<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1245
نویسنده : کامران وزیری
 
 
وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص شکل گیری دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 اظهار داشت: ایران چندان بدنبال شکل مذاکرات نیست اما ترجیح ما این است که مذاکرات در سطحی باشد که اراده سیاسی لازم برای رسیدن به راه حل در طرف مقابل متبلور شود.
 

به گزارش خبرنگار مهر ظریف وزیرامورخارجه که در مسیر بازگشت از عراق با خبرنگاران اعزامی گفتگو می کرد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره با اولویت جمهوری اسلامی ایران برای سطح مذاکرات آتی با گروه 1+5 تصریح کرد: ما خیلی به دنبال شکل نیستیم. ترجیح ما این است مذاکرات در سطحی باشد که اراده سیاسی لازم برای رسیدن به راه حل در طرف مقابل متبلور شود.

وی گفت: احساس می کنیم تاکنون چنین اراده سیاسی ای در طرف مقابل نشان داده نشده اما اکنون شرایط جدیدی ایجاد شده است.

وزیرامورخارجه خاطرنشان کرد: البته شرایط جدید به معنای کوتاه آمدن از اصول جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه به معنای تلاش برای رسیدن به تفاهم است.

ظریف افزود: ایران از طرفی بدنبال این است که حق ایران برای داشتن فناوری هسته ای اعمال شود و از طرف نگرانی های در این خصوص برطرف شود که به اعتقاد ما این دو هدف مکمل هم هستند.

وی اضافه کرد: تضمین صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران بدون دسترسی ایران به فناوری هسته ای که توسط دانشمندان ایرانی بومی شده و در مغزهای دانشمندان ما وجود دارد ، امکانپذیر نیست که  بدون دسترسی ایران به برنامه صلح آمیز هسته ای از صلح آمیز بودن آن اطمینان حاصل کنند. بر این اساس ایران هر دو موضوع را در جهت منافع خود می داند و آمادگی دارد در این زمینه اقدام کند.




بازدید : 1231
نویسنده : کامران وزیری

رئیس‌جمهور سوریه در گفت‌وگو با یک شبکه خبری اظهار کرد کشورهای حمله‌کننده به سوریه باید منتظر هر اقدامی باشند.

خبرگزاری فارس: بشار اسد: در صورت حمله به سوریه، منتظر هر اقدامی باشید
 

به گزارش خبرگزاری فارس، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه با شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز آمریکا درباره تحولات کشورش گفت‌وگو کرد.

بشار اسد در پاسخ به «چارلی رز»، خبرنگار این شبکه خبری که پرسیده بود دولت سوریه در مقابل حمله احتمالی آمریکا چه اقدامی انجام خواهد گفت: «منتظر هر اقدامی باشید. دولت سوریه تنها بازیگر نیست. طرف‌ها و گروه‌های متعددی با عقاید مختلف وجود دارند.»

وی خطاب به واشنگتن گفت: «اگر عاقل نباشید، هزینه‌های آن را خواهید پرداخت.»

رئیس جمهور سوریه گفت: «اینجا منطقه‌ای است که در آستانه انفجار است. باید انتظار هر چیزی را داشته باشید.»

وی درباره آنچه مقامات آمریکایی، از جمله «جان کری»، وزیر امور خارجه این کشور به آن گزارش‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا می‌گویند و بر اساس آن دولت سوریه را به حملات شیمیایی متهم کرده‌اند، گفت: «آنچه جان کری ارائه داده یقین و اتهام بوده است. این موضوع ارتباطی به یقین ندارد، بلکه به شواهد مربوط است.»

بشار اسد افزود: «شواهدی که دارید را به مردم ارئه کنید. شفاف باشید. اگر آنها شواهدی داشتند، آن را در اختیار شما قرار می‌دادند.»

او در این مصاحبه که با زبان انگلیسی صحبت می‌کرد، گفت: «چطور می‌توانید بدون داشتن شواهد، درباره چیزی که اتفاق افتاده صحبت کنید؟»

اسد افزود: «ما مانند دولت آمریکا نیستیم. ما دولتی هستیم که با شواهد سر و کار دارد.»

کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا در هفته‌های گذشته با طرح ادعاهایی درباره حمله شیمیایی در منطقه غوطه شرقی سوریه لفاظی‌های جنگ‌طلبانه‌ای علیه دولت آن کشور به راه انداخته‌اند.

