<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1688
نویسنده : کامران وزیری

1433828114188_1-751270.PNG جبهه‌های جنگ در سوریه و چگونگی پراکندگی گروه‌های درگیر در خاک این کشور که طی چهار سال جنگ همانند پازلی ناهمگون و متناقض در کنار هم چیده شده بود اکنون در حال منظم شدن است؛ پازلی که تنها پیام آن تجزیه سوریه و هرج و مرجی طولانی برای این کشور خواهد بود.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از چهار سال جنگ در سوریه با آغاز سال 94 به نظر می‌رسد درگیری‌ها وارد مرحله پایانی خود شده و طرف‌های درگیر با سرنوشت‌سازترین جنگ‌های خود در استراتژیک‌ترین مناطق این کشور دست و پنجه نرم می‌کنند.

 به طور کل باید گفت که اکنون در سوریه چهار جبهه سرنوشت‌ساز شعله‌ور است که پیروزی هر یک از طرفین در این جبهه‌ها می‌تواند آینده سیاسی و نظامی آنها را در این آشفته‌بازار خونریزی سوریه مشخص کند.

جنگ در جبهه شمالی به نهایت خود رسیده و گویی مرزی اعلام نشده سوریه تحت کنترل دولت را از سوریه از دست رفته جدا می‌کند.

 جبهه اول در درگیری‌های سوریه که از اوایل امسال (بهار 94) شعله‌ور شد و به جبهه ادلب مشهور است، توسط گروه‌های اسلام‌گرای تندرو از جمله جبهه تروریستی النصره به راه انداخته شده و از سوی قطر، عربستان و ترکیه حمایت مالی و لجستیکی می‌شود. پس از چند ماه درگیری اکنون به نظر می‌رسد که پیروزی با النصره و حامیان آن بوده و آنچه را که می‌خواستند از این درگیری‌ها به دست آورده‌اند.

 


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , قربانی تروریسم تکفیری , خط شکن محور مقاومت ,



بازدید : 1355
نویسنده : کامران وزیری

ویکی لیکسهمسوسازی رسانه های لبنانی براساس سیاست های آل سعود با پرداخت پول ازسوی مقامات آل سعود و درخواست ارائه گزارش درخصوص شیعیان بحرین از دستگاه اطلاعاتی این کشور از افشاگریهای جدید ویکی لیکس محسوب می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الاخبار، بر اساس اسناد منتشر شده در پایگاه افشاگر ویکی لیکس، مسئولان سعودی با استفاده از دلارهای نفتی و توسل به تهدید، اقدام به بکارگیری رسانه های لبنانی در راستای سیاست های آل سعود نموده اند.

بر اساس این اسناد، شبکه ال بی سی لبنان یکی از رسانه های این کشور است که با تطمیع و تهدید عربستان در مقابل همسو نشدن با سیاست های آل سعود مواجه است و سفیر عربستان در لبنان نقش مهمی را در این زمینه ایفا می کند.

 از سوی دیگر طبق گزارشی در مرآت البحرین بر اساس سند دیگری که ویکی لیکس منتشر کرده است، وزارت خارجه عربستان با ارسال پیامی به دستگاه اطلاعات بحرین خواستار کسب اطلاعاتی درخصوص وضعیت، تعداد و همچنین گزارش تحرکات مردمی شیعیان در بحرین شده است.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آل سعود , آل فتنه , جاسوسی از شیعیان ,



بازدید : 1448
نویسنده : کامران وزیری

 دیدار وزرای کشور ایران و سوریهوزیر کشور از برگزاری اجلاس سه جانبه میان ایران، سوریه و عراق خبر داد و گفت: این اجلاس در بغداد در راستای گسترش همکاری های میان سه کشور به خصوص در زمینه تقویت مقاومت و مقابله با تروریسم برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران با محمد الشعار وزیر کشور سوریه صبح امروز در محل وزارت کشور دیدار و گفتگو کردند.

