال را تا حصول نتیجه به صورت جدی دنبال می‌کند.

* کمیته سالم‌سازی در وزارت ورزش و جوانان تشکیل می‌شود

افضلی‌فرد همچنین از تشکیل کمیته سالم‌سازی در وزارت ورزش و جوانان خبر داد و گفت: قرار است این کمیته با حضور 5 عضو در این وزارتخانه تشکیل شده و مباحث مرتبط با سالم‌سازی ورزشی را دنبال کند.

وی با اشاره به بحث‌های مطرح درباره پرداخت رشوه در فوتبال کشور گفت: کمیسیون این موضوع را پیگیری خواهد کرد تا مردم از اتفاقات رخ داده در اینباره آگاه شوند.

*ورود وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی به موضوع رشوه در فوتبال

سخنگوی کمیسیون اصل نود با بیان اینکه در جلسه کمیسیون اصل نود مباحث اهالی فوتبال توسط اعضای کمیسیون شنیده شد، تصریح کرد: کمسیون اصل نود طی جلساتی در آینده از سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور دعوت خواهد کرد تا با حضور در کمیسیون مستندات خود درباره رشوه در فوتبال را ارائه کنند.

افضلی‌فرد همچنین اعلام کرد که کمیسیون اصل نود از وزارت اطلاعات و ناجا خواهد خواست تا افراد مرتبط با پرداخت رشوه و رشوه‌گیری در فوتبال را شناسایی کنند.

*برخورد قانونی با افرادی که درباره موضوع رشوه در فوتبال با کمیسیون همکاری نکنند

وی در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس، با بیان اینکه برخی از مقامات فدراسیون فوتبال و همچنین مدیران باشگاه‌ها در جلسه امروز کمیسیون حضور داشتند، تصریح کرد: تعدادی از دعوت شدگان نیز در جلسه حضور نداشتند که از رئیس کمیسیون اصل نود خواستیم از آنها توضیح بخواهد، البته آنها در اولین جلسه کمیسیون حضور خواهند یافت و اگر کسی در این زمینه با کمیسیون همکاری نکند امکان برخورد قانونی با وی وجود دارد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس درباره زمان جلسه بعدی کمیسیون اصل نود برای پیگیری رشوه در فوتبال هم گفت: ‌تاکنون زمان جلسه بعدی مشخص نشده اما قرار است کمیته سلامت اداری کمیسیون طی جلسات مستمری بحث رشوه در فوتبال را دنبال کند.

*معرفی متخلفین به دستگاه قضایی

افضلی‌فرد همچنین خاطرنشان کرد: زمانی که گزارش  کمیسیون درباره رشوه در فوتبال تهیه شده و از تریبون مجلس قرائت ‌شد، اگر عامل یا عواملی در این زمینه تخلف کرده باشند به مجامع قضایی معرفی خواهند شد.




بازدید : 1255
نویسنده : کامران وزیری

 

صحبت از چشم انداز بهبود روابط ایران و آمریکا، این روزها به مهمترین موضوع بحث محافل گوناگون تبدیل شده و در این میان، بررسی دیدگاه افکار عمومی هر یک از دو کشور نسبت به این موضوع، از جایگاهی ویژه برخوردار است. در یک نظرسنجی در این زمینه، سه چهارم آمریکایی ها از تمایل خود به مذاکره مستقیم با ایران سخن گفته اند.

 
به گزارش «تابناک»، بر اساس یک نظرسنجی انجام شده توسط شبکه خبری «سی ان ان»، سه چهار آمریکایی ها خواستار گفت و گوهای مستقیم دیپلماتیک با ایران برای حل و فصل موضوع هسته ای هستند. در مقابل، یک نفر از هر پنج آمریکایی نسبت به مذاکره با ایران ابراز مخالفت کرده است.

سه چهارم آمریکایی‌ها خواستار مذاکره با ایران هستند
 
«کیتینگ هولاند»، مدیر مرکز نظرسنجی «سی ان ان» می گوید: «اکثریت بزرگی از همه گروه های جمعیتی، از مذاکره با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور حمایت می کنند؛ از جمله 87 درصد از دموکرات ها و 68 درصد از جمهوری خواهان. البته این چیز جدیدی برای آمریکایی ها نیست. در سال 2009 نیز تقریباً همین نسبت از پاسخ دهندگان از مذاکره با ایران حمایت کرده بودند». 
 