آنها در حالی این ادعاها را مطرح می‌کنند که رأی کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه هنوز اعلام نشده است.

کارشناسان مستقل، اظهارات مقامات آمریکایی و یقین آنها در استفاده دولت سوریه از سلاح‌های شیمیایی را مشابه ادعاهایی می‌دانند که دولت آن کشور در سال 2003 درباره سلاح‌های شیمیایی عراق مطرح کرد.

دولت آمریکا در سال 2003 بر اساس ارزیابی‌های جامعه اطلاعاتی این کشور ادعا کرد یقین دارد دولت عراق سلاح‌های کشتار جمعی در اختیار دارد و به همین بهانه به این کشور حمله کرد. با این حال، پس از اشغال عراق، جستجوی 15 ماهه کارشناسان سازمان ملل و کارشناسان آمریکایی نشان داد آنچه آمریکا ادعا کرده بود، واقعیت نداشته و سلاح‌های کشتار جمعی عراق از مدتها پیش نابود شده بود.

رئیس جمهور سوریه درباره تمایل آمریکا به جنگ‌طلبی گفت: «جنگ‌ها به آمریکا چه می‌دهند؟ هیچ چیز! نه دستاورد سیاسی، نه دستاورد اقتصادی و نه اعتبار!».

وی افزود: «این جنگ در تضاد با منافع آمریکاست. آمریکا در جبهه‌ای قرار خواهد گرفت که القاعده قرار دارد.»

بشار اسد تأکید کرد که انتظار داشته دولت اوباما با دولت جورج بوش، رئیس جمهور پیشین آمریکا متفاوت باشد، اما در عوض می‌بیند که دکترین اوباما هم همان دکترین بوش است.

ادعای توسل دولت سوریه به حمله شیمیایی در روز 30 مرداد ( 21 آگوست) در حالی صورت گرفت که بازرسان سازمان ملل به درخواست دولت سوریه به دمشق سفر کرده بودند تا درباره یک حمله شیمیایی دیگر که چند ماه پیش در منطقه خان‌العسل صورت گرفته بود، تحقیق کنند.

دولت سوریه به شدت این ادعا را رد می‌کند و می‌گوید در شرایطی که پیروزی‌های نظامی به دست آورده و بازرسان سازمان ملل در سوریه به سر می‌برده‌اند، نیروهای دولتی دلیلی برای استفاده از تسلیحات شیمیایی نداشته‌اند.

دمشق همچنین به بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل اجازه داده در مناطقی که ادعا می‌شود در آنها از حمله شیمیایی استفاده شده تحقیقات لازم را به عمل آورند. علی‌رغم این، دولت آمریکا ضمن کوبیدن بر طبل جنگ در سوریه گفته دولت سوریه برای اعتمادسازی دیر وارد عمل شده است.

سوریه از سال 2011 صحنه ناآرامی و خشونت‌های مرگبار بوده است. بسیاری از مردم و مأموران امنیتی در درگیری‌های این کشور از آن زمان کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قدرت‌های غربی و متحدان آنان در منطقه به ویژه قطر، عربستان سعودی و ترکیه از شبه‌نظامیان معارض دولت در سوریه حمایت می‌کنند.




بازدید : 1578
نویسنده : کامران وزیری
 
 

سازمان ملل اعلام کرد که مقامات عراقی قصد دارند منافقین باقیمانده در اردوگاه اشرف را به جای دیگری منتقل کنند.

به گزارش تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس؛ هیأت نمایندگی سازمان ملل در بغداد امروز (شنبه) اعلام کرد که عراق دستوری صادر کرده مبنی بر اینکه منافقین باقیمانده در ارودگاه اشرف را که در درگیری های هفته پیش ۵۲ نفر در آنجا به هلاکت رسیدند،‌ به تأسیساتی در بغداد منتقل کند. به گزارش دفتر نمایندگی سازمان ملل دولت عراق قصد دارد این تصمیم را اجرایی سازد.

گئورگی بوزستین، قائم‌مقام نمایندگی سازمان ملل، از طرفین خواست تا با مسؤولیت پذیری رفتار کرده و فرآیند انتقال را با آرامش انجام دهند. مقامات عراقی تاکنون اظهار نظری درباره این خبر نکرده‌اند. دولت عراق مدت‌ها است که خواهان اخراج منافقین از اردوگاه اشرف است.

 
 



نيروي هوايي در شهريور 1320
نوشته شده در 17 / 6 / 1392
بازدید : 2960
نویسنده : کامران وزیری

از سوم تا شهريور 1320

در تاريخ سوم شهريور 1320 كه قواي بيگانه از شمال و جنوب، كشورمان را مورد حمله غافلگيرانه خود قرار داد، سرتيپ احمد خسرواني، فرمانده نيروي هوايي شاهنشاهي را برعهده‌ داشت و هنگ يكم هوايي (مستقر در قلعه مرغي) مأمور دفاع از آسمان پايتخت در برابر حمله هواپيماهاي بيگانه بود. فرماندهي اين هنگ را سرهنگ دوم محمد معيني و فرماندهي گردان يكم شكاري اين هنگ را سرگرد مصطفوي به‌عهده داشتند. افسران و افراد جمعي پادگان‌هاي مقيم مركز به حالت آماده‌باش به‌سر مي‌بردند و حق ترك پادگان خود را نداشتند. روزهاي سوم تا ششم شهريور در تهران جز اينكه در نوبت‌هاي معين يكي، دو فروند از هواپيماهاي هنگ مذكور در آسمان شهر گشتي زده و پس از اندكي پرواز فرود آيند، اتفاق قابل ذكري روي نداد.

ابلاغ «ترك مقاومت»

يك ساعت بعد از ظهر روز ششم  شهريور هنگامي كه سرگرد مصطفوي افسران و افراد گردانش را جمع كرده و براي آنها سخنراني مي‌كرد، سروان يدالله اميني، رئيس شعبه اطلاعات هنگ با خودرو به محل سخنراني نزديك شده و پس از پياده شدن از خودرو به ‌سوي سرگرد مصطفي روان گرديد. در اين موقع سرگرد هم سخنراني خود را قطع كرده و منتظر ماند تا ببيند رئيس شعبه اطلاعات چه خبر تازه‌اي آورده است.

وقتي سروان اميني نزد سرگرد مصطفي رسيد، اظهار داشت: «جناب سرگرد! آمده‌ام به شما اطلاع بدهم كه حسب‌الامر ترك مقاومت اعلام گرديده و از اين پس از هرگونه تظاهرات خصمانه بايستي جلوگيري شود..» اين خبر كه بدون هيچ‌گونه مقدمه‌اي اعلام شد به‌نحو بسيار ناراحت كننده‌اي در افسران و افراد تأثير گذاشت و بي‌اختيار همه را مات و مبهوت ساخت و مي‌رفت كه صحنه نامطلوبي به‌وجود آورد كه سرگرد مصطفوي به‌وضع موجود خاتمه داد  و خطاب به‌رئيس شعبه اطلاعات هنگ گفت: «شايد فراموش كرده‌ايد كه ما مأمور دفاع از پايتخت هستيم؛ يعني مأمور حفاظت از جان و مال مردم بيگناه. در اين صورت چگونه مي‌توانيم به‌دستور شفاهي ترتيب اثر داده و از انجام مأموريتي به اين اهميت سرباز زنيم؟ بنابراين دستور شفاهي در اين مورد قابل اجرا نيست و من به هيچ‌وجه نمي‌توانم به چنين دستور شفاهي ترتيب اثر بدهم و به‌محض اينكه هواپيماهاي بيگانه به آسمان پايتخت نزديك شوند، من و خلبانان گردان طبق دستورالعمل براي دفاع به پرواز درخواهيم آمد. ما براي پشتيباني و دفاع از اين مردم براي چنين روزي آماده شده‌ايم. اگر مي‌خواهند در برابر هواپيماهاي بيگانه عكس‌العملي نشان ندهيم بايد كتباً دستور دهند و نه به‌طور شفاهي.»

افسران و افراد با ملاحظه عكس‌العمل فرمانده گردان، نسبت به او ابراز احساسات كردند و سروان اميني هم كه وضع را چنين ديد، سوار خودروش شده و مراجعت كرد.

پس از گذشت چند دقيقه مجدداً سر و كله سروان اميني پيدا شد و اين دفعه ابلاغيه‌اي را به امضاي سرهنگ 2 معيني، فرمانده هنگ، مبني بر لزوم ترك مقاومت ارائه داد.

سرگرد مصطفوي امريه كتبي فرمانده هنگ را چندبار با ترديد بالا و پايين كرد و مطابقت امضاي آن را مورد دقت قرار داد و چون از صحت آن اطمينان يافت ناگزير رو به افسران و افراد گردان كرده و گفت: «بچه‌ها! طبق دستور عجالتاً مأموريت ما خاتمه يافته، خواهش مي‌كنم خونسردي خود را حفظ كنيد تا ببينم چه پيش مي‌آيد.»




بازدید : 1555
نویسنده : کامران وزیری
 

در کشورمان راکت‎های فجر ۱ تا ۵ با بردهای 8.5 تا ۷۵ کیلومتر و فجر ۵ دو مرحله‎ای با برد ۱۹۰ کیلومتر ساخته شده‎اند‎ که یکی از پرکاربردترین نمونه‎های آنها با کالیبر ۱۲۲ میلیمتر با نام‎های آرش ۱ تا ۴(و بعضاً فجر ۲) شناخته می‎شوند.

خبرگزاری فارس: آرش ‌و رعد؛ ناشناخته‌ترین ‌راکت‌اندازهای ‌ایرانی+تصاویر
 

به گزارش  خبرگزاری فارس به نقل از سایت مشرق، استفاده از سامانه‎های راکتی برای مأموریت‎های سطح به سطح سابقه‎ای چند صد ساله دارد و ریشه آن به کشور چین بازمی‎گردد. بعدها هندی‎هانیز در نبرد با استعمار انگلستان تجربیات موفقی از کاربرد چنین سلاحی کسب کردند.اما به واقع با ساخت راکت‎اند‎ازهای جدید و تثبیت جایگاه آنها در یگان‎های توپخانه‎ای در جنگ جهانی دوم این سلاح‎ها به پای ثابت جنگ‎ها تا کنون تبدیل شده‎اند‎.

ارزش این سلاح ها وقتی بیشتر آشکار می‎شود که توجه داشته باشیم یک وسیله هوایی تعداد محدودی راکت را به دلیل محدودیت‎های وزن در هر پرواز می‎تواند حمل کند، برای شلیک آن باید هدف را در دید مستقیم(LOS) قرار دهد و به تنهایی نمی‎تواند در مدت کوتاهی منطقه وسیعی را پوشش دهد در حالی که یک راکت‎اند‎از زمینی به طور معمول محوطه‎های چند ده تا چند صد هزار متر مربعی را پوشش می‎دهد. شلیک حجم انبوهی راکت در یک مدت کوتاه به یک منطقه تخریب فیزیکی و روانی زیادی‎ ایجاد کرده و با تحت فشار گذاشتن دشمن مقدمات یک حمله زمینی مؤثر را‎ ایجاد می‎کند.

در کشورمان راکت‎های فجر-1 تا 5 با بردهای 8.5 تا 75 کیلومتر و فجر-5 دو مرحله‎ای با برد 190 کیلومتر ساخته شده‎اند‎ که یکی از پرکاربردترین نمونه‎های آنها با کالیبر 122 میلیمتر با نام‎های آرش-1 تا 4(و بعضاً فجر-2)شناخته می‎شوند.

در سال‎های اخیر چند نمونه راکت‎اند‎از جدید سطح به سطح در کشور به نمایش گذاشته شده که یکی از آنها بر مبنای همین راکت 122 میلیمتری و دو نمونه بر مبنای راکت‎های 70 میلیمتری(2.75‎اینچی) است که از قضا ‎این دو نمونه نیز آرش نام دارند.‎این راکت 70 میلیمتری در نقش هوا به سطح توسط بالگردهای کبرا و جنگنده‎های اف-4 فانتوم و اف-5 تایگر کشورمان نیز مورد استفاده قرار می‎گیرد و مؤثر بودن خود را در برابر تجهیزات زمینی به خوبی در جنگ 8 ساله تحمیلی نشان داده است.




بازدید : 1233
نویسنده : کامران وزیری

 

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران اقدامی علیه حاکمیت دولت دوست و برادر خود عراق انجام نخواهد داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدجواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با همتای عراقی‌اش در پاسخ به سوالی مبنی بر این که گفته شده است چنان چه آمریکا به سوریه حمله کند، ایران منافع آمریکا در عراق را هدف قرار می‌دهد گفت: ایران قطعا اقدامی علیه حاکمیت دوست و دولت برادر انجام نخواهد داد و معتقدم این صحبت‌ها فقط برای توجیه اقدامات نظامی است که خطری برای آغازکنندگان آن خواهد بود.

او تاکید کرد: نباید بر طبل جنگ بر منطقه کوبید چراکه کوبیدن بر طبل جنگ به شرایطی می‌انجامد که تمامی کشورهای منطقه را گرفتار می‌کند. کسانی که سعی در آغاز جنگ دارند، آتشی را به پا می‌کنند که همه منطقه را در بر می‌گیرد.

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: ایران به دنبال خاموش شدن آتش جنگ در منطقه است.

ظریف در پاسخ به سوالی دیگر تاکید کرد: جنگ در منطقه جنگ علیه کل منطقه است و تمام تلاش ما این است که از این خیال‌بافی که برخی فکر می‌کنند با جنگ مشکلات‌شان حل می‌شود، جلوگیری کنیم. این که برخی فکر می‌کنند در دنیای امروز با جنگ می‌شود مشکلات را حل کرد نشان می‌دهد که آن‌ها در صد سال گذشته زندگی می‌کنند. نمی‌دانم کشورهایی که ادعا می‌کنند مهد قانون و حقوق بین‌الملل هستند، اصولی‌ترین قاعده حقوق بین‌الملل یعنی توسل نکردن به زور را فراموش کرده‌اند.

وی افزود: نمی‌دانم چرا هیچ کس متوجه این مساله نیست که دنیای متمدن 65 سال پیش همه انتخاب‌ها را از روی میزش برداشت و انتخابی دیگر روی میز نیست که بتواند از آن استفاده کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز خرسندی از این که اولین سفر کاری و خارجی‌اش را به کشور دوست و برادر عراق داشته است، گفت: این نشان‌دهنده اهمیت روابط با کشورهای همسایه به ویژه عراق از سوی ایران است.

این دیپلمات برجسته ایرانی گفت: من حامل پیام دوستی و سلام‌های گرم رهبران ایران و ریاست جمهوری برای مسوولان عراق در این سفر بودم.

ظریف هم‌چنین از سفر رییس مجلس عراق و نخست‌وزیر این کشور در آینده‌ای نزدیک به تهران خبر داد و افزود: ایران و عراق به عنوان دو کشور مهم منطقه، روابط بسیار مستحکمی دارند که بر پایه اصول دینی و مذهبی است. برای ما ثبات، امنیت و پیشرفت عراق عین ثبات و پیشرفت ایران است. ما معتقدیم تمام کشورهای منطقه باید در ثبات و آرامش زندگی کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی درباره استفاده از سلا‌ح‌های شیمیایی در سوریه گفت: هیچ دولتی به اندازه دو ملت ایران و عراق قربانی استفاده از سلاح‌های شیمیایی و بی‌تفاوتی جامعه بین‌الملل نسبت به استفاده از آن علیه این دو ملت نیست. ایران و عراق محق‌ترین کشورها در محکومیت استفاده از سلاح‌های شیمیایی و مبارزه با این مساله نیستند.

ظریف تصریح کرد: در عین حال ما نگران آتش‌افروزی در منطقه هستیم و می‌دانیم که این آتش برای منطقه و جهان خطرناک خواهد بود. از این رو همه را به رعایت حقوق بین‌الملل و خودداری از کاربرد زور و نیز آمدن همه طرف‌ها به پای میز مذاکره برای پایان دادن به جنگ، خشونت و برادرکشی دعوت می‌کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوال دیگر درباره حضور منافقین در عراق گفت: ما حضور تروریست‌ها در عراق که با دولت صدام ارتباط گسترده داشتند و در سرکوب مردم عراق نقش داشتند را محکوم می‌کنیم و متاسفیم با وجود تلاش عراق، تروریست‌ها آمادگی ترک خاک این کشور را پیدا نکردند و به درگیری‌هایی که شاهد آن بودیم، انجامید.

او بار دیگر درباره تحولات سوریه گفت: تمام تلاش ما این است که از جنگ جلوگیری کنیم، چون می‌دانیم که کسی که جنگ را شروع کند، نمی‌تواند آن را به پایان برساند.

ظریف خاطرنشان کرد: رییس‌جمهور آمریکا در دامی که توسط دیگران برای او انداخته شده است، افتاده و امیدواریم در این باره با درایت عمل کنند و خود را گرفتار آتشی که خاموش کردن آن سخت است، نکنند.

وی ابراز امیدواری کرد که با هم‌فکری و کمک دوستان عراقی و دیگر کشورهای صلح‌طلب مانع جنگی شویم که اگر شروع شود، دودش به چشم همه خواهد رفت.




بازدید : 1281
نویسنده : کامران وزیری
 

مقام معظم رهبری تصریح کردند:مسئله انسانیت، موضوعی نیست که کسی در دنیا باور کند که امریکاییها به دنبال آن باشند.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان، در سخنان مهمی، ضمن توصیه همه مسئولان و تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در سطوح مختلف نظام اسلامی به نگاه کلان و جامع در قبال مسائل کشور، منطقه و جهان و موضع‌گیری همراه با بصیرت و بینش و به دور از انفعال، تأکید کردند: همه مسئولان باید در تصمیم‌گیری‌ها و موضع‌گیری‌های خود، حتماً سه مؤلفه، «آرمانها و اهداف»، «راهبردهای عمومی و کلی»، و «واقعیات» را مد نظر داشته باشند و با رویکرد عاقلانه و خردمندانه و امیدوار به آینده، در جهت تقویت ساخت درونی نظام و حل مشکلات و ایستادگی بر اصول حرکت کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، نگاه جامع، کلان و همه جانبه به حوادث و مسائل را بسیار ضروری دانستند و افزودند: یکی از این حوادث، شکل گیری نظام جمهوری اسلامی است که در کوران تندبادها و با تکیه بر اسلام و در دنیای در حال حرکت به سوی مادی‌گری، اتفاق افتاد که این رویداد بیشتر شبیه معجزه بود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به معارضه‌ها و دشمنی‌ها با نظام اسلامی، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون خاطرنشان کردند: علت اصلی همه این دشمنی ها نیز اسلام است.

ایشان لازمه تحلیل صحیح از شرایط کنونی منطقه و جهان و صف بندی‌های موجود در مقابل نظام اسلامی را نیز داشتن نگاهی کلان و همه جانبه و منطبق بر واقعیات دانستند و تأکید کردند: با وجود آنکه منطقه غرب آسیا، از سالها قبل مورد سلطه و تاخت و تازِ استکبار قرار گرفته، اما در چنین شرایطی، حادثه بزرگ بیداری اسلامی بوجود آمده که بر خلاف خواسته استکبار است.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: این تصور که بیداری اسلامی از بین رفته، تصور غلطی است زیرا بیداری اسلامی یک حادثه سیاسی محض نبود که با آمدن برخی افراد یا رفتن آنها، از بین برود بلکه بیداری اسلامی، حالت تَنَبّه و خودباوری و تکیه بر اسلام است که در جوامع اسلامی گسترش یافته است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: آنچه که ما امروز در منطقه مشاهده می کنیم، در واقع واکنش استکبار و در رأس آن امریکا، به بیداری اسلامی است.




بازدید : 1427
نویسنده : کامران وزیری
 
 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به حادثه اخیر در پادگان اشرف تصریح کرد: حمله‌ای که توسط مجاهدین عراقی به پادگان اشرف روی داد، مهمتر از عملیات مرصاد بود؛ چراکه تعداد زیادی از سران پلید منافقین در یک روز نابود شدند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرتیپ  محمدرضا نقدی در جلسه هیات عاشقان ولایت  استان گلستان که با حضور فرماندهان، مربیان و سرگروه‌های حلقات تربیتی صالحین در حسینیه غدیر گرگان برگزار شد، گفت: اولین هدف از آتش‌های امروز در منطقه، نجات رژیم صهیونیستی از محاصره بیداری اسلامی و نابودی کامل می‌باشد که با وجود اطلاع از مفهوم و عواقب حمله نظامی به سوریه، ابایی از جنگ‌افروزی در منطقه و حتی برپایی جنگ جهانی برای حفظ خود ندارند.

وی با اشاره به حادثه اخیر در پادگان اشرف تصریح کرد: حمله‌ای که توسط مجاهدین عراقی به پادگان اشرف روی داد، مهمتر از عملیات مرصاد بود؛ چراکه تعداد زیادی از سران پلید منافقین در یک روز نابود شدند.

وی ترس استکبار از حمله نظامی و امنیتی به ایران را به خاطر اقتدار نظامی و امنیتی ایران دانست و ادامه داد: همان تهدیدهایی که استکبار به شکل‌های گوناگون در کشورهای مسلمان و خط مقاومت انجام می‌دهد، در ایران به شکل تحریم بکار گرفته می‌شود و دلیل اصلی آن قرارگیری بشریت در پیچ تاریخی در پی بن‌بست لیبرال سرمایه‌داری غرب است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین انقراض نسل در غرب را یکی از دستاوردهای لیبرال سرمایه‌داری عنوان کرد و افزود: امروز استکبار با مطرح شدن ایران اسلامی به عنوان الگوی بشریت مقابله می‌کند و همین هدف دوم رژیم صهیونیستی از آتش‌افروزی در منطقه است.

وی شور و اشتیاق جوانان ایرانی را برای حضور و جهاد و شهادت در جبهه مقاومت یادآور شد و اظهار کرد: امروز تقویت سنگر مقاومت و ذلیل کردن دشمن برای استحکام و پیشرفت ایران اسلامی است تا این الگو بطور شفاف به دنیا معرفی شود. با وجود آن‌که از ابتدای انقلاب عده‌ای راه پیشرفت کشور را سازش و اتکا به استکبار دانسته‌اند؛ امام راحل و امام حاضر همیشه با این خط مقابله نموده و تنها راه پیشرفت کشور را با نگاه به داخل و ظرفیت های درونی کشور مورد توجه قرار داده‌اند.

ایشان امتیازدهی و اتکا به خارج برای پیشرفت کشور» را به معنی به گروگان رفتن آن کشور دانست و تاکید کرد: کشورهای متکی به استکبار برای پیشرفت، در وضعیت فضاحت‌باری هستند مانند وضعیت رفاه و پیشرفت ملت ایران در زمان طاغوت پهلوی و یا وضعیت امروز مصر.

وی استقلال فرهنگی را مهمترین عنصر نقش‌آفرین در این زمینه عنوان و خاطرنشان کرد: امروز تمام دنیا ایران را بعنوان الگوی خود می‌بینند ولی نقاطی در این الگو دارای اشکال می‌باشد و طبق بیان امام خامنه‌ای، کشور در بعد مادی و پیشرفت مادی برای تمدن‌سازی خوب پیشرفته است ولی در بعد نرم‌افزاری و معنوی پیشرفت مناسب حاصل نشده است.

وی دستور کار امروز و اولین قدم در بحث سبک زندگی را آسیب‌شناسی سبک زندگی امروز در کشور دانست و اظهار کرد: مطالبه رهبری از همه نخبگان در کشور، آسیب‌شناسی سبک‌زندگی می‌باشد تا با اصلاح آن، تمدن اسلامی کامل و نقطه امید مستضعفین دنیا برجسته‌تر و مطمئن‌تر شود.

نقدی برخی سوالات مقام معظم ولایت را پیرامون مصادیق آسیب‌شناسی سبک زندگی بیان کرد و گفت: عنوان سبک زندگی در منابع ایرانی و اسلامی، آداب زندگی می‌باشد که از فکر و اندیشه نشأت گرفته و تجسم عینی فرهنگ است.

وی «اعتقادات، بایدها و نبایدها، گرایش‌ ها و ظرفیت‌ها و رفتار و عمل» را چهار لایه فرهنگ عنوان کرد و گفت: در آسیب‌شناسی سبک زندگی باید با بررسی مشخص شود که هر آسیب در کدام لایه از فرهنگ ریشه دارد.

وی به وضعیت غرب اشاره و تصریح کرد: یک میلیون دوربین مداربسته در انگلستان مردم را کنترل می‌کند و بطور متوسط روزانه 32 عکس از آن‌ها گرفته می‌شود، با وجود این سالانه 300 هزار خودرو در انگلستان سرقت می‌شود و یا میزان رسمی طلاق در آمریکا 60 درصد بوده و 40 درصد از متولدین در آمریکا نامشروع هستند. در گذشته پلیس بین‌الملل میزان جرایم سالانه کشورها را در سایت خود متتشر می‌کرد که چند سال پیش آمار آمریکا به عنوان کشور اول را حذف و بعد کل آمار را حذف کردند.

یادشده برخی ریشه‌های آلودگی در آسیب‌شناسی سبک زندگی را این‌گونه برشمرد: اول خرافاتی که در طی چندین هزار سال توسط طاغوت‌ها در مردم نهادینه شده است؛ مانند چهارشنبه‌سوری؛ دوم تبلیغات خارجی و غربی که توسط ماهواره‌ها و فیلم‌های فاسد وارد شده است مانند وضعیت بد حجاب، سن بالای ازدواج، برخورد نامناسب با پدر و مادر و... و منشأ آلودگی سوم وضعیت تاریخی است مانند مقابله مردم با حاکمیت ظالمین و پرداختن مالیات که متاسفانه از آن سال‌ها نهادینه شده است.

وی اولین قدم در اصلاح سبک زندگی را شناخت و نفی عملی آسیب‌ها دانست و اظهار کرد: تفکر غربی که از داخل پوسیده شده است با روش سیرک ‌دار توانسته خود را منظم نگه دارد در حالی‌که نظم واقعی باید درونی و حاصل تقوا باشد به همین سبب اولین قدم، شناسایی آسیب‌هایی است که سبک زندگی اسلامی را در خطر قرار داده تا ضمن باور به آسیب‌ها و نفی و اصلاح آن‌ها بتوانیم بهترین الگو برای جهانیان باشیم.




بازدید : 1341
نویسنده : کامران وزیری
 

در پی ماجراجویی رژیم صهیونیستی در شلیک دو فروند موشک در دریای مدیترانه، روسیه نیز ارتش خود را به حالت آماده‌باش در‌آورد.

خبرگزاری فارس: اعلام حالت آماده‌باش کامل در ارتش روسیه
 

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه روسی «کومسومولسکایا پروادا» در شماره امروز خود نوشت که در پی شلیک دو فروند موشک بالستیک از سوی اسرائیل در دریای مدیترانه، ستاد مشترک نیروهای مسلح روسیه و مقر فرماندهی نیروی هوایی در آماده‌باش کامل درآمده‌اند.

وزارت دفاع روسیه سه‌شنبه گذشته از رصد دو موشک بالستیک شلیک‌شده به سمت سواحل شرقی مدیترانه خبر داد. پس از انتشاری این خبر، اسرائیل مسئولیت شلیک موشک‌ بالستیک در دریای مدیترانه را به عهده گرفت و آن‌را بخشی از تمرینات نظامی مشترک خود با آمریکا دانست.

«آناتولی آنتونوف» معاون وزیر دفاع روسیه اقدام تحریک‌آمیز پرتاب موشک در دریای مدیترانه در شرایط کنونی منطقه را اقدامی بسیار بی‌مسئولانه ارزیابی کرد.

این مقام بلندپایه نظامی روس تاکید کرد که پرتاب موشک بالستیک در دریای مدیترانه می‌تواند همه منطقه را دچار انفجار کرده و عواقب بسیار فاجعه‌آمیزی داشته باشد.




بازدید : 1291
نویسنده : کامران وزیری
 
 

نخست وزیر عراق ضمن مخالفت کشورش با دخالت نظامی در سوریه به بهانه موضوع سلاح شیمیایی، طرحی برای حل بحران آن ارائه داد.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازشبکه روسیاالیوم، نوری المالکی گفت: بغداد با دخالت نظامی در سوریه و بهانه قرار دادن موضوع سلاح شیمیایی برای این دخالت، موافق نیست.

نخست وزیر عراق بیان کرد: ما به شدت استفاده از سلاح شیمیایی از سوی هر طرفی را که باشد، محکوم و از راهکار مسالمت آمیز برای حل بحران حمایت می کنیم.

وی ضمن تاکید بر موضع بی طرفی عراق درباره به کارگیری زور در سوریه و تبعات آن بر سوریه، همسایگان و منطقه هشدار داد.

مالکی بیان کرد: یک تحقیق بین المللی شفاف درباره به کارگیری سلاح شیمیایی در سوریه لازم است، گروه های مسلح باید از داخل سوریه خارج شوند،آتش بس از سوی طرفهای درگیر رعایت و توزیع سلاح میان آنها متوقف شود.

نخست وزیر عراق ضمن هشدار درباره به کارگیری زور در سوریه به مخالفت کشورش در نشست وزیران خارجه اتحادیه عرب به همراه مصر، تونس، الجزایر، موریتانی و لبنان اشاره کرد.