<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1199
نویسنده : کامران وزیری
 
 

حاشیه های همایش روسای دانشگاهها

غیبت رئیس دانشگاه علامه در جمع روسای دانشگاههای کشور، واکنش مدیران وزارت علوم و روسای دانشگاه ها به سوالات خبرنگاران درباره استعفایشان و چند اتفاق دیگر، از مهمترین حاشیه های امروز نخستین همایش روسای دانشگاههای کشور در دولت یازدهم بود.

 ه گزارش خبرنگار مهر، نخستین همایش روسای دانشگاههای کشور در دولت یازدهم صبح امروز در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در شهریار با حضور جعفر توفیقی - سرپرست وزارت علوم برگزار شد. این همایش حاشیه هایی به همراه داشت که در ادامه به آن اشاره می شود.

* در این همایش، روسای دانشگاههای دولتی و تحت پوشش وزارت علوم حضور داشتند اما صدرالدین شریعتی - رئیس دانشگاه علامه طباطبایی که این روزها خبرهای بسیاری درباره ادامه فعالیت وی مطرح شده است، در این مراسم غیبت داشت و عدم حضورش کاملاً معنادار بود.

* سیدمحمود مدرس هاشمی سرپرست جدید دانشگاه صنعتی اصفهان امروز در جمع روسای دانشگاههای کشور حضور یافته بود.

* مدیرکل دفتر وزارتی، مدیرکل روابط عمومی و معاون اداری مالی وزارت علوم که در هفته جاری از سوی توفیقی در وزارت علوم، حکم انتصاب دریافت کرده اند در این همایش حضور داشتند.

* با آنکه رسانه های متعددی برای پوشش این برنامه، از ساعات اولیه صبح در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران واقع در شهریار حضور یافته بودند اما تنها 30 دقیقه از این همایش رسانه ای بود.

* نخستین مقام مسئولی که در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالاتشان پاسخ داد، جعفر توفیقی - سرپرست وزارت علوم بود و برخی از معاونها به علت دلخوریهایی که از بعضی رسانه ها داشتند در جمع خبرنگاران حاضر نشده و علت عدم مصاحبه را دلخوری از رسانه ها عنوان می کردند.

* عمده ترین سوالی که خبرنگاران از مسئولان حاضر در همایش می پرسیدند، ابقا یا استعفایشان در سمت فعلی بود و اکثر مسئولان هم با تاکید بر اینکه سرباز نظام هستند، با لبخند استعفایشان را تکذیب می کردند.




بازدید : 1192
نویسنده : کامران وزیری
 

آماده نبودن 80 درصد از پناهگاهها در فلسطین اشغالی، طرح گروه تمرد مصر برای تحریم کالاهای آمریکایی و دیگر کشورهایی که در جنگ علیه سوریه شرکت کنند و موکول شدن حمله نظامی به سوریه به هفته آینده طبق گفته دیوید کامرون از مهمترین اخبار مربوط به بحران این کشور است.

 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اذعان کرد: بیش از هشتاد درصد از پناهگاهها در تل آویو آماده پذیرش صهیو نیستها در شرایط اضطراری نیست.
 

از سوی دیگر دیدیه ریندز وزیر خارجه بلژیک گفت: کشورهای غربی خود را مهیای عملیات زمینی در سوریه نمی کنند.آمریکا، انگلیس و فرانسه قصد جنگ دارند و آنچه به ما گفته اند این است: تنبیه باید انجام شود و من این را می فهمم.

وی بیان کرد: گفته ها از عملیات نظامی محدود که چند ساعت یا چند روز به طول می انجامد حکایت دارد.

ریندرز گفت: گامهایی باید ضد سوریه از طریق شورای امنیت برداشته شود و نتایج تحقیق کمیته حقیقت یاب مشخص شود.

از سوی دیگر نیکلاس کلیگ معاون نخست وزیر انگلیس مدعی شد که نیروهای دولتی سوریه سلاح شیمیایی در سوریه به کار گرفته اند زیرا مخالفان توان به کارگیری این سلاح را ندارند.

این در حالی است که خبرگزاری "اخلاص" ترکیه اعلام کرد: ترکیه واحدهای دفاع هوایی خود را در نزدیکی مرز با سوریه به حال آماده باش درآورده است و سامانه های موشکی و رادارها در استان هاتای به سوی اراضی سوریه جهت گیری شده اند.

این رسانه ترک افزود: ترکیه سامانه های متحرک مجهز به موشکهای آی هاک که توانایی سرنگون کردن هواپیماها و رهگیری موشکها را دارد و نیز سامانه های مجهز به موشکهای استینگر در مرزهای خود با سوریه مستقر کرده است.

منابع ترکیه ای از به کارگیری مستقیم این سامانه ها از سوی ترکیه در صورتی که امنیت آن از جانب سوریه به مخاطره افتد خبر دادند.

از سوی دیگر پاپ واتیکان و عبدالله دوم شاه اردن بر ضرورت تکیه بر گفتگو به عنوان تنها راهکار حل بحران سوریه تاکید کردند.

شبکه المیادین به نقل از دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس از به تعویق افتادن حمله نظامی آمریکا به سوریه به سه شنبه آینده خبر داد.

روزنامه گاردین نیز گزارش داد: به علت مخالفت شدید پارلمان انگلیس امکان تعویق حمله هوایی به سوریه به هفته آینده وجود دارد.

از سوی دیگر گروه تمرد مصر اعلام کرد: دعوت از مردم کشورهای عربی برای تحریم کالاهای آمریکایی یا هر کشور دیگری که در حمله نظامی به سوریه مشارکت کند را بررسی می کنیم.




بازدید : 1236
نویسنده : کامران وزیری

رهبر ارتش «المختار» عراق با تأکید بر اینکه این ارتش آماده رهسپاری به سمت سوریه و دفاع از خاک و مردم این کشور در برابر هرگونه تجاوز نظامی خارجی است، نسبت به هدف گرفتن منافع آمریکا در عراق در صورت وقوع چنین حمله‌ای هشدار داد.

خبرگزاری فارس: آمریکا به سوریه حمله کند، منافع و پایگاههایش را در عراق هدف می‌گیریم
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد، «سید واثق البطاط»، رهبر ارتش «المختار» عراق تهدید کرد که در صورت هرگونه تجاوز غربی و آمریکایی علیه سوریه منافع و حضور آمریکایی‌ها در عراق را هدف قرار خواهد داد.

آماده حضور در سوریه و دفاع از این کشور هستیم

رهبر ارتش «المختار» عراق همچنین آمادگی این ارتش برای حضور در خاک سوریه جهت دفاع از خاک و مردم این کشور در قبال تجاوزات کشورهای غربی و آمریکا را اعلام و تاکید کرد که گردان‌ها تحت فرمان وی عمل خواهند کرد.

حمله آمریکا به سوریه توجیهی ندارد

«البطاط» که با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد گفت‌وگو می‌کرد، تأکید کرد: حمله‌ای که آمریکا و هم پیمانانش علیه سوریه تدارک می‌بینند، اقدام توجیه نشده است که به بهانه و دستاویزی دروغین صورت می‌گیرد و این موضوعی است که همه از آن اطلاع دارند و این کشورها تلاش می‌کنند، سوریه را بابت جرمی که مرتکب نشده مجازات کنند.

به تمام منافع و افراد آمریکا در عراق حمله می‌کنیم

وی با بیان اینکه در واقع اقداماتی که آمریکا برای به بن بست کشاندن تلاش‌های دیپلماتیک جهت حل بحران سوریه انجام داد، جنایت و جرم است، تهدید کرد که ارتش المختار ضربات دردناکی را به تمام منافع آمریکا در عراق و اماکن حضور آنها در صورت اقدام به حمله علیه سوریه وارد خواهد کرد.

متجاوزان به سوریه در امان نخواهند بود

وی با تاکید بر اینکه ارتش المختار در سطح بسیار بالا و عالی نظامی و با دقت و توانمندی بسیار خواهد جنگید، گفت: واکنش به هرگونه تجاوز و تعدی به سوریه جنگ باز تلقی خواهد شد و در این جنگ هیچ یک از منافع و مصالح کشورهای حمله کننده علیه سوریه در امان نخواهد بود.

البطاط در ادامه با بیان اینکه آمریکا تا زمانی‌که به تحمیل سیاست‌های خبیث خود در منطقه ادامه دهد، از هیچ حمله‌ای در امان نخواهد ماند، افزود: حمله به سوریه به معنای تجاوز به مقاومت اسلامی است.

حمله به سوریه تجاوز به مقاومت اسلامی است

رهبر ارتش المختار عراق آمادگی گردان‌های این ارتش برای راهی شدن به سمت سوریه و مقابله با هرگونه حمله و تعدی به خاک و مردم سوریه را اعلام کرد.

وی تاکید کرد که ارتش المختار بر اساس اوضاع و تغییر و تحولات جاری در منطقه، پرچمدار حق علیه باطل خواهد بود.




بازدید : 1135
نویسنده : کامران وزیری
 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال که واکنش ایران به عنوان یکی از حامیان جدی سوریه در صورت حمله نظامی به این کشور چه خواهد بود گفت: سوریه آنقدر توانمندی دارد که بتواند خودش پاسخگوی این حملات باشد و اگر آمریکا موشکی به سوریه پرتاب کند جواب آن را در تل آویو خواهد گرفت.

سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر اظهار داشت: آمریکا از ابتدای بحران سوریه به دنبال حضور نامی در این کشور بود و در مقابل اصرار بسایری از کشور هایی که اعتقاد به راه حل سیاسی برای بحران سوریه داشتند بر روی راه حل نظامی تاکید میکرد.

وی افزود: آمریکا وقتی از طریق معارضین نتوانست نتیجه لازم را بگیرد به دنبال حضور نظامی خودش در این کشور افتاد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار داشت: هدف امریکا از حمله به سوریه فراتر از دخالت نظامی در این کشور است چرا که آمریکا به دنبال این است تا در کنار مرز رژیم صهیونیستی حضور نظامی داشته باشد که تا به حال محروم بوده و سوریه چنین اجازه ای را به آمریکا نداده است.

نقوی حسینی با بیان اینکه با این هدف امریکا وارد فاز نظامی با سوریه خواهد شد گفت: البته این حمله نظامی به صورت پیاده نظام نخواهد بود بلکه از طریق پرتاب موشک از خارج از خاک سوریه انجام خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تاکید کرد: قطعا اگر حمله نظامی به سوریه انجام شود حتما کشورها و قدرت های بزرگ که با حضور آمریکا در منطقه مخالف هستند عکس العمل نشان خواهند داد.

وی در پاسخ به این سوال که واکنش ایران به عنوان یکی از حامیان جدی سوریه در صورت حمله نظامی به این کشور چه خواهد بود گفت: سوریه آنقدر توانمندی دارد که بتواند خودش پاسخگوی این حملات باشد و اگر آمریکا موشکی به سوریه پرتاب کند جواب آن را در تل آویو خواهد گرفت.




بازدید : 1297
نویسنده : کامران وزیری
 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام انتخاب مرضیه افخم به عنوان سخنگوی جدید وزارت امور خارجه تاکید کرد: ملاک اصلی در انتخاب‌ها و انتصاب‌های سفرا و سخنگوی وزارت امور خارجه تخصص و صلاحیت‌های افراد است.

سیدعباس عراقچی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: در شرایط مساوی از تخصص و صلاحیت ممکن است به خانم‌ها اولویت داده شود، این به دلیل تاثیرگذاری مثبتی است که این امر در عرصه‌های سیاست خارجی دارد. با این حال ملاک اصلی کماکان تخصصی است که برای پست سخنگویی باید وجود داشته باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: سخنگو با توجه به قابلیت‌های شخصی و تجارب کار و تخصص در حوزه دیپلماسی رسانه‌ای،‌ انتخاب شده و مسلما ملاک برتر و اول تخصص افراد بوده و خواهد بود.

وی درباره برخی انتقادات مطرح شده در روزهای گذشته گفت: کسانی که انتقاد دارند، پس از اینکه افراد منتخب اعلام شدند، متوجه خواهند شد که در انتخاب آنها ملاک اصلی، تخصص بوده است.

وی با اشاره به انتخاب خانم مرضیه افخم به عنوان سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایشان فردی با سابقه و پرتجربه‌ در حوزه دیپلماسی رسانه‌ای بوده است. وی یک دوره مدیرکل اطلاعات و مطبوعات بوده و در حال حاضر نیز مدیرکل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است.

عراقچی ادامه داد: خانم افخم از سوابق طولانی در عرصه کار رسانه‌ای و تجربه دیپلماتیک برخوردار است و از نظر میزان تناسب تجربه کاری، بهترین انتخاب برای حوزه سخنگویی است.




بازدید : 1313
نویسنده : کامران وزیری
 
نشریه معتبر پلاتس جزییات دیدار محرمانه بین رییس‌جمهور روسیه و رییس اطلاعات عربستان سعودی را درباره‌ مسائل ایران و سوریه منتشر کرد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در هفته‌های اخیر بخش‌هایی از این گفت‌وگو در رسانه‌های روسی درز کرده و روزنامه السفیر -چاپ لبنان- جزییات بیش‌تری از دیدار بین ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه و شاهزاده بندر بن سلطان، رییس اطلاعات عربستان را که در پایان ماه ژوییه انجام منتشر کرده است.

 به گزارش این روزنامه لبنانی رییس اطلاعات عربستان در این دیدار به پوتین گفته است: عربستان می‌تواند سرمایه‌گذاری‌های هنگفت چند میلیارد دلاری در زمینه‌های مختلف در بازار روسیه داشته باشد. آن چه که مهم است رسیدن به تفاهمات سیاسی درباره برخی مسائل به ویژه سوریه و ایران است.

 گزارش‌ها هم‌چنین حاکی از این است که بندر بن سلطان گفته که امیدوار است روسیه بداند که منافع مسکو و منافع کشور‌های حاشیه‌ی خلیج فارس در مواجه با برنامه‌ هسته‌یی ایران یکسان هستند، اما پوتین گفته که روسیه حامی حق تهران برای داشتن انرژی هسته‌یی است.

 روزنامه السفیر نوشت: پوتین در این دیدار گفته است که ما از درخواست ایران برای به دست آوردن انرژی هسته‌یی برای اهداف صلح‌آمیز حمایت می‌کنیم و به آن‌ها در ساخت تاسیسات مورد نیاز برای این منظور کمک کرده‌ایم. البته ما مذاکرات با آن‌ها را در گروه 1+5 ادامه خواهیم داد.

 پوتین گفته است: من با حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران در حاشیه نشست سران آسیای میانه دیدار خواهم کرد و درباره‌ مسائل دوجانبه، منطقه‌یی و بین‌المللی مذاکره خواهیم کرد.

 رییس‌جمهور روسیه هم‌چنین گفته است: ما به اطلاع وی (روحانی) خواهیم رساند که روسیه کاملا مخالف تحریم‌های جدید شورای امنیت علیه ایران است. ما معتقدیم که تحریم‌ها علیه ایران ناعادلانه بوده و ما این تجربه را تکرار نخواهیم کرد.

 رییس‌جمهور روسیه درباره‌ سوریه گفته است که موضع مسکو در این‌باره تغییر‌ناپذیر است و مسکو معتقد است دولت سوریه بهترین سخنران از طرف مردم این دو کشور است.

 عربستان سعودی به شدت حامی شورشیان مخالف بشار اسد است. اما روسیه برخلاف ریاض و کشور‌های غربی مخالف کاهش حمایت از دمشق است.

 این روزنامه لبنانی نوشت: شاهزاده بندر پیشنهاد همکاری در بخش نفت و گاز را در ازای کاهش حمایت روسیه از سوریه ارائه داده است.

 گزارش‌ها حاکی از این است: رییس اطلاعات عربستان در این دیدار گفته است بیایید یک استراتژی واحد روسی - سعودی درباره‌ی موضوع نفت داشته باشیم. هدف از این استراتژی توافق در زمینه‌ قیمت و میزان تولید نفت برای ثابت‌ نگه‌داشتن قیمت آن در بازار‌های جهانی است.

 این روزنامه لبنانی به نقل از شاهزاده بندر بن سلطان نوشت: ما منافع قابل توجه روسیه در بخش نفت و گاز در دریای مدیترانه از طریق لبنان و روسیه را درک می‌کنیم. هم‌چنین ما اهمیت خط لوله گاز روسیه به اروپا را می‌دانیم و علاقه‌مند به رقابت با آن نیستیم.




بازدید : 1173
نویسنده : کامران وزیری

رهبر معظم انقلاب ضمن تبیین هفت شاخص مهم دولت مطلوب اسلامی فرمودند: دخالت احتمالی آمریکا در سوریه یک فاجعه است.

 
خبرگزاری فارس: تبیین هفت شاخص مهم دولت مطلوب اسلامی/دخالت احتمالی آمریکا در سوریه یک فاجعه است
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم، با قدردانی از هماهنگی دولت و مجلس برای آغاز بکار سریع دولت جدید، آقای روحانی را رئیس جمهوری مطلوب، مورد اعتماد و دارای سوابق روشن انقلابی خواندند و با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب از جمله سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به مردم، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرایی، حکمت و خردگرایی و تکیه بر ظرفیت درون زای کشور تأکید کردند: اقتصاد و علم را در اولویت قرار دهید و با مهار تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم، رونق تولید و ایجاد تحرک و آرامش در عرصه اقتصادی، امید مردم به آینده را استمرار و افزایش دهید.

ایشان همچنین تهدید امریکا به دخالت در سوریه را، فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأکید کردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی یقیناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک هفته دولت به همه مسئولان، مدیران و کارکنان خدوم قوه مجریه خاطرنشان کردند: هفته دولت با نام دو شهید فرزانه رجایی و باهنر زینت یافته است و اقدام همه دولتها در سرلوحه قرار دادن نام و اهداف این دو شهید، حرکتی پرمعنا است.

ایشان با تحسین سرعت عمل و پیگیری رئیس جمهور برای معرفی فوری وزیران به مجلس شورای اسلامی افزودند: رأی خوب مجلس به وزیران پیشنهادی نیز زمینه ساز آغاز بکار سریع دولت جدید بود که این مسئله نشان دهنده هماهنگی ارزشمند دو قوه و حساسیت قابل تقدیر رئیس جمهور و مجلس برای شروع سریع فعالیتهای دولت بود.

رهبر انقلاب با ابراز امیدواری برای بروز عینی نقاط قوت دولت یازدهم و استمرار و افزایش امیدهای مردم افزودند: وجود آقای روحانی با «سوابق روشن مبارزاتی و انقلابی و مواضع خوب و درست در سه دهه اخیر»، بدون تردید از نقاط قوت دولت جدید است.




بازدید : 1254
نویسنده : کامران وزیری

 

فضا برای حمله آمریکا به سوریه مناسب نیست.گذشته از این،از یک سو حمله به سوریه و خطراتی که این حمله برای کل منطقه در بردارد و از سویی امنیت اسرائیل متغیرهایی است که آمریکایی‌ها نمی توانند به راحتی از آن گذر کنند و دست به حمله زنند.
 

خبرگزاری فارس: آیا آمریکا به سوریه حمله می کند؟*گفتگو با محمد علی سبحانی

انجام حمله شیمیایی مهیب در سوریه در اطراف دمشق که دست کم 1300 نفر را کشت پرونده سوریه را وارد مرحله تازه ای کرد و توجه بیشتر رسانه ای، سیاسی و نظامی غرب را به سوریه فراهم کرد. در این حال از یک سو اردن اعلام کرد در چند روز آینده نشستی با حضور سران ارتش های و برخی کشورها از جمله فرمانده ارتش آمریکا و فرماندهان ارتش های عربستان سعودی، قطر، ترکیه، انگلیس، فرانسه، آلمان ، ایتالیا و کانادا برای بحث و بررسی امنیت منطقه و تاثیرات بحران سوریه در اردن برگزار خواهد کرد و از سویی نیز خبرها و گزارش هایی از استقرار نیروهای دریایی و همچنین کشتی‌های جنگی مسلح به موشک‌های کروز آمریکا در نزدیکی سوریه و همچنین آمادگی آمریکا برای اقدام نظامی علیه دولت سوریه خبر میدهد. همین امر بهانه ای شد تا به گفتگویی با محمد علی سبحانی سفیر پیشین ایران و کارشناس امور امریکا بپردازیم:

وزیر دفاع آمریکا اخیرا از استقرار نیروهای دریایی و همچنین کشتی‌های جنگی مسلح به موشک‌های کروز آمریکا در نزدیکی سوریه خبر داد.  در شرایط کنونی آیا بستر سازی سیاسی و نظامی چون استقرار نیروهای و تجهیزات نظامی امریکا در دریا و خشکی( کشورهایی چون اردن) ارتباطی با حمله به سوریه دارد؟

من بر این نظر نیستم که امکان حمله به سوریه وجود ندارد، اما معتقدم که با توجه به شرایط پیچیده ای که در منطقه و سوریه  ایجاد شده است و هر اتفاقی در آن تاثیر منطقه ای و بین المللی قابل توجه می گذارد. امکان آن کم شده است.




نماز و قبله گاه
نوشته شده در 6 / 6 / 1392
بازدید : 2327
نویسنده : کامران وزیری

نماز عبادی سیاسی اجتماعی اخلاقی دینی امام حسین (علیه السلام) 

 

نماز و اتحاد قلبها

 

 

نماز و ایستادگی

 




بازدید : 1416
نویسنده : کامران وزیری
ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه در پيامي به بشار اسد همتاي سوري خود حمايت همه جانبه اين كشور از سوريه را اعلام كرد.

خبرگزاري "دام پرس" سوريه به نقل از منابع آگاه اعلام كرد: نماينده ويژه رئيس جمهور روسيه با انتقال پيامي به رهبري سوريه اظهار داشته روسيه اجازه سقوط هيچ گونه موشك ويا بمبي را در سرزمين سوريه در صورت تجاوز خارجي به اين كشور نخواهد داد و در يك صف واحد با سوريه مي‌ايستد.

روسيه درباره عواقب فاجعه بار هرگونه اقدام نظامي برضد سوريه هشدار داد.

مسکو همچنين از واشنگتن خواست در مسئله سوريه محتاط باشد و به قوانين بين المللي احترام بگذارد.