در این نظرسنجی که از طریق تلفن انجام شده است. احتمال خطای نمونه گیری این نظرسنجی 3.5 درصد گزارش شده است. 
 
گفتنی است طی هفته های اخیر، مجموعه ای از تحولات سبب شد موضوع احتمال بهبود روابط میان و آمریکا برای نخستین بار پس از بیش از سه دهه، به طور جدی مطرح شود. گفت و گوی تلفنی روسای جمهور دو کشور، نقطه عطفی در این جریان بود که توجه گسترده بین المللی را به دنبال داشت. 



اف14 -تام کت، پرنده ای افسانه ای
نوشته شده در 8 / 7 / 1392
بازدید : 1285
نویسنده : کامران وزیری

کسی که کوچکترین سررشته از علم هوانوردی داشته باشد، به یقین هواپیمای افسانه ای اف-14 تامکت را خوب می شناسد. این جنگنده ی به واقع جلوتر از زمان، در حدود سه دهه پیش برای نخستین بار، پا به عرصه وجود نهاد و تا امروز هم، حریفی شایسته و قابل رقابت با این هواپیمای به یاد ماندنی یافت نشده است. 

در اواخر دهه 60 میلادی، وزارت دفاع ایالات متحده،ساخت یک جنگنده ناونشین نوین را به مناقصه گذاشت. از میان حدود 6هزار طرح پیشنهادی، طرح هواپیمای اف-14 تامکت از سوی شرکت گرومن برگزیده شد و دوران طلایی جنگنده تامکت، آغاز شد.

هواپیمای اف-14، هواپیمایی در اندازه بزرگ، دو سرنشین، دو موتور و بال های متغیر است. این هواپیما دارای سرعت برخاست و فرود کمی برای انجام عملیات از روی ناوهای هواپیمابر بوده و قادر است با اطمینان هرچه تمام تر، ایمنی ناوهای هواپیمابر را تامین کند. اف-14 با دارابودن طولی حدود 20 متر، جنگنده ای در طبقه جنگنده های بزرگ از نظر ابعاد به شمار می آمد. فاصله دو سر بالهای آن، در حالت بسته به 10 متر و در حالت باز، به حدود 19 متر می رسید. به واسطه به کار بردن سامانه های شناسایی و راداری پیشرفته، وجود دو خلبان برای تکمیل عملیات امری اجتناب ناپذیر بود. موتور نمـونه های اولیه این هـواپیما، موتورهـای TF-30-P414A ساخت شرکت «پرات اند ویتنی»1 بودند.

اما در نمونه های بعدی، نمونه F110 جنرال الکتریک جایگزین این نوع موتور شد. از نظر طرح کلی بدنه و سازه، هواپیما از یک قسمت دماغه ی شبیه دیگر هواپیما ها برای جا دادن خلبانان تشکیل می شد. اما با وجود طراحی های مرسوم، بدنه باریک و موتورها نزدیک به هم، این هواپیما دارای بدنه ای عریض و پهن بود و موتورها با فاصله ای غیر معمول، دور از هم و در دو طرف بدنه به طور موازی و در یک ساختار مرکزی شکل گرفته بودند. ترمزهای هوایی ، شامل دو صفحه، به شکل بال های پروانه بودند که در قسمت انتهایی هواپیما و از بین دو موتور، یکی در سطح بالایی بدنه و یکی در سطح زیرین به ترتیب به سمت بالا و پایین باز می شدند و برای کاهش سرعت، بسیار کارا و مفید عمل می کردند. هواپیمای تامکت برای نخستین بار، طرح دو سکان عمودی را برای کنترل هر چه بهتر هواپیما در سرعت های بالا و همچنین در شرایطی که یکی از موتورها از کار باز می ایستاد، به کار گرفت. این طرح، بعد ها در اکثر جنگنده های بعدی ساخت ایالات متحده به جز اف-16 معمول شد و سپس به وسیله خانواده سوخو 27 روسی، تقلید شد.

بال های متغیر هواپیمای اف-14، با نهایت دقت و ظرافت طراحی شد و آزمایش ها، حکایت از کارایی فوق العاده و بی نقص این نوع بال ها را داشت. بال های تامکت، با قابلیت تغییر زاویه از 20 درجه تا 68 درجه و حالت کاملاً بسته طراحی شد. هواپیمای اف-14،از سامانه موشکی جدیدی به نام فینیکس1 استفاده می کند و ترکیب  تامکت-فینیکس، یک ترکیب جدا نشدنی است. موشک دوربرد فینیکس، موشکی هوا به هواست، با قابلیت هدف قراردادن اهدافی در فاصله ی بیش از 160 کیلومتر، در هر ارتفاع، هر ساعت از شبانه روز و هر نوع شرایط آب و هوایی.هواپیمای تامکت قادر به حمل 6 فروند موشک فینیکس در هر پرواز است که واقعاً چشمگیر است. رادار فوق العاده پیشرفته پالس دوپلر AWG-9 یک رادار چند حالته است که قادر به شناسایی بیست و چهار هدف به طور همزمان و شلیک مستقیم به شش عدد از آنان می باشد. موشک فینیکس، موشکی با قابلیت «شلیک کن و فراموش کن» است. این ویژگی بدین معنی است که خلبان پس از شلیک موشک، نیازی به قفل ماندن رادار هواپیما بر روی هدف ندارد و می تواند آزادانه به نبرد با جنگنده های دیگر دشمن بپردازد. بدین صورت است که هنگامی که موشک فینیکس هدف خود را منهدم می سازد، هواپیمای تامکت شلیک کننده آن، می تواند به فرودگاه خود رسیده و حتی خاموش و در آشیانه پارک هم شده باشد.

در همان سال های شروع تولید هواپیمای تامکت، که به دلیل پیچیدگیش به «رایانه پرنده» مشهور شده بود، کشورهای زیادی از جمله اسرائیل، یعنی هم پیمان نزدیک آمریکا خواستار دریافت این عقاب تیز پرواز حتی در برابر پرداخت بهای گزاف شدند، اما ایالات متحده، این هواپیما را به هیچ یک از کشورهای خواهان در آن زمان نفروخت.طی سفر ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا به ایران، حکومت آن زمان ایران در خواست خرید هواپیمای پیشرفته ای را برای دفع خطر های احتمالی از سوی میگ های 25 شوروی که آزادانه بر فراز ایران پرواز می کردند، به وی تقدیم کرد. اما ایالات متحده اظهار داشته بود که «اف-14 تامکت هنوز برای خلبانان عرب زود است.» این گفته، نشان دهنده مهارت، تجربه و سابقه زیاد خلبانان ایرانی داشت که برای پرواز با پرنده 40 میلیون دلاری انتخاب شده بودند. از هشتاد فروند هواپیمای سفارشی اف-14 A، تا زمان وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی، به دلیل قطع روابط سیاسی با آمریکا، تعداد 79 فروند آن ها به همراه 245 فروند موشک فینیکس تحویل ایران شد که نخستین فروند آن با رنگ آمیزی خاص بدنه، در تاریخ بیستم بهمن ماه سال 1354 در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.در طی سال های جنگ تحمیلی، هواپیماهای فوق پیشرفته تامکت به همراه فانتوم های ایران، خسارات جبران ناپذیری را به نیروی هوایی عراق وارد آوردند و افتخارات فراوانی را کسب کردند که اگر تقویت بعدی عراق بعثی توسط غرب صورت نمی گرفت، نیروی هوایی عراق به طور کلی نابود و فلج شده بود. در زمان جنگ، تبلیغات گسترده ای در مورد این که تامکت های ایرانی به دلیل کمبود قطعات یدکی قادر به پرواز نیستند و حتی اگر بتوانند پرواز هم بکنند، هیچ گاه قادر نیستند که جنگنده های عراق را نابود سازند. اما در جنگ خلیج فارس، خلبانان اف-14 نیروی دریایی آمریکا گفته بودند زمانی که هواپیمای آنان در صحنه نبرد پدیدار می شد، هواپیماهای عراقی بدون هیچ درگیری بعدی به سرعت آسمان را ترک می کنند. گویا از تامکت های ایرانی در زمان جنگ تحمیلی، خاطره چندان خوشی برای خلبانان مبتدی عرب باقی نمانده بود، به طوری که حتی گفته شد که فرمانده نیروی هوایی عراق به خلبانان فرمان داده است که در صورت مشاهده تامکت های ایرانی، به سرعت عقب نشینی کرده و درصدد مقابله با آن بر نیایند؛ چرا که پیروز نبرد از ابتدا معلوم بود




بازدید : 1243
نویسنده : کامران وزیری
 

رئیس‌جمهور سوریه با اشاره به اعتماد موجود بین تهران و دمشق تاکید کرد نزدیکی دو کشور حرکتی کاملا حساب‌شده است و نتایج آن نه تنها در خصوص سوریه بلکه در همه مسائل مثبت و بازتاب آن را در همه مشکلات منطقه خواهیم دید.

خبرگزاری فارس: اسد: نتایج گفت‌وگوی ایران-آمریکا برای سوریه هم مثبت خواهد بود/ ایده استقرار نیروهای بین‌المللی عملی نیست
 

به گزارش خبرگزاری فارس، «بشار اسد» در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «رای نیوز 24» ایتالیا گفت: پیش از صدور قطعنامه شورای امنیت ما به معاهده منع گسترش سلاح‌هایی شیمیایی پیوستیم، بخش اصلی طرح روسیه نیز بر خواسته ما برای انجام این کار استوار است بنابراین موضوع ارتباطی به این قطعنامه ندارد بلکه به خواسته ما مربوط است و مسلما ما اراده این کار را داریم زیرا در سال 2003 پیشنهادی به شورای امنیت برای رهایی منطقه خاورمیانه از سلاح‌های شیمیایی ارائه کردیم و مطمئنا به آن پایبند خواهیم بود زیرا تاریخ پایبندی ما به همه معاهداتی که امضا کردیم را نشان می‌دهد و سوریه به اجرای همه مفاد این معاهده پایبند خواهد بود و هیچ ملاحظه‌ای ندارد.

اسد در پاسخ به این سوال که سوریه چگونه می‌خواهد عملیات امحای سلاح‌های شیمیایی را سازماندهی کند، اظهار داشت: این سوال را بهتر است از سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی پرسید، نقش دمشق تنها بر ارائه اطلاعات و تسهیل در روند اجرای کار منحصر می‌شود و تاکنون نیز این بوده است اما من معتقدم که این مسئله به جنبه فنی عملیات اجرایی و چگونگی دستیابی به این مکان‌ها مربوط می‌شود به خصوص که تروریست‌ها نیز هستند که ممکن است در برابر این کار کارشکنی کنند و همچنین چگونگی تفکیک این مواد و رهایی از آن مطرح است اما سوریه به کارشناسان سازمان در این باره کمک خواهد کرد.




بازدید : 1239
نویسنده : کامران وزیری
 

رئیس جمهور کشورمان در بدو ورود به تهران با اعلام این‌که در گفت‌وگوی تلفنی با اوباما به مذاکرات ایران با 1+5 و این‌که دریچه‌ای در این زمینه گشوده شده و باید از این فرصت استفاده کرد، اشاره کردیم تصریح کرد که اوباما نیز گفت در این ایده مشترک هستیم.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن روحانی در بدو ورود به تهران در جمع خبرنگاران ضمن تشریح نتایج سفر خود به نیویورک خبر داد که جام شیر دال که مدت‌ها در آمریکا بود، به ایران بازگردانده شد.

 

وی همچنین در مورد گفت‌وگوی تلفنی خود با باراک اوباما، در روز گذشته و در آخرین لحظات حضورش در نیویورک گفت: درست در لحظه‌ای که آماده حرکت به سمت فرودگاه بودیم به من اطلاع دادند که کاخ سفید با نماینده‌ی دائم ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک تماس گرفته و اعلام کرده که آقای اوباما مایل است که چند دقیقه‌ گفت‌وگویی با ما داشته باشد.

 رئیس جمهور ادامه داد: ما نیز این کار را انجام دادیم و موافقت شد و آنها با سفیر ما تماس گرفتند و این مکالمه انجام شد.

 وی در مورد مباحث مطرح شده در این مذاکره تلفنی گفت: از جمله مباحث مطرح شده در این زمینه مساله‌ی هسته‌یی بود.

 رئیس جمهور ادامه داد: در این گفت و گو من بر حق ملت ایران در موضوع هسته‌یی تا کید و از آن به عنوان غرور ملی ایرانیان یاد کردم.

ایشان در ادامه توضیح مکالمه تلفنی خود با اوباما گفت: ما در این گفت و گوی تلفنی به مذاکرات ایران با 1+5 اشاره کردیم و این که دریچه‌ای در این زمینه گشوده شده و باید از این فرصت استفاده کرد؛ چرا که فرصت زیادی نیست و باید در این امر تسریع شود.

 روحانی گفت: ایشان نیز گفتند که ما در این ایده مشترک هستیم و به وزیر خارجه خود دستور می‌دهیم که در این زمینه تسریع کند تا کار سرعت بیشتری پیدا کند.

 حسن روحانی تاکید کرد: سیاست خارجی دولت یازدهم مبتنی بر منافع ملی ، مصالح ملی و در چارچوب عزت و مصلحت ایران و سیاست‌های کلی است که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند.




بازدید : 1513
نویسنده : کامران وزیری
 
 

رئیس جمهور کشورمان  اظهار اشت: اگر بارئیس جمهور آمریکا به هم مي رسيديم و دست مي‌داديم،بيشتر از اميدها و آينده صحبت مي کرديم و اينکه ما بايد به منافع دو ملت فکر کنيم و نبايد به گروههاي فشار اجازه داده شود اين روند را تخريب کنند.

 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست به پرسش‌هايي در خصوص مهمترين مسايل ايران به ويژه مسئله هسته‌اي و رابطه ايران و آمريکا، مسايل بين‌المللي و منطقه‌اي از جمله سوريه پاسخ گفت.
 
متن کامل این مصاحبه به این شرح است: 
 
مجري: جناب آقاي رييس جمهور اجازه دهيد از شما به عنوان مذاکره کننده ارشد سابق پرونده هسته‌اي، بخواهم برخي مواردي را که امروز در جمع مسئولان رسانه‌هاي آمريکايي بيان کرديد، بيشتر براي من توضيح دهيد، شما براي مثال صحبت از شفافيت کامل کرديد، آيا شفافيت واقعا کامل خواهد بود؟ منظور شما اين بوده براي مثال معناي آن اين است که ايران به پروتکل الحاقي هم بپيوندد؟ آيا منظور اين است که بازرس هاي آژانس بتوانند به اين سايت‌هايي که گفته مي‌شود ابعاد احتمالي نظامي هم دارند و در عين حال هسته‌اي هم هستند، دسترسي پيدا کنند؟
 
روحاني: اصولا حل و فصل مسايل هسته‌اي جزو وظايف دولت هاست. استراتژي کلي همان است که رهبري نظام هم بر آن نظر دارد. من به دليل اينکه در مساله هسته‌اي سالها خودم مسئول مذاکرات بودم، به اين چارچوب ها‌ آشنا هستم. بنابراين در چارچوب آن سياست کلي، دولت کاملا توانمند است که مذاکرات هسته اي را تا نهايت پيش ببرد. من هم مسئوليت مذاکرات در اين زمينه را به وزارت خارجه واگذار کردم.
 
شما مي دانيد که از سال 2003 تا 2005 عملاً پروتکل الحاقي در ايران اجرا مي‌شده و به دليل اينکه پرونده به شوراي امنيت رفت، مجلس شوراي اسلامي جلوي اجراي پروتکل را گرفت. به اعتقاد من اشتباه غرب از همين نقطه شروع شد؛ چون دليل اينکه اينها تصميم گرفتند پرونده را به شوراي امنيت در سال 2005 ببرند، اين بود که ايران فعاليت در کارخانه اصفهان را شروع کرده بود، اصفهان مرکز U.C.F‌ است که کيک زرد تبديل مي شود به U.F.six. مرکز اصفهان از روز اول تحت نظارت آژانس بود، حتي از زماني که ساختمانش ساخته مي‌شد و خودِ آژانس اعلام کرده بود که در مرکز U.C.F اصفهان هيچ گونه تخلفي صورت نگرفته است.
 
مي خواستم براي شما توضيح دهم که مشکل عدم اجراي پروتکل که ايران از سال 2003 اجرا مي‌کرد و علت اينکه متوقف شد، اشتباهي بود که غرب براي ارجاع پرونده به شوراي امنيت سازمان ملل کرد. علتي هم که ارجاع کرد به خاطر راه اندازي اصفهان بود، خواستم بگويم از نظر آژانس در اصفهان هيچ گونه تخلفي صورت نگرفته بود و بنابراين اين ارجاع اشتباه بود و آن باعث شد که پروتکل، اجرايش متوقف شود. حتي نسبت به ابعاد مطالعات ادعايي که شما مطرح کرديد بين سال 2003 تا 2005، آژانس حتي به مراکز نظامي که مي‌خواست دسترسي پيدا کند، ما اجازه دسترسي داديم.
 
در واقع سوال اصلي در ايران اين است که اگر واقعا آژانس يا غرب دنبال روشن شدن مسايل بوده چرا هر مقدار که ايران شفافيت نشان داد آنها عکس العمل مناسب نشان ندادند؟ در واقع يک سوال اساسي اين هست که آيا مساله هسته‌اي يک بهانه است، يا واقعا در زمينه مساله هسته‌اي سوال وجود دارد؟ عده اي معتقدند که اين يک بهانه است پس همکاري خاصيتي ندارد. ما اميدواريم در مذاکرات 1+5، اعضاي 1+5 نشان دهند که مساله هسته‌اي يک بهانه نيست، واقعا سوال منطقي وجود دارد. اگر واقعا دومي باشد به راحتي مساله قابل حل و فصل است.



بازدید : 1221
نویسنده : کامران وزیری
 

مشاور رئیس سازمان محیط زیست گفت: تلاش می کنیم ظرف سه ماه آینده تمام مصوباتی که در دوره قبلی تصویب شد و موازین زیست محیطی در آن در نظر گرفته نشده بود، لغو شود.

 دکتر اسماعیل کهرم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: از مهمترین این مصوبات فروش پارک پردیسان، انحلال شورای عالی محیط زیست از شکل قبلی و بهره برداری از معادن در مناطق حفاظت شده است.

به گفته وی، در حال حاضر رایزنیها برای احیای شورای عالی محیط زیست به ریاست رئیس جمهور انجام شده و اولین اقدامی که در راستای حفاظت محیط زیست انجام خواهد شد، احیای این شورا به شکل قبلی انجام می شود.

کهرم اظهارداشت: رایزنیها برای لغو مصوبات فروش پارک پردیسان انجام شده و بررسیها برای لغو مصوبه بهره برداری از معادن نیز در حال انجام است.

پدر علم محیط زیست ایران تصریح کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در سازمان محیط زیست باید سریعا به آن پرداخته شود بررسی نیروها و مسئولان این سازمان از الف تا ی است چرا که اگرچه بدنه کارشناسی سازمان محیط زیست از تخصص و تجربه کافی برخوردار است اما در بسیاری از موارد افراد در جایگاههای مناسب قرار ندارند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 65 تا 70 درصد از نیروهای سازمان محیط زیست تحصیلات بالاتر از لیسانس دارند، یادآور شد: این تشکیلات از نظر تحصیلات یکی از بالاترین تشکیلات کشور است اما متاسفانه به دلیل قرار نگرفتن افراد در جایگاه مناسب و عدم استفاده صحیح از تخصص و تجارب افراد، راندمان سازمان آن گونه که باید باشد نیست.

کهرم یادآور شد: همچنین یکی دیگر از اقداماتی که باید در اسرع وقت به آن پرداخت اصلاح کمیت و کیفیت نیروهای محیط بانی در سازمان محیط زیست است چرا که نیروها نقش بسیار مهمی در حفاظت از محیط زیست دارند.

وی با بیان اینکه بسیاری از محیط بانان دارای تحصیلات عالیه هستند، اظهار داشت: چنانچه حقوق، مزایا و معیشت این محیط بانان با میزان تحصیلات و تجربه آنها هماهنگ شود از نارضایتی آنها کاسته شده و قطعا نقش بسیار مهمی در حفاظت از محیط زیست خواهد داشت؛ لذا هماهنگ کردن میزان تحصیلات و تجارب محیط بانان با درجه محیط بانی در حقوق و مزایای آنها از دیگر اقداماتی است که در اسرع وقت به آنها پرداخته می شود.

مشاور رئیس سازمان محیط زیست در پاسخ به اینکه آیا بودجه سازمان محیط زیست که همواره یکی از پایین ترین میزان بودجه در میان دستگاههای بوده کفاف چنین هماهنگی را خواهد داد، افزود: رایزنی ها برای افزایش بودجه و اعتبار سازمان محیط زیست نیز به زودی انجام می شود.

کهرم با بیان اینکه همچنان خود را منتقد و همراه با رسانه ها می دانم افزود: تمایل چندانی به کار های دولتی ندارم و علاقه ذاتی ام بررسی و نقد اقدامات دولتی است اما ابتکار را از دیگر مسئولان محیط زیست متمایز می دانم و امیدوارم بتوامنیم همکاری خوبی داشته باشیم در عین حال از رسانه ها انتظار دارم هرگز نقد خود را از اقدامات دولتی متوقف نکنند و با نگاه تیز بین خود همواره ما را رصد کنند.




بازدید : 1340
نویسنده : کامران وزیری
 
دیده‌بان: کسی چه می‌داند؟ آیا آنها خود را به خواب زده و نمی‌خواهند انحراف و فاصله عمیق‌شان با اسلام واقعی را درک کنند؟ آیا تمام آنچه آنها دارند در معاشقه‌ای نفسانی و آمیزش حرام اندیشه‌هایی خاموش است؟ معجونی که آنها دین می‌نامند و سر تعظیم در برابرش فرود می‌آورند براساس بیعت و سرسپردن به انسانی معصیت کار به نام قطب است؛ همان سرسپردگی که به نوعی دیگر تجسم بندگی و ربانیت است اما نه از نوع الهی و واقعی بلکه تجسمی از آرزوهای شیطانی رانده‌شدگان از درگاه حق؛ با هزاران بدعت و جعلیات و دروغ و معصیت‌هایی که حتی قلم هم شرم نگارشش را دارد.

برای گفتگو و فهم بیشتر از درونیات این طایفه رانده شده و گرفتار در نفسانیات، حجت‌الاسلام عبدالرحیم بیرانوند، مدرس و کارشناس ارشد فرق و ادیان پرسش‌های ما را میهمان پاسخ های خود نموده است.

 
فرقه نعمت اللهی گناباد بطور دقیق از چه زمانی ایجاد شد؟


بعد از فوت «محمدکاظم تنباکوفروش» معروف به «سعادت علیشاه»، «ملاسلطان ‌محمد بیچاره نودهی» در سال 1293 قمری خود را جانشین وی اعلام کرد و اعلام قطبیت کرد. البته در این مورد نظرات دیگری نیز وجود دارد و آن هم اینکه بر طبق برخی نقل قول‌ها، وی تا سال 1312 و بنا به قولی تا 1317 قمری که سعادتنامه را تألیف کرد، اعلام جانشینی خود را به تعویق انداخت که در این صورت باید گفت که حدوداً 141 سال پیش، این فرقه به عنوان یک انشعاب در تصوف نعمت‌اللهی فعالیتش را آغاز کرد


:: برچسب‌ها: صوفی گری-دراویش-گنابادی-سعادت علیشاه ,



نحوه مواجهه برزخيان با متوفيان
نوشته شده در 5 / 7 / 1392
بازدید : 1286
نویسنده : کامران وزیری

مهر- آیت الله جوادی آملی در تفسیر آیه 154 سوره بقره با بیان اینکه مرگ انتقال از نشئه‌ به نشئه ديگر است نه زوال، به تبیین موضوعاتی همچون نحوه مواجهه برزخيان با متوفّيان، برزخ بودن قبر در اصطلاح متكلمان، دلالت قرآن كريم به حيات پس از مرگ كافران، نحوه مواجهه برزخيان با متوفّيان می پردازد.

آیت الله جوادی آملی در بخشی از تفسیر آیه 154 سوره بقره (وَلاَ تَقُولُوا لِمَن يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَكِن لاَ تَشْعُرُونَ﴾که ناظر به بحث شهید است، می گوید: ... درباره مرگ در جبهه، عدّه‌اي كه منكر حيات بعد از موت هستند مرگ را نابودي و زوال مي‌پنداشتند و عدّه‌اي هم كه معتقد به حيات بعد از مرگ بودند، اين مرگ را يك نحوه محروميت مي‌پنداشتند؛ بنابراين از حضور در جنگ عليه كفر دريغي داشتند، مي‌گفتند: انسان كه در جبهه مي‌ميرد يا نابود مي‌شود يا محروم مي‌گردد... قرآن كريم درباره هر دو مطلب نظر مثبت داد، فرمود: انسان با مرگ نابود نمي‌شود اولاً محروم نخواهد شد ثانياً، بلكه به حيات برتر و روزي بهتر مي‌رسد.
 
حقيقت مرگ، توفّي روح توسط فرشتگان و انتقال به نشئه ديگر
 
وی در ادامه به تبیین حقیقت مرگ پرداخته و تصریح می کند: زندگي اساسي بعد از مرگ است، هرگز نگوييد «اينها كه شهيد شدند مردند» موت نيست؛ موت به معناي زوال و به معناي فوت در قرآن كريم نفي شده است، آن موتي كه اثبات شده است كه فرمود: ﴿خلق الموت والحياة﴾ ، آن در حقيقت وفات است نه فوت، در بحثهاي قبل هم ملاحظه فرموديد كه فوت را نفي مي‌كنند، ولي وفات را تثبيت مي‌كنند. «وفات» اين «تاء» جزء كلمه نيست، اصلش از «وفي» است، ماده توفّي و استيفاء و وفي و ايفاء، همه آن «أخذ تام» را مي‌گويند، اگر يك مظروفي از يك ظرفي به ظرف ديگر تخليه شد و همهٴ آن مظروف را انسان به ظرف ديگر تخليه كرد كه چيزي فروگذار نشد مي‌گويند: توفّي كرد، حسابش را استيفاء كرد، يا در اين زمينه مستوفيٰ بيان كرد يعني چيزي فروگذار نكرد. انسان متوفّيٰ مي‌شود و فرشته مرگ متوفّي است، خداي سبحان متوفي است يعني تمام حقيقت انسان را از جايي به جايي منتقل مي‌كند، چيزي گم نمي‌شود. انسان پراكنده نخواهد شد، متلاشي نخواهد شد، چيزي از بين نمي‌رود، گم نمي‌شود انسان وفات دارد نه فوت.



بازدید : 1222
نویسنده : کامران وزیری

گاهي اوقات كه برنامه نود را مي‌بينم هيچ درسي به مردم ايران مخصوصا به جوانان و نوجوانان نمي‌دهد. چرا كه در آن افراد بيشتر به يكديگر اهانت مي‌كنند. برنامه نود در حقيت دعواي بين ورزشكاران، فوتباليست‌ها و مسوولان ورزشي است.

به گزارش فرهنگ نیوز ، تلويزيون دو برنامه چالشي در حوزه فوتبال و سينما دارد يعني «نود» و «هفت». جمشيد مشايخي كه از موسفيدهاي عرصه هنر است و اين دو برنامه را هم دنبال مي‌كند لحن كلام اين دو برنامه را نمي‌پسندد.

او در بخشي از مصاحبه‌اش با يكي از خبرگزاري‌ها مي‌گويد: «گاهي اوقات كه برنامه نود را مي‌بينم هيچ درسي به مردم ايران مخصوصا به جوانان و نوجوانان نمي‌دهد. چرا كه در آن افراد بيشتر به يكديگر اهانت مي‌كنند. برنامه نود در حقيت دعواي بين ورزشكاران، فوتباليست‌ها و مسوولان ورزشي است.

برخي اوقات لحن زشتي در اين برنامه بين افراد بازگو مي‌شود و من از اين موضوع متاسف مي‌شوم. فوتباليست‌ها ورزشكار هستند و بايد از خصلت‌هاي متناسب با يك ورزشكار رفتار و عمل كنند. اما اين گونه نيست و به يكديگر توهين مي‌كنند. اين الگوها بايد مناسب باشد تا جوانان از آن‌ها درس بگيرند. برنامه هفت كه مربوط به سينماست نيز مانند برنامه نود عمل مي‌كند و از الفاظ و لحن‌هاي توهين آميز استفاده مي‌كنند .انتقاد كردن مي‌تواند با لحن بسيار مودبانه باشد. انتقاد كردن اين نيست كه ضعف يك فردي بگويد بلكه نقاط قوت او نيز هست. در عين حال بايد با لحن مودبانه انتقاد شود. در هيچ كجاي جهان و هيچ كشوري به اندازه كشور ما بزرگان در مورد اخلاق صحبت نكرده‌اند.

اگر انگليس شكسپير دارد آلمان‌ها گوته دارند، ما بزرگان به مراتب بالاتري داريم و هنرمندان بسياري در زمينه ادبيات، اخلاق و گذشت داريم. آيا براي يك ملت ننگ نيست كه با داشتن چنين بزرگاني اخلاق بد را داشته باشند. اخلاق‌ها و گذشت در جامعه نسبت به گذشته تغيير كرده است. اين در حالي است كه تربيت نسل جوان و الگوسازي اهميت بسياري دارد.»

لازم به ذکر است عادل فردوسی پور در برنامه ی که در شب میلاد امام رضا (ع) پخش شد در پاسخ به انتقاد امیر قلعه‌نویی از برنامه نود و حاشیه سازی این برنامه برای فوتبال ایران ،این این شعر را خواند:


آیینه گر نقش تو بنمود راست          خود شکن آیینه شکستن خطاست