عبدالرضا رحمانی فضلی پس از این دیدار در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای سوری خود در جمع خبرنگاران گفت: جلسه ای که امروز با وزیر کشور برادر و دوست سوریه داشتیم، در خصوص موضوعات دوجانبه در حوزه امنیت داخلی، نحوه همکاری و گسترش فعالیت های دوجانبه در حوزه دستگاههای مربوط به امنیت داخلی، انتقال تجربیات، مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و همچنین بحث قاچاق انسان و همکاری های مرزی برای تقویت تجارت گفتگو شد.

وی ادامه داد: با توافقی که هر دو طرف دارند، مقرر شد معاون های امنیتی دو کشور در خصوص عملیاتی کردن این توافقات فعالیت های خود را آغاز کنند.

رحمانی فضلی همچنین از برگزاری اجلاس سه جانبه میان ایران، سوریه و عراق خبر داد و گفت: این اجلاس در بغداد برگزار خواهد شد.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , سوریه , عراق , اجلاس سه جانبه , روابط راهبردی ,



بازدید : 1346
نویسنده : کامران وزیری

 آنتی-2500مسکو در صورت لغو شکایت ایران درخصوص عدم تحویل موشک های پدافند هوایی اس-۳۰۰، قصد دارد قرارداد تحویل سامانه جدید و پیشرفته «آنتی-۲۵۰۰» را با تهران امضاء نماید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، مسکو در صورت رفع شکایت ایران درخصوص عدم تحویل موشک های پدافند هوایی اس-۳۰۰، قصد دارد قرارداد تحویل سامانه جدید و پیشرفته «آنتی ۲۵۰۰» را با تهران امضاء نماید.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از روزنامه «کامرسانت» اعلام کرد: پس از آنکه وضعیت پرونده ۴ میلیارد دلاری موشک های اس-۳۰۰ به نتیجه رسید، روسیه و ایران قرارداد جدیدی برای تحویل سامانه جدید آنتی-۲۵۰۰ که از خانواده اس-۳۰۰ ولی پیشرفته تر از آن است را امضاء می‌کنند.

شرکت دولتی تولید کننده موشک های اس-۳۰۰ تا کنون از اظهار نظر در این خصوص خود داری کرده است.

به گفته این خبرگزاری روسی، سامانه آنتی-۲۵۰۰ پیش از این به ونزوئلا و مصر هم فروخته شده است و درصورت موافقت ایران، این کشور سومین کشوری است که این سامانه دفاع هوایی را تحویل خواهد گرفت.

«مرتضی سرمدی» قائم مقام وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه دیروز خود با خبرگزاری اسپوتنیک تصریح کرده بود که مذاکرات ایران و روسیه درباره مکانیسم بازپس گیری شکایت ایران از مسکو به خاطر عدم تحویل موشک های زمین به هوای اس-۳۰۰ همچنان ادامه می یابد.

سرمدی در ادامه گفته بود: ما به بررسی اصلاحات قرارداد ارسال اس-۳۰۰ از قبیل هزینه های جدید ادامه داده و درباره روش بازپس گیری شکایت عدم تحویل این موشک ها با روسیه به بحث و تبادل نظر ادامه می دهیم.

قرارداد تحویل سامانه پیشرفته دفاع موشکی اس-۳۰۰ به ایران در سال ۲۰۰۷ منعقد شد. بر اساس این قرارداد، مسکو متعهد شده بود که ۵ سامانه دفاع موشکی میان برد اس – ۳۰۰ به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار به ایران بفروشد. اما برنامه تحویل این موشک ها در سال ۲۰۱۰ و به بهانه اعمال تحریم های سازمان ملل متحد لغو شد.

در واکنش به این اقدام، ایران با درخواست غرامت ۴ میلیارد دلاری از روسیه، به دیوان بین‌المللی داوری در ژنو شکایت کرد تا این که روز دوشنبه ۱۳ آوریل ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، با امضای حکمی ممنوعیت تحویل سامانه‌های موشکی زمین به هوای اس-۳۰۰ به ایران را لغو کرد.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , روسیه , حل مشکلات فی مابین , خرید سامانه اس 300 وآنتی 2500 ,



بازدید : 1326
نویسنده : کامران وزیری

محمد جواد ظریفوزیر امور خارجه کشورمان گفت: همه طرف‌های مذاکره‌کننده از زیاده‌خواهی و ادعاهای خارج از چارچوب‌های بین‌المللی خودداری کنند تا دستیابی به توافق ممکن شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از صداو سیما محمد جواد ظریف پس از ورود به لوکزامبورگ درباره روند نگارش متن توافقنامه نهایی هسته‌ای با اشاره به تلاش تیم مذاکره‌کننده ایران بعد از گفتگوهای لوزان اظهار داشت: همچنان اختلافاتی باقی مانده است که برخی فنی و برخی هم سیاسی است؛ با این حال تلاش می‌کنیم در اولین فرصت، کار را به اتمام برسانیم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اهمیت دستیابی به توافق خوب و مناسب بیشتر از چند روز دیر یا زود شدن است، به دیدارهای امروز خود در لوکزامبورگ اشاره کرد و گفت: در ملاقات با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزرای امور خارجه سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس، درباره آخرین وضعیت مذاکرات و چگونگی دستیابی به توافق نهایی و ضرورت اقدام مشترک برای اینکه کار در آینده امکان‌پذیر شود، گفتگو خواهد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان افرود: در دیدارهای امروز درباره موضوعات منطقه‌ای از جمله بحران یمن و اوضاع سوریه و افراطی‌گری در منطقه گفتگو خواهیم کرد.  


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , انرژی صلح آمیز هسته ای , اظهارات ظریف ,



بازدید : 1226
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1292
نویسنده : کامران وزیری
کریستین ساینس مانیتور نوشت،شهادت دانشمندان هسته‌ای ایران بخشی از سال‌ها نبرد مخفیانه آمریکا و اسرائیل برای کاستن از برنامه هسته‌ای این کشور بوده و این یکی از دلایل مخالفت رهبر ایران در زمینه بازرسی از تاسیسات نظامی این کشور است.
 
خبرگزاری فارس: دسترسی‌های عمیق‌تر به برنامه هسته‌ای ایران مسیری برای انتخاب اهداف جهت حمله نظامی احتمالی است/ ماموران آژانس به احتمال زیاد عوامل اطلاعاتی هستند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی «کریستین ساینس مانیتور» در گزارشی پیرامون «بازرسی و بازجویی از مکان‌های نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران» نوشت: کشته شدن (شهادت) دانشمندان هسته‌ای ایران بخشی از سال‌ها نبرد مخفیانه آمریکا و اسرائیل برای کاستن از برنامه هسته‌ای ایران بود که در آن حتی حملات ویروس‌های رایانه‌ای و خرابکاری نیز دخیل شدند و این مورد تنها یکی از دلایل مخالف آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب ایران در زمینه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای این کشور است.

این روزنامه در ادامه با اشاره به مذاکرات بسیار طولانی هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی و این‌که در توافق احتمالی این کشور با گروه 1+ 5 ممکن است منجر به بررسی‌های موشکافانه‌ای از برنامه هسته‌ای ایران شود که تاکنون علیه هیچ کشور دیگری مشاهده نشده ،نوشت: ایران بیش از هر کشور دیگری تحت بازرسی‌های ماموران آژانس بین‌المللی هسته‌ای قرار گرفته اما موضوع فعالیت‌های هسته‌ای مرتبط با برنامه‌های نظامی بیش از یک دهه است که کماکان بدون پاسخ مانده در حالی که ایران دسترسی بازرسان به مکان‌های نظامی و دانشمندانش را محدود کرده است.

این روزنامه آمریکایی در ادامه با اشاره به سخنان دکتر «حسن روحانی» رییس جمهور ایران و برخی مقا‌م‌های آمریکایی نوشت: برای ایران توافق هسته‌ای به مثابه توافقی دو منظوره است که در آن اقتصاد خود را نجات داده و بدنه اصلی برنامه هسته‌ای خود را حفظ می‌کند و در عین حال با فعالیت‌های گسترده بازرسان آژانس بین‌المللی هسته‌ای یا اگر بتوان با قطعیت بیشتر آن‌ها را ماموران آژانس‌های جاسوسی بیگانه نامید،مخالفت می‌کند.

کریستین ساینس مانیتور سپس با اشاره به شدت یافتن عملیات جاسوسی در روزها و هفته‌های گذشته از ایران نوشت: البته میزان عملیات مخفیانه علیه ایران در 3 سال گذشته که در آن عناوین بسیار جذاب رسانه‌ای چون «ترور دانشمندان» و «ویروس رایانه‌ای استاکس‌نت» موجود بود به طور قابل توجهی کاسته شد اما سرنوشت اسرار هسته‌ای ایران مجددا به عنوان یک موضوع پدیدار شده است.

«پل پیلار» افسر کارکشته سازمان «سیا»، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در این‌باره گفت: «بی‌شک مباحث زیادی در ایران و درباره این‌که این کشور در چند مقطع فعالیت‌های هسته‌ایش را نشان دهد تا به یک توافق هسته‌ای برسد، وجود دارد.»

این افسر بازنشسته سازمان سیا در ادامه و در زمینه امکان تداوم جاسوسی عوامل اسرائیلی از مذاکرات هسته‌ای ایران و واکنش جمهوری اسلامی گفت: «اگر این بازی‌ها تداوم داشته باشد، ایرانیان بسرعت اعتراض کرده و در خطر لو رفتن کل مفاد توافق قرار می‌گیریم.»

بنوشته این روزنامه آمریکایی،اسرائیل مخالف توافق هسته‌ای است زیرا ایران در نهایت به ظرفیت غنی سازی دست می‌یابد که می‌تواند قدرتی هسته‌ای شود و اگر این غنی سازی بیشتر شود، اورانیوم تولیدی می‌تواند برای ساخت یک جنگ افزار هسته‌ای  استفاده شود.

ساینس مانیتور در خاتمه این گزارش با اشاره به فضای بسیار زیاد برای جاسوسی دستگاه‌های اطلاعاتی غربی و اسرائیلی از توان هسته‌ای ایران در صورت پذیرش هرگونه بازرسی و بازجویی نوشت: اسرائیل و آمریکا سال‌هاست نسبت به انجام حمله نظامی علیه ایران برای سنگ اندازی در مسیر ساخت بمب هسته‌ای از سوی این کشور هشدار داده‌اند اما برخی تحلیلگران بر این باورند که دسترسی‌های عمیق‌تر به برنامه هسته‌ای ایران بر اساس یک توافق می‌تواند مسیری برای انتخاب اهداف از سوی آن‌ها برای هرگونه حمله نظامی در آینده باشد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات 1+5 , بازرسی از مراکز نظامی , خط قرمز ایران ,



بازدید : 1296
نویسنده : کامران وزیری
نگاهی به حاشیه‌های اظهارنظر هنرمندان درباره مذاکرات هسته‌ای این سوال را مطرح می‌کند که آیا ملت اعم از شهری و روستایی و هنرمند حق آن را ندارد که ماهیت منافع ملی و حدود و ثغور آن را تعیین کند؟
 
خبرگزاری فارس: «منافع ملی» یا «منافع خصوصی»؟/ آیا ملت حق اظهارنظر درباره منافع ملی را ندارد؟

خبرگزاری فارس ـ سجاد اسلامیان: این روزها واژه ترکیبی «منافع ملی»، یکی از واژگانی است که بیش از هر زمان دیگری در افواه مردم و مسئولان کشور می‌چرخد چراکه این روزها در آستانه توافقات هسته‌ای نوع و نحوه تامین «منافع ملی» از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

اما این روزها از میان دو کلمه «منافع» و «ملی»  بیشتر به کلمه «منافع» پرداخته می‌شود که البته ضروری است چون این روزها نکته حیاتی آن است که به چه روشی می‌توان این «منافع» را تامین کرد.

اما از طرف دیگر کلمه «ملی» در ترکیب‌واژه «منافع ملی» برای بسیاری تنها یک مضاف‌الیه زاید برمنافع است که اهمیت آنچنانی ندارد.

برخی این روزها چون ایام فتنه 88، اگر مردمی از شهرهای بزرگ تا شهرهای کوچک و روستاهای کشور پای فیلم‌های هسته‌ای عمار از مسائل هسته‌ای آگاه شوند و درباره مذاکرات اظهارنظر کنند یا تظاهرات کنند می‌گویند این افراد حق ندارند در این باره سخن بگویند.

حتی معتقدند نباید اجازه داده شود که عده‌ای هنرمند در این باره اظهار نظر کنند و بهتر است به کار فرهنگی و هنری‌شان بپردازند چراکه به گفته یک سایت «کارشناس برای نقد مذاکرات به اندازه کافی هست، شما به بازی بپردازید!»

این دقیقا اتفاقی است که برای هنرمندانی افتاده است که علاوه بر حمایت از تیم مذاکرات هسته‌ای تنها و تنها بر منافع ملی‌شان تاکید کرده و سخن می‌گویند اما عده‌ای همین را برنمی‌تابند.

مرضیه برومند می‌گوید: غیرت من اجازه نمیدهد خارجی‌ها از مراکز نظامی‌مان بازرسی کنند؛ جلیل سامان می‌گوید: نگرانم که مساله هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای غرب باشد؛ پوران درخشنده می‌گوید: بازرسی غربی‌ها از مراکز نظامی توهین به غرور و حیثیت ملی است و امین زندگانی می‌گوید: هیچ کشوری حاضر نمی‌شود کسی از مراکز نظامی‌اش بازدید کند.

در حقیقت کلمه «ملی» در واژه ترکیبی «منافع ملی» به معنای آن است که ملت صاحب این منافع است و این ملت است که نوع «منافع ملی» را تعیین می‌کند.

به معنا دیگر این ملت اعم از شهری و روستایی و هنرمند هستند که اگرچه نمایندگانی تعیین کرده‌اند که با روش‌های مناسب از منافع آنها حفاظت و تامین کنند اما همین ملت هستند که ماهیت منافع و حدود و ثغور آن را تعیین می‌کنند.

اما گویا عده‌ای برای ملت این حق را قائل نیستند و معتقدند تعیین حدود و ثغور «منافع ملی» در اختیار بخشی خاصی است که تنها و تنها آنها می‌توانند در این باره اظهار نظر کنند که عملا این تفکر به معنای تخصص زدن به «منافع ملی» است که آن را تبدیل به «منافع خصوصی» می‌کند.

به نظر می‌رسد این همان رفتاری است که پس از سخنان مقام معظم رهبری صورت گرفت؛ سخنانی در جمع مداحان اهل‌بیت(ع) در تاریخ 20 فروردین مبنی بر اینکه «... من به خود مسئولین هم این را گفته‌ام همین چند روز؛ مسئولین باید بیایند مردم را و بخصوص نخبگان را از جزئیّات و واقعیّات مطّلع کنند؛ ما چیز محرمانه نداریم...»


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات 1+5 , اصرار بی منطق دولت , بی توجهی به خواست ملت ,



بازدید : 1328
نویسنده : کامران وزیری

فتاح

خبرگزاری تسنیم: رئیس کمیته امداد بر تصویب قوانین در جهت خشکاندن ریشه‌های فقر تاکید کرد و گفت: شایسته نیست کسانی که در صف اول حمایت از انقلاب بودند در فقر و محرومیت باشند.

وی با بیان اینکه برنامه‌های این نهاد باید با اساسنامه جدید ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب منطبق شود، گفت: تحول در کمیته امداد نفی عملکرد گذشته نیست و این نهاد در سال‌های گذشته کارنامه موفقی داشته است.

فتاح گفت: فقرا و محرومان در همه عرصه‌ها پشتیبان و در صف نخست حمایت از انقلاب و نظام بوده‌اند و شایسته نیست که آنها همچنان در فقر و محرومیت به سر برند و ما همه در مقابل مشکلات این قشر مسئولیم.

وی ریشه‌کنی فقر و محرومیت را نیازمند عزمی ملی دانست و بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود کشور و پشتیبانی قوای سه‌گانه تاکید کرد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به تعامل و همکاری مناسب این نهاد با وزارت رفاه و تامین اجتماعی، افزود: از تفکیک وظایف کمیته امداد و سازمان بهزیستی از طریق قانونگذار استقبال می‌کنیم.

فتاح ضمانت بانکی را از دیگر مشکلات مددجویان این نهاد عنوان کرد و گفت: در حالیکه افرادی وام‌های کلان از بانک‌ها دریافت کرده‌اند و حاضر به باز پس دادن آن نیستند مددجویان کمیته امداد برای دریافت وام‌های چند میلیونی با مشکل ضمانت مواجه هستند.

رئیس کمیته امداد توجه به اشتغال و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت را اولویت اصلی کمیته امداد اعلام و تصریح کرد: تامین مسکن، توجه به مسائل فرهنگی را براساس اصول ارزشی و انقلابی، بیمه درمانی و ازدواج از دیگر اولویت‌های این نهاد است.

نمایندگان مجلس نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی جهت تصویب قوانینی در جهت ریشه‌کنی فقر و محرومیت، بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانه‌ها ، حمایت از تولیدکنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راه‌اندازی بانک قرض الحسنه، توجه به مشاغل خانگی و روستایی و تقویت‌بخش نظارتی کمیته امداد تاکید کردند.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: کمیته امداد امام خمینی , دکتر فتاح , مبارزه بافقر , تصمیم انقلابی ,



بازدید : 1335
نویسنده : کامران وزیری

درگیری نیروی دریایی با دزدان دریایی

خبرگزاری تسنیم: تکاوران نیروی دریایی ارتش، حملات پیاپی دزدان دریایی به یک فروند کشتی تجاری ایرانی را درخلیج عدن ناکام گذاشتند.

 
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، تکاوران نیروی دریایی ارتش در قالب تیم اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت‌کش جمهوری اسلامی ایران در آب‌های آزاد و بین‌المللی بامداد امروز در خلیج عدن هنگامی که پنج فروند قایق دزدان دریایی قصد نزدیک شدن و تعرض به کشتی تجاری ایرانی را داشتند با حضور به‌موقع و اجرای آتش پرحجم، دزدان دریایی را فراری دادند.

در ادامه و با گذشت سه ساعت بار دیگر دزدان دریایی تجدید قوا کردند و تعداد قایق‌های خود را به 11 فروند افزایش دادند، اما این‌بار هم با واکنش سریع دلاور مردان نیروی دریایی ارتش مواجه شدند و پا به فرار گذاشتند.

هم اکنون سی و چهارمین ناوگان اطلاعاتی - عملیاتی نیروی دریایی ارتش شامل ناو لجستیک بوشهر و ناوشکن البرز که اواسط فروردین ماه امسال برای تأمین امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی ایران و حراست از منافع جمهوری اسلامی در آب‌های آزاد عازم مأموریت برون‌مرزی در دریای عمان، شمال اقیانوس هند، منطقه خلیج عدن و تنگه باب المندب شده بود، مسیر بازگشت به کشور را در دریای عمان طی می‌کند.

این ناو‌ گروه در طول مأموریت خود توانست طی پنج مرحله رویارویی مستقیم با تروریسم دریایی مانع از کوچک‌ترین تعرض به کشتی‌های تجاری و نفتکش ایرانی شود.

تاکنون حدود دو هزار و 700 کشتی تجاری و نفتکش ایرانی به‌وسیله ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش به سلامت اسکورت شده و 287 درگیری مستقیم نیز با دزدان دریایی به ثبت رسیده است.

 


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , نیروی دریایی راهبردی , مبارزه بادزدان دریایی